Arsenal wil wereldkampioen in januari op huurbasis halen
Donderdag, 23 november 2017 om 22:00

Juventus heeft er vertrouwen in dat het Mateu Morey kan overnemen van Barcelona. Het talent, dat een ontsnappingsclausule van drie miljoen heeft, stond eerder op de radar van Bayern München. (Tuttosport)

Zinédine Zidane aast op Antoine Griezmann. De trainer van Real Madrid ziet in de spits van Atlético Madrid de uiteindelijke vervanger van Cristiano Ronaldo. (Daily Star)

Arsenal is in gesprek met Paris Saint-Germain. The Gunners willen Julian Draxler, die weinig aan spelen toekomt bij de Franse topclub, graag huren. (The Sun)

Manchester United is favoriet om Malcom binnen te hengelen. Chelsea en Arsenal zijn ook geïnteresseerd in de aanvaller van Girondins Bordeaux. (Daily Star)

Ben Wilmot geniet interesse van Liverpool en Tottenham Hotspur. De jongeling van League Two-club Stevenage maakt dit seizoen indruk. (Daily Mail)

Claude Puel wil zijn ploeg van nieuwe impulsen voorzien. De manager van Leicester City is van zins de komende transferperiode afscheid te nemen van Ahmed Musa, Leonardo Ulloa en Yohan Benalouane. (Daily Mirror)

Meer nieuws
   
23:30
23:30
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
   
23:11
23:11
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
   
23:06
23:06
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
   
23:02
23:02
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
9
   
21:47
21:47
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
27
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (5)

 
real8madrid
 
2
23 november 2017 om 22:11
Zou een prima optie zijn voor Arsenal. Dan kun je Sanchez verkopen zodat je er nog wat voor vangt en vult Draxler tot de zomer het gat. Als hij bevalt kun je hem daarna nog definitief overnemen. Enige minpuntje is wel dat Draxler weer zo'n slappe mentaliteitloze speler is, los van zijn talent en kwaliteiten. Op zich niet zo heel erg maar als je hele team al bijna vol steekt met zo'n jongens dan kun je misschien beter eens naar een echte winnaar zoeken. Zeker als hij Sanchez, je enige echte winnaar, moet vervangen
 
RealMadrid_Fan
 
4
23 november 2017 om 22:22
Ik vraag me echt af wat United aan Malcom heeft als je al (meer dan) genoeg spelers voorin hebt. En Griezmann naar Real Madrid: waarom niet?
 
ÖzilKast
 
5
23 november 2017 om 22:30
Omdat hij bij hun rivaal speelt. Is maar een voorbeeld van waarom niet??
 
Les Gones
 
2
23 november 2017 om 22:44
Typisch gevalletje van de wandelgangen en de bron (de Sun) zegt ook genoeg. Draxler speelt regelmatig en heeft onlangs nog aangegeven het prima naar zijn zin te hebben in Parijs en dat ie geen reden tot vertrek zag.