Asensio maakt Real Madrid bang met dreigement
Maandag, 1 januari 2018 om 21:00

Manchester United en Paris Saint-Germain zijn in gesprek over Lucas Moura. De buitenspeler heeft weliswaar een akkoord met Beijing Guoan uit China, maar hij gaat het liefst naar een andere topclub in Europa. (Le10Sport)

Napoli en Benfica zijn akkoord over een zomerse overgang van Alejandro Grimaldo. De linksback maakt over een half jaar voor dertig miljoen euro de overstap naar Italië, waar hij in vijf jaar tijd tien miljoen euro gaat verdienen. (AS)

Marco Asensio dreigt met een vertrek bij Real Madrid. De door Manchester United, Paris Saint-Germain en Manchester City begeerde middenvelder wil een zomerse transfer als hij het komende jaar evenmin veel speelt. (Diario Gol)

Het is maar de vraag of Cenk Tosun van Besiktas naar Everton gaat. De clubs zaten min of meer op een lijn over een transfersom, maar de Turken vragen nu dik dertig miljoen euro vanwege de commissie voor de zaakwaarnemer. (The Sun)

Leon Goretzka zal zeker niet de laatste zomerse versterking van Bayern München zijn. De Beierse topclub wil verjongen en daar zullen onder meer Franck Ribéry en Arturo Vidal de dupe van worden. (Diverse Duitse media)

Swansea City wil Diafra Sakho overnemen van West Ham United, maar een terugkeer van André Ayew naar het Liberty Stadium is niet aan de orde. De Ghanees heeft te hoge salariseisen. (The Guardian)

Meer nieuws
   
19:24
19:24
Manchester City sprankelt niet, maar houdt maximale druk op Arsenal
8
   
19:08
19:08
Marco Bizot gooit EK-kansen te grabbel met gruwelijke blunder
3
   
19:00
19:00
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
16
   
18:34
18:34
NAC Breda zet met moeizame zege op Jong PSV grote stap richting play-offs
0
   
18:33
18:33
Vitesse heeft positief puntenaantal na eerste Eredivisie-thuiszege van het jaar
14
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (9)

 
Medalofhonor
 
9
1 januari 2018 om 21:08
Gaan de geruchten nou over Asensio stoppen lol.. Arme jonge. Die jongen wilt nergens heen en gaat ook nergens heen. Real Madrid wilt juist speciaal niet voor Hazard gaan omdat de tijdperk van Asensio komt.
 
Adil-10
 
49
1 januari 2018 om 21:18
Weet je wat hypocriet vind... Het zijn allebei geruchten... "Real Madrid gaat bewust niet voor Hazard, zodat Asensio meer speltijd krijgt". "Asensio dreigt Real te verlaten als hij geen genoeg spel min kdijgt"... Wat doe jij! Je gaat klagen over de geruchten over Asensio...en je gebruikt tegelijker tijd een gerucht als een feit. En als ik wat van zeg vinden sommigen dat ik provoceer. Nee ik kan gewoon niet tegen hypocrisie. Als een gerucht in je voordeel valt dan is het prima, valt het tegen dan moet men stoppen met onzin schrijven. Pfffg
 
rizo1
 
8
1 januari 2018 om 22:09
Adil-10 had het zelf niet beter kunnen verwoorden??
 
Adil-10
 
2
1 januari 2018 om 22:27
Dus dat... Ik vind geruchten ook niks...maar ga ze niet als feiten gebruiken als deze in jouw voordeel vallen...
 
TwenteFan3
 
2
1 januari 2018 om 22:04
De Goretzka transfer is allang ontkend.