Barcelona denkt aan oude bekende uit Frankrijk
Donderdag, 4 mei 2017 om 21:00

José Mourinho heeft twee vervangers voor David de Gea op het oog. Jan Oblak en Gianluigi Donnarumma zijn de kandidaten om naar Manchester United te komen. (The Sun)

Harry Redknapp lijkt ook volgend seizoen de leiding te hebben bij Birmingham City. De Chinese eigenaars van de club voelen steeds meer druk om de trainer permanent aan te stellen. (Daily Mirror)

Barcelona heeft contact opgenomen met Laurent Blanc. De Franse oud-speler van de Catalanen is een kandidaat om de vertrekkende Luis Enrique in de zomer op te volgen. (Catalunya Ràdio)

Het verblijf van Roberto Soriano bij Villarreal blijft mogelijk beperkt tot slechts één seizoen. Barcelona is bijzonder gecharmeerd van de middenvelder. (AS)

Diego Simeone heeft de eerste gesprekken met Paris Saint-Germain achter de rug. Een hard gelag voor Internazionale, dat de trainer van Atlético Madrid graag naar Milaan wil halen. (Sky Sport Italia)

Jermain Defoe lijkt ook volgend seizoen actief te zijn in de Premier League. De aanvaller van Sunderland is dicht bij een overstap naar AFC Bournemouth. (Daily Mail)

Meer nieuws
   
23:30
23:30
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
   
23:11
23:11
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
   
23:06
23:06
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
   
23:02
23:02
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
   
21:47
21:47
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (7)

 
Guaporta
 
7
4 mei 2017 om 21:20
Haha, dat zou echt de ultieme middelvinger zijn naar alles wat de club in de afgelopen tien jaar heeft bereikt en opgebouwd. Laurent Blanc als coach en Roberto Soriano als grote versterking voor het middenveld.
 
FaizelAshruf
 
2
4 mei 2017 om 22:10
Inplaats dat ze gelijk voor een verratti gaan en een coutinho dan dat je goed kope spelers koopt en als je ze eenmaal heb spelen ze dan bv als een Andre gomes
 
BechanNazir
 
2
4 mei 2017 om 22:48
Deze transfer beleid van Barca is waardeloos. (Tot nu dan) Je raakt Spelers als Xavi, Dani Alves kwijt en je koopt daarvoor andre Gomes, Denis, digne en Paco. Is toch niet hetzelfde niveau... ze hebben bellerin, Verratti of eriksen nodig
 
FaizelAshruf
 
0
5 mei 2017 om 00:53
Denis is voor de toekomst hij is niet zo slecht hij krijgt gewoon minder speeltijd omdat gomes boven hem wordt gekozen
 
SpeedyAFC
 
0
5 mei 2017 om 01:54
Barcelona kan momenteel geen spelers als Verrati of Couthino halen. PSG laat Verrati echt niet gaan want die kunen ze niet vervangen zonder achteruit te gaan in kwaliteit en Couthino wordt geblokeerd door Messi die bang is dat Neymar dan teveel invloed krijgt aangezien die goed bevriend is met Couthino.
 
Luzuma
 
0
5 mei 2017 om 08:48
Xavi en Dani gingen beiden uit zichzelf? En @speedyafc Barcelona is financieel in staat om nu sterspelers aan te trekken.