Barcelona en Man United loeren op dezelfde coach
Donderdag, 19 september 2019 om 12:00

Chelsea zit momenteel om de tafel met de zaakwaarnemer van Tammy Abraham. De Londenaren zijn ervan overtuigd dat de spits, die nog tot medio 2022 vastligt, snel een nieuw contract zal tekenen. (Diverse Engelse media)

Arsenal heeft zich gemeld bij Red Bull Salzburg. De Londenaren hebben het voorzien op de jonge middenvelder Dominik Szoboszlai, die tot de zomer van 2021 vastligt in Oostenrijk. (Football.London)

Coach Thomas Tuchel staat op aardig wat lijstjes. De trainer, die niet meer zo stevig in het zadel zit bij Paris Saint-Germain, staat op de radar van zowel Manchester United als Barcelona. (Le10Sport)

Internazionale wil deze winter toeslaan bij Chelsea. De Italiaanse club heeft het gemunt op Olivier Giroud, die in Milaan als back-up moet dienen voor spits Romelu Lukaku. (Diverse Italiaanse media)

Internazionale denkt niet alleen aan Giroud als versterking in de aanval. De club uit de Serie A loert ook op Luka Jovic, die mogelijk op huurbasis Real Madrid gaat verlaten deze winter. (Diverse Italiaanse media)

Federico Chiesa gaat in de winter onderhandelen over een nieuw contract. De gewilde aanvaller staat momenteel nog tot de zomer van 2022 onder contract bij Fiorentina. (Diverse Italiaanse media)

Meer nieuws
   
15:00
15:00
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Burnley
0
   
15:00
15:00
Waar zijn de spelers van het bekerwinnende FC Groningen in 2015 gebleven?
5
   
15:00
15:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
   
14:30
14:30
Live meepraten in de Bundesliga: Bayern München - Eintracht Frankfurt
0
   
14:30
14:30
Live meepraten in de Bundesliga: RB Leipzig - Borussia Dortmund
2
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (7)

 
Mikie smalling
 
20
19 september 2019 om 12:08
Onzin, United heeft een duidelijke weg ingeslagen met Solskjaer. Het voetbal is nog niet goed genoeg, maar er zit wel weer visie in de club. Van achteruit wordt het team opgebouwd. De verdediging ziet er nu prima uit. De pijlen zijn nu gericht op een creatieve middenvelder (Maddison) en hopelijk een controleur. Daarnaast zit er een visie in het aankoopbeleid, namelijk jonge spelers (het liefst Brits) die graag voor de club willen spelen en geen overbetaalde vedettes meer. De club is begonnen met een prima schoonmaak afgelopen zomer en dat zal denk ik nog wel drie transferperiodes zo doorgaan.
 
LucasAndersen
 
9
19 september 2019 om 12:40
Een duidelijke weg, alles leuk en aardig maar Solskjaer heeft sinds hij bij United van interim naar officieel manager ging geen enkele uitoverwinning geboekt, 1 clean sheet in 19 wedstrijden en maar één keer meer dan 1 doelpunt gemaakt. Dat is echt zo ontzettend waardeloos met dit team. United zou met dit team onder geen enkele manager titelkandidaat zijn maar op dit moment spelen ze ver onder niveau.
 
Fenerunited
 
5
19 september 2019 om 13:18
Weet niet of jouw statistieken nou echt kloppen. Ze hebben in de Pl al dit seizoen 2 clean sheets gehad, 1 clean sheet klopt dus niet. Daarnaast als je kijkt naar de selectie dan zal je zien dat ze maar 1 soort voetbal kunnen spelen. Je hebt bijvoorbeeld geen fysieke spits die je kan zetten om bijv ballen vast te houden en een creatieve middenvelder hebben ze ook niet. Er is wel een weg ingeslagen maar het ligt meer aan Woodward dat het zo traag gaat.
 
LucasAndersen
 
3
19 september 2019 om 13:29
Die statistiek was inderdaad van voor dit weekend, ze hebben er inmiddels 2.
 
FikretÇelik
 
0
19 september 2019 om 12:50
Als het middenveld wordt versterkt vind ik de selectie in principe prima. Mensen klagen vaak dat de aanvallers niet van het gewenste niveau zijn, maar als ze Maddison, Rice, Bruno Fernandes, Sergej Milinkovic-Savic kunnen aantrekken, zie ik Martial - Rashford met een betere aanvoer samen 30 a 40 goals maken.pogba - Rice - Maddison zou bijvoorbeeld het droom middenveld zijn met Mctominay als back-up.
 
RedondoNo5
 
3
19 september 2019 om 13:36
Is Solksjaer niet een van de, zo niet de slechts presterende coach in jaren? Als dat de nieuwe visie is van United dan doen ze het prima.ik ben nog altijd van mening dat United teveel middelmaat in de selectie en basisopstelling heeft. Er ontbreekt gewoon kwaliteit en ze moeten simpelweg investeren in de juiste spelers. Een club als United moet gewoon een prominente speler in de CL zijn en jaarlijks mee doen om de titel in de PL.
 
WouterSL
 
0
19 september 2019 om 15:32
Gewoon een goede coach en td met een plan. Het lijkt er de laatste jaren erg op dat ze maar wat doen. Tuchel zou een goede zijn. Maar hoe het nu gaat zonder visie gaat het hem niet worden. Ole is een clubheld, maar of hij een plan heeft betwijfel ik. Ik kan het niet vinden