Alleen Real en Man United azen nog op sensatie
Donderdag, 28 mei 2020 om 15:00

Napoli hoopt zaken te doen met Zenit Sint-Petersburg. De Russische club verlangt circa 30 miljoen euro voor spits Sardar Azmoun, terwijl de Italiaanse club niet verder wil gaan dan 25 miljoen. (La Gazzetta dello Sport)

Donis Avdijaj staat voor zijn derde transfer binnen een jaar. De voormalig aanvaller van Roda JC Kerkrade en Willem II speelt sinds januari voor Hearts, dat hem overnam van Trabzonspor, en is nu in gesprek met SC Braga. (Scottish Sun)

Er zijn op dit moment nog twee clubs in de markt voor de jonge sensatie Eduardo Camavinga. Naast Real Madrid wil ook Manchester United de zeventienjarige middenvelder overnemen van Stade Rennes. (Metro)

Saido Berahino staat voor een terugkeer naar het Verenigd Koninkrijk. Rangers FC heeft de pijlen gericht op de aanvaller van Zulte Waregem, die samen met Manuel Benson van Antwerp de oversteek naar Glasgow moet maken. (Scottish Sun)

Odion Ighalo heeft bij Shanghai Shenhua een persoonlijk verzoek ingediend om bij Manchester United te kunnen blijven. Beide partijen hebben voorlopig nog geen akkoord bereikt over de spits, die momenteel wordt gehuurd door de Engelse grootmacht. (Manchester Evening News)

De tijd van Javier Manquillo in Engeland lijkt erop te zitten. De Spaanse vleugelverdediger van Newcastle United heeft zijn zinnen gezet op een terugkeer naar LaLiga. (Newcastle Chronicle)

Meer nieuws
   
21:00
21:00
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
   
20:59
20:59
Paris Saint-Germain kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
1
   
20:31
20:31
Prolongatie titel definitief uitgesloten voor Royal Antwerp na nieuwe nederlaag
0
   
20:30
20:30
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
4
   
20:16
20:16
Romano weet wie bijna zeker de eerste inkomende transfer van FC Barcelona wordt
5
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (15)

 
lucas1234
 
6
28 mei 2020 om 15:08
Ik heb hoge verwachtingen van Camavinga. 17 jaar en nu al een belangrijke kracht bij een verrassend sterk Rennes dit seizoen. Het lijkt me voor hem het beste om nog even in een vertrouwde omgeving te blijven en te blijven groeien. Wellicht dat er een club is die hem wil kopen en nog 1 of 2 jaar wilt verhuren aan Rennes. Ik kan me ook niet voorstellen dat zo'n jongen direct basisspeler wordt bij een club als Real of United.
 
njits-
 
3
28 mei 2020 om 15:21
Real is duidelijk op zoek naar een back-up voor Casemiro en in die optiek past Camavinga perfect in het plaatje. Jong en beloftevol kan in principe genoeg minuten maken wanneer Casemiro rust krijgt (of een blessure).oke hij is geen basissspeler maar op 17 jaar is dit geen schande. Indien hij het dan kan waarmaken kan hij binnen enkele jaren de fakkel overnemen.bij Rennes blijven is natuurlijk ook perfect voor die jongen, maar dan heb je het gevaar dat Real een andere back-up gaat zoeken en ze geen interesse meer hebben binnen X-aantal jaar.
 
lucas1234
 
3
28 mei 2020 om 15:50
De vraag is of het voor die speler verstandig is om back up te zijn bij Real Madrid. Normaliter speelt Casemiro toch wel 90% van de wedstrijden. Bij Rennes speelt die alles en speelt die komend seizoen ook in de CL. Ik denk dat dat voor zijn ontwikkeling toch wel beter is. Keerzijde is wel, dat als hij komend seizoen minder presteert dat Real en United waarschijnlijk niet meer op de stoep staan.
 
B-RealMadrid
 
6
28 mei 2020 om 17:55
Casemiro speelt dus 90% van de wedstrijden OMDAT hij geen backup heeft. Er is niemand (geschikt) om mee te rouleren op zijn positie. Camavinga zal gewoon aan veel speeltijd komen mits hij naar Madrid komt. Ik schat in dat hij zeker in minimaal 35-40% van de wedstrijden zal spelen.
 
V-Watcher
 
8
28 mei 2020 om 15:22
Als Real Camavinga haalt dan zitten ze de komende 10 jaar met zoveel talent. Het enige dat ze dan nog moeten hebben is een keeper met potentie om absolute wereldtop te worden om uiteindelijk Courtois op te volgen. Lunin gaat het echt niet worden, Donnarumma zou natuurlijk de beste optie zijn maar ik zie Real daar nu niet de hoofdprijs voor betalen. Fantastisch ingekocht ook wel de laatste jaren, straks als Hakimi terugkeert, Odegaard en Asensio weer fit is dan heb je op alle plekken keuze aan overvloed. Elke positie heeft een groot talent, alleen de opvolger van Benzema is nog niet in huis.
 
Kowalski
 
11
28 mei 2020 om 15:25
Jovic?
 
ajax_87
 
2
28 mei 2020 om 16:55
uiteindelijk zal Mbappe de opvolger van Benzema gaan worden denk ik hoop ik..,indien die nog te halen en betalen valt volgend jaar..
 
Japie_Krekel
 
0
28 mei 2020 om 17:22
ik vind die Kubo ook wel een leuke voetballer. of hij het gaat redden in het eerste van Real weet ik niet maar ik zou het wel mooi vinden als dat hem lukt. die jongen heeft echt een leuke actie en veel creativiteit in huis en Japanse spelers hebben bij mij vaak wel de gunfactor. die houden zich zelden bezig met onsportief spel en gaan er altijd 100 procent voor
 
Bertos
 
0
28 mei 2020 om 18:14
Camavinga is inderdaad een goede om erbij te hebben maar Courtois is jong zat voor een keeper. Lunin gaat het inderdaad niet worden en de opvolger van Benzema wordt waarschijnlijk Mbappã©. Er zijn aardig wat namen genoemd maar ik zie heel graag Vinicius-Mbappé-Rodrygo in de toekomst. Geplaatste opstelling (over 3 jaar) is gewoon in mijn ogen de beste voor Real om naartoe te streven. Dan heb je met een nieuwe 2e keeper. Carvajal, Reguillon, Valverde, Reinier, Asensio en Benzema (veteraan). Een hele goede elftal. L. Zidane, Nacho, Kubo en nog 3 nieuwelingen mogen dan de tribune opvullen. *casemiro ruilen met Valverde opstelling
 
BaronVonBorsig
 
3
28 mei 2020 om 15:25
Volgens Duitse media is Dortmund ook nog steeds geïnteresseerd in hem. Zal alleen wel erg druk worden op de centrale plekken met Witsel, Brandt (deze twee is mijn inziens het beste duo), Dahoud, Delaney, Reyna en de volgens Kicker vastgelegde Jude Bellingham. Wat mij betreft geven ze Raschl een kans, die jongen laat echt goede dingen zien. Emre Can heb ik bewust niet genoemd want die ziet zichzelf liever op de CV-positie spelen heeft hij in een interview aangegeven.
 
jajaja007
 
4
28 mei 2020 om 15:39
Als Real hem gat halen hoop ik dat ze hem op een Odegaard manier gaan behandelen, eerst lekker twee jaar bij een club voetballen met veel minder druk (vitesse en Heerenveen), vervolgens naar een iets betere club waar er al veel meer op het spel staat (sociadad) en daarna naar Real. een route voor Camavinga zou kunnen zijn: Nog een jaar bij Reims spelen, Een of twee jaar bij Sevilla of Valencia en vervolgens als hij klaar gestoomt is bij Real spelen.
 
B-RealMadrid
 
3
28 mei 2020 om 17:57
Nou als hij naar Madrid komt zal hij niet verhuurd worden. Hij is dringend nodig om te rouleren met Casemiro.
 
LR17
 
4
28 mei 2020 om 16:32
Wat is dat steeds met die Avdijaj? Gaat bij elke club weer na een paar maanden weg. Had hem graag nog langer in de Eredivisie gezien. Was bij Roda en Willem II een prima voetballer
 
V-Watcher
 
0
28 mei 2020 om 18:26
Gewoon een enorme onruststoker in je groep, kan zeker wel voetballen maar vind dat zelf ook duidelijk. Als hij de juiste mentaliteit zou kunnen koppelen aan zijn talent dan komt die zeker wel ergens maar daar lijkt het juist aan te schortten.
 
Robby
 
0
28 mei 2020 om 23:09
Als ie een juiste mentaliteit had gehad zal ie nu bij een grote club. Heel veel talent maar echt een stoorzender in je team. Moet je niet willen