Akkoord Arsenal met Özil en Sánchez uit zicht
Donderdag, 23 maart 2017 om 00:30

Napoli heeft een flinke slag voor de aankomende transferzomer geslagen. I Partenopei zijn naar verluidt rond met Franck Kessié van Atalanta en Lazio’s Keita Baldé. (Radio Kiss Kiss)

Manchester United houdt de situatie van Jordi Alba goed in de gaten. De back, die bij Barcelona niet altijd meer aan spelen toekomt, moet een kleine 29 miljoen euro kosten. (Manchester Evening News)

Arsenal heeft de contractonderhandelingen met Alexis Sánchez en Mesut Özil voorlopig in de ijskast gezet. De club wil zich eerst richten op de rest van het seizoen. (Daily Mirror)

Marco Bizot moet op zoek naar een andere club. Het contract van de doelman bij Racing Genk loopt aankomende zomer af en de club is niet van plan om de verbintenis te verlengen. (Het Laatste Nieuws)

SC Heerenveen wil graag langer door met Lucas Bijker, maar de speler zelf twijfelt. Hij gebruikt de interlandperiode om na te denken over zijn toekomst. (Voetbal International)

De clubleiding van PSV gaat op korte termijn in gesprek met assistent-trainer Ruud Brood. Ook spitsentrainer Luc Nilis kan een nieuw voorstel tegemoet zien. (Eindhovens Dagblad)

Meer nieuws
   
12:10
12:10
De Telegraaf: Ajax is concreet voor Sandler maar heeft concurrentie van PSV
24
   
11:56
11:56
Marcel Brands geeft Slot heel belangrijke tip om te kunnen slagen in Engeland
9
   
11:46
11:46
Brands bevestigt belastingstelling van PSV: 'Het is een interessante speler'
3
   
11:15
11:15
Live meepraten in de Eredivisie: NEC - AZ
26
   
11:15
11:15
Live meepraten in de Eredivisie: PEC Zwolle - Heracles Almelo
0
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (12)

 
Luzuma
 
5
23 maart 2017 om 00:44
Wat moet MU met Jordi Alba als ze Luke Shaw ter beschikking hebben. Het liefst zie ik Jordi Alba volgend jaar nog gewoon spelen voor Barcelona, zodra de 4-3-3 opstelling weer beschikbaar is met een rechts back.
 
ModricMagic
 
10
23 maart 2017 om 00:54
Shaw is gedegradeerd tot 3e lb achter Blind en Darmian. Hij is jong maar ik zelf vind hem niet overtuigen. Ik weet niet of hij zal slagen maar ik mag hopen van wel.
 
Sammerens
 
0
23 maart 2017 om 09:30
Ik vraag me af in hoeverre hij echt gedegradeerd is. Hij heeft er een tijd uit gelegen en kwam terug in een fase van het seizoen waarin het lastig is om spelers maar speeltijd te gunnen, als ze totaal geen ritme hebben. De voorlaatste PL wedstrijd tegen Bournemouth stond hij toch weer in de basis. De laatste PL basisplaats van Darmian dateert dan alweer van half januari. Het is momenteel erg lastig om in te schatten hoe de verhouding nou echt leggen, maar duidelijk lijkt te zijn dat geen van de spelers die regelmatig op linksback spelen Mourinho echt weet te bekoren. Desondanks verwacht ik dat ze Shaw zeker nog een onderdeel is van de lange termijn plannen van United, terwijl Darmian en Blind daar voor moeten vrezen. Het aantrekken van Alba is in mijn ogen een wandelgangen roddel die best wel eens aannemelijk kan zijn. Persoonlijk hoop ik altijd nog op Rodriguez als concurrent voor Shaw.
 
Luzuma
 
0
23 maart 2017 om 12:44
Ik wist inderdaad dat Shaw eruit gelegen heeft maar niet dat hij 3e lb nu is.
 
fchie
 
0
23 maart 2017 om 07:29
Mourinho heeft liever oudere voetballers die wat ervaring en naam hebben. Dan de jongere voetballers waar hij niet mee overweg kan. Gaat om zijn reputatie en hij denkt dat hetniet lukt met de jeugd om te presteren.
 
Sammerens
 
3
23 maart 2017 om 09:32
Ja, daarom spelen spelers als Bailly, Pogba. Rashford, Lingard en Martial allemaal regelmatig.
 
JuventusPuglia
 
2
23 maart 2017 om 01:12
Keita zal wel een goede versterking zijn al hoop ik dat die nog minimaal een jaar bij Lazio blijft. En Kessie is die wel nodig? Diawara doet het fantastisch dus of je daar nu veel geld voor moet betalen zou ik niet doen. Zou is een echt goede topper voor achterin proberen te halen.
 
mittadaboss
 
0
23 maart 2017 om 02:13
elexis sanches is heel erg belangrijk voor arsenal zonder ozil kun je nog wel maar alle echte dreiging komt van sanches
 
martijnovic
 
0
23 maart 2017 om 04:16
Ik denk dat arsenal vooral veel geld kan vangen voor sanchez doordat er clubs tegen elkaar zullen opbieden. Doe daar nog wat geld bij en koop mbappe. Verkoop ook walcot oxdale en dat soort spelers en haal daar nog meer spelers van maximaal 21 van en laat cl plaatsing komende jaren varen om daarna keihard kampioen te worden. De enige manier voor arsenal.
 
FilipMich
 
0
23 maart 2017 om 07:36
Gaat een hete zomer worden voor barca als MU echt interesse heeft. Thiago heeft al bedankt en kan je afschrijven. Coutinho, Verratti en Isco blijven mogelijk maar Isco transfervrij in 2018 en je hebt deze zomer al versterking nodig. De agent van Verratti wil wel een transfer forceren maar het prijskaartje is enorm. En dan nog die rechtsback vinden en zorgen dat die komt. Ondertussen zien dat er niemand vertrekt zoals alba en ook nog eens oplossingen vinden voor alcacer, Gomes en Visual. Als Verratti of Coutinho niet komt dan mag Alena van mij zn kans krijgen en promoveer Marlon ook ineens maar.
 
Thum
 
0
23 maart 2017 om 09:59
Als Denis Suarez nu eens meer kansen zou krijgen. Deed het dit seizoen goed maar krijgt veel te weinig speeltijd omdat Enrique liever slome Gomes gebruikt. Als er een nieuwe middenvelder van het kaliber Verratti, Coutinho of Thiago komt mogen ze van mij Gomes en Arda meteen wegdoen. Isco zou ook een mooie optie zijn maar zie ik toch niet gebeuren.
 
jan1980
 
0
23 maart 2017 om 15:57
Alba is meer iets voor man city gezien daar de links en rechtsback vervangen worden Beter dan clichy of kolarov Sánchez voorin erbij bij City en een type Vidal op het midden erbij