Ajax ontdekt Nigeriaans tienertalent in Engeland
Zondag, 22 januari 2017 om 12:00

Celtic wikt en weegt een verbeterd bod op Henry Onyekuru. De aanvaller van Eupen uit België wordt ook begeerd door clubs als CSKA Moskou, Fenerbahçe en RB Leipzig. (Diverse Schotse media)

Tottenham Hotspur heeft een bod van 10,5 miljoen euro van Crystal Palace op Ben Davies afgeslagen. Dat heeft alles te maken met de afwezigheid van Jan Vertonghen door een enkelblessure. (The Independent)

Ajax heeft de strijd om Aliyu Mahmoud, een zeventienjarig talent uit Nigeria, gewonnen. De tiener zou de Amsterdammers zijn opgevallen tijdens een wedstrijd van zijn school in Engeland. (Own Goal Nigeria)

Real Madrid gaat er komende zomer alles aan doen om Dele Alli van Tottenham Hotspur over te nemen. De middenvelder zette in september nog zijn handtekening onder een nieuw contract voor zes jaar. (Sunday Express)

West Ham United heeft een alternatief om Dimitri Payet uit te zwaaien. De gesprekken met Olympique Marseille over een definitieve transfer zitten vast, maar OGC Nice wil de aanvaller graag op huurbasis halen. (Daily Mirror)

Torino heeft ervoor gekozen om Maxi López op de transferlijst te zetten. De aanvaller kampt met overgewicht, tot onvrede van Sinisa Mihajlovic, en komt zelfs niet in actie als Andrea Belotti afwezig is. (Corriere dello Sport)

Meer nieuws
   
14:51
14:51
Mikautadze scoort wederom, maar kan Metz niet aan cruciale punten helpen
1
   
14:35
14:35
Ajax-leiding wordt gespot in Eredivisie-stadion, maar lijkt voor niets gekomen
12
   
14:27
14:27
Inter viert kampioenschap met gemakkelijke zege en dubbelslag Çalhanoglu
5
   
14:18
14:18
PEC Zwolle verslaat Heracles Almelo en passeert 'magische grens' van 34 punten
3
   
14:11
14:11
AZ kan vierde plek bijna niet meer ontlopen na geflatteerde zege op NEC
15
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (8)

 
Bambino04
 
4
22 januari 2017 om 12:07
Tuurlijk Ajax. En de Top scouts in Engeland liggen te slapen. Hoe serieus moet je die Nigeriaanse kranten nemen?
 
SMK88
 
6
22 januari 2017 om 13:11
Waarom zou het niet kunnen? Hij was met zijn school in Engeland, speelde daar een goede pot en viel op bij Ajax. Wie zegt dat de grote clubs daar aanwezig waren? Niet ieder talent staat op de radar bij de grootste clubs ter wereld.
 
wolterx
 
0
22 januari 2017 om 19:37
Het schijnt om een 15-jarige CAM te gaan, zal niet tekenen nu maar trainde mee, enkel dat. De speler en management zou hopen dat Ajax hem met 18 een contract voor wilt leggen, als dit geval zou zijn ( zal hij in onofficiele wedstrijden vast enkele teststages ) gaan afleggen, net als die jongen van Bayern die afgelopen week met de u19 meedeed. Zo'n stages zouden klaarliggen voor enkele spelers uit verschillende landen ( inmiddels is dat nieuws bijna een half jaar oud maar op Pasquali na weinig concreet ) enkele van die landen waren Nigeria ( misschien wel deze jongen ) , Mexico ( Sanchez Palma, 16/17) , Australië ( Pasquali , 17 ) en dan nog spelers uit Brazilië, Japan en Portugal als ik me niet vergis.
 
D@Nick
 
0
22 januari 2017 om 13:33
Wordt tijd dat ze iets voor het eerste elftal halen. Als het een eredivisie speler wordt mag het alleen Rashica, haller, St juste of baker zijn. Hoop op een speler buiten de eredivisie!
 
ModricMagic
 
2
22 januari 2017 om 14:47
Laat Alli maar nog ff bij Spurs zich ontwikkelen. Bij Real is een basisplaats erg klein en misschien is hij over 3 a 4 jaar een reële optie.