Barcelona wil zich met vijftig miljoen in Parijs melden
Dinsdag, 21 augustus 2018 om 21:00

Torino heeft een bod van negen miljoen euro geweigerd. Een club uit de Verenigde Arabische Emiraten wilde graag middenvelder Tomás Rincón inlijven. (La Gazzetta dello Sport)

Yannick Bolasie voert gesprekken met Aston Villa-trainer Steve Bruce. De club wil de aanvaller een seizoen lang huren van Everton en daarmee Middlesbrough op het laatste moment aftroeven. (Sky Sports)

Het lijkt erop dat Adrien Rabiot Paris Saint-Germain nog gaat verruilen voor Barcelona. De Catalanen zijn bereid om een bedrag van vijftig miljoen euro neer te tellen voor de middenvelder. (Mundo Deportivo)

In navolging van Girondins Bordeaux, Sporting Portugal, OGC Nice, Sampdoria, Lokomotiv Moskou en Real Betis heeft nu ook Zenit Sint-Petersburg interesse in M'Baye Niang. De aanvaller wil graag vertrekken bij Torino. (Diverse Italiaanse media)

Het ziet ernaar uit dat Marcel Brands zaken gaat doen met Bolton Wanderers. Middenvelder Joe Williams hoeft bij Everton niet op speeltijd te rekenen en kan op huurbasis naar de Championship-club. (Diverse Engelse media)

Adem Ljajic kan zijn loopbaan voortzetten in de Turkse competitie. Besiktas en Trabzonspor zijn beide gecharmeerd van de creatieveling van Torino, die ongeveer dertien miljoen euro moet kosten. (La Gazzetta dello Sport)

Meer nieuws
   
21:09
21:09
Perez loopt vooruit op PSV-transfer: '35 miljoen is toch wel heel veel geld?'
10
   
21:00
21:00
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
   
20:59
20:59
Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
10
   
20:31
20:31
Prolongatie titel definitief uitgesloten voor Royal Antwerp na nieuwe nederlaag
1
   
20:30
20:30
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
4
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (28)

 
Benzema20
 
10
21 augustus 2018 om 21:04
50 miljoen voor een speler die 1 jaar contract heeft en een contractvoorstel van Psg naast zich neer heect gelegd . Dan geef je toch Rabiot een lekker tekenpremie en neem je hem volgend jaar transfervrij. Of zie ik het nou zo verkeerd??
 
JanVssn
 
10
21 augustus 2018 om 21:08
Dat zou ik inderdaad ook doen .
 
Yovo
 
16
21 augustus 2018 om 21:11
Ik zou hem überhaupt niet halen. Niet goed genoeg. Hij mag al blij zijn dat hij bij een club als PSG speelt.
 
Zermatt_Person
 
11
21 augustus 2018 om 21:14
Dan neem je risico dat hij ergens anders heen gaat.
 
RomanEmpire010
 
0
21 augustus 2018 om 23:04
Dan zal PSG hem ongetwijfeld niet op gaan stellen en zit je met een speler die een jaar niet gespeeld heeft. Daarnaast kan dan niet alleen Barcelona toeslaan, maar letterlijk iedere club, dus dat schiet ook niet op. Verder vind ik hem overbodig voor Barcelona.
 
Benzema20
 
0
21 augustus 2018 om 23:44
Zermatt . Daarom ook die dikke tekenpremie . Is altijd goedkoper dan een transfersom van 50 miljoen . En helemaal omdat hij waarschijnlijk toch eem rotatie speler wordt .
 
amthree
 
8
21 augustus 2018 om 21:11
Willen ze bij barcelona alleen maar middenvelders opstellen ofzo? met interesse in de jong, rabiot,pogba? En ook al vidal en Arthur Melo die ze al hebben gekocht.
 
Yovo
 
4
21 augustus 2018 om 21:12
Als je dan middenvelders, haal dan topmiddenvelders en niet middenvelders waar je niet beter van wordt.
 
SpeedyAFC
 
0
22 augustus 2018 om 06:43
Afgelopen weekend zat er voor bijna 400 miljoen euro op de bank bij Barcelona. Ik kan me niet voorstellen dat ze nog meer speler erbij willen hebben, op een gegeven moment is het toch niet meer te betalen? De kaartjes zijn daar inmiddels ook al zo duur dat het stadion voor de helft leeg is, men is tegenwoordig afhankelijk van voetbaltoeristen om het nog enigzins vol te krijgen. Het Europese succes moet in Barcelona echt niet nog langer uitblijven, vroeg of laat gaat het daar financieel helemaal mis.
 
YoungBull
 
0
22 augustus 2018 om 08:40
Nou nou 400 miljoen is een beetje overdreven. Het was 297 miljoen waarvan Coutinho 155 miljoen. Wel geven ze erg veel geld uit voor spelers die niet direct een versterking zijn. En ik denk inderdaad ook dat als de financiële achterstand op bijvoorbeeld Engeland zo groot blijft dat het vroeg of laat een keer mis gaat
 
Yovo
 
3
21 augustus 2018 om 21:14
Waarom zou PSG een basisspeler voor 50 miljoen laten gaan als geld daar toch geen rol speelt. Ook al heeft hij maar een 1jarig contract.
 
RomanEmpire010
 
3
21 augustus 2018 om 23:05
Omdat ie dan nog 50 miljoen oplevert en anders helemaal niets. Dat is hetzelfde als tegen jou zeggen wanneer je je tv verkoopt: je hebt al een nieuwe, deze gebruik je niet dus geef mij hem gratis ipv nog 200-300 euro te betalen of een dergelijk bedrag.
 
SpeedyAFC
 
0
22 augustus 2018 om 06:44
Het doel van PSG is het winnen van de CL. Dat levert meer op dan 50 miljoen euro. Dus zo eenvoudig zal PSG niet verkopen, al was het maar omdat het middenvled helemaal niet druk bezit is bij Psg.
 
BVRCV
 
6
21 augustus 2018 om 21:17
Wat heeft Barclona met Rabiot? Die kerel is echt niet zo speciaal hoor, we hebben 5 betere middenvelders (Busi, Raki, Coutinho, Vidal en Arthur) op dit moment dus ik snap er geen bal van. Laat die interesse varen en focus je lekker op de jeugd.
 
Yovo
 
7
21 augustus 2018 om 21:19
Precies, Rabiot gaat spelers als Puig en Alena in de weg lopen mocht hij komen.
 
Barca--070
 
7
21 augustus 2018 om 21:20
Arthur is absoluut niet beter. Speelt net 1/2 potjes in Europa. Rabiot heeft al meer dan genoeg (CL) ervaring en is altijd een van de betere middenvelders bij Psg. Technisch erg sterk voor zo’n lange middenvelder
 
Sted
 
2
21 augustus 2018 om 21:18
Als ik Torino was zou ik niet iedereen verkopen. Onmin veel spelers staan in de belangstelling. Torino heeft een sterke team en next time dat ik daar ben (Turijn) ga ik bij hun langs..
 
Guaporta
 
9
21 augustus 2018 om 21:20
Geloof er niet al te veel van. Vijftig miljoen euro voor een speler die je over een jaar gratis op kan pikken? Buiten het feit dat ik niet al te enthousiast ben over de (mentale) kwaliteiten van Adrien Rabiot lijkt me dat geen goede transfer. Liever een speler met fysieke ongemakken als Thiago dan een speler met mentale issues als Rabiot eerlijk gezegd. Als transfervrije versterking natuurlijk geen verkeerde gok, maar zou nooit een dergelijk bedrag voor hem neertellen. Barcelona heeft volgende zomer een aanzienlijk transferbudget met de leegloop van overbodige spelers deze zomer. Waarschijnlijk zo'n 140 miljoen euro plus de inkomsten uit de verkoop van spelers, Paulinho daarin niet meegerekend. Dan heb ik liever dat men aanklopt voor spelers als Matthijs de Ligt, Thiago en een vervanger voor de langere termijn van Luis Suárez. Daar heb je denk ik meer aan dan nu de portemonnee trekken voor een speler als Rabiot. Als hij daadwerkelijk naar de club wil komen kan hij ook in de volgende zomer transfervrij tekenen.
 
RomanEmpire010
 
0
21 augustus 2018 om 23:08
In de huidige markt is 140 miljoen, zeg met wat extra’s en eventuele verkopen 200 miljoen, zeker niet meer aanzienlijk en zeker niet als daar een jonge opvolger die er gelijk staat voor Suarez van gehaald moet worden. Die zal niet goedkoop zijn, net als De Ligt niet goedkoop zal zijn. Dag budget en dat voor twee spelers. Dat ze voor de vervanger van Suarez veel geld uittrekken is logisch, maar ik zou met De Ligt dan toch nog even wachten.
 
SpeedyAFC
 
0
22 augustus 2018 om 06:50
Ik ben het helemaal met je eens, Barcelona heeft al zoveel middenvelders. Waarom zou je dan nu 50 miljoen euro uit willen geven terwijl er helemaal geen plek is voor Rabiot? Sowieso heeft Barcelona momenteel niemand nodig, ze zullen eerder willen investeren in de voetballers die men binnen een paar jaar moet vervangen zoals Suarez en Piquet. Al moeten Busquets en Messi natuurlijk ook binnen een paar jaar vervangen worden. Dan kan je beter het geld nu op de bank zetten zodat je het volgend jaar kan uitgeven. Transfervrij aantrekken is overigens wel een stuk lastiger aangezien er dan veel kapers op de kust zijn. Met name het belastingklimaat voor buitenlandse voetballers in Italie kan dan weleens roet in het eten gooien.
 
Robinozaurus
 
0
22 augustus 2018 om 08:11
Niks op aan te merken, ik vind het middenveld van Barca zeer sterk en de bank is goedgevuld (al zijn hiervan op dit moment een paar overbodig). Rabiot zie ik dit Barca niet sterker maken (ook niet in de breedte), zeker niet als je er 50 miljoen voor moet neerleggen. Alena of Riqui doen niet onder voor deze man (jongen)
 
PcWolf
 
0
21 augustus 2018 om 21:23
Helemaal niet nodig, zou alleen maar de ontwikkeling van Sergi Roberto en Arthur in de weg staan. Zeker met name Arthur, dat is een speler die garant in de basis kant staan de volgende jaren.
 
Barcelonajax
 
3
21 augustus 2018 om 21:23
Ik begrijp niet waarom er supporters zijn die twijfelen aan zijn kwaliteiten. Rabiot is veelzijdig, bereidwillig, kwalitatief goed genoeg en is nog maar 23 jaar. Hij kan echt wel bijleren van onze trainer en spelers als Messi, Suarez, Vidal, Busquets etc als het aankomt op overzicht, inzicht, discipline en mentale weerbaarheid. Ik zie Rabiot graag komen omdat ik hem nog wel aanzienlijk zie groeien. Bovendien moet er nog binnen nu en een jaar 1 of 2 middenvelders bijkomen omdat Rafinha, Gomes, Denis Suarez, Paulinho en wellicht Rakitic volgend jaar zomer ons allen definitief zullen verlaten. Gokken op een gratis transfer voor zulke spelers is een te groot risico omdat hij ook naar andere clubs kan gaan. Als Barca nu 50 miljoen neerlegt, Rakitic gewoon blijft en tegelijkertijd Rafinha en Denis Suarez weggaan, heeft Barca hier heel goed aangedaan. Adrien Rabiot is wellicht het buitenkansje wat min of meer werd toegezegd door meerdere directieleden naar aanleiding van het vastleggen van Arturo Vidal toen er aan ze werd gevraagd of er nog meer transfers komen
 
SJSJ
 
5
21 augustus 2018 om 21:28
Ik ben fan van Barcelona, maar we hebben genoeg middenvelders.. Ik snap niet wat ze in Rabiot zien, wat ik niet zie. Ik ben totaal niet overtuigd van zijn spel, ik kan niet iets specifieks opnoemen wat hij heeft. Ik zag dat Rakitic misschien de omgekeerde weg gaat bewandelen, en dat zou ik nooit toelaten als ik Barca was. Rakitic is 10x beter, en heel betrouwbaar. Zo, Dat ik hem gewoon niet zie ontbreken. 50 miljoen voor een middelmatige speler, in de Ligue 1 zonder echte tegenstand, en dan nog een contract voor een jaar? Waanzin.
 
Blaugrana1899
 
6
21 augustus 2018 om 21:33
Helemaal niet nodig we hebben middenvelders zat en daarbij zie ik liever Alena of Puig meer kansen krijgen
 
TrenAce
 
0
21 augustus 2018 om 21:59
Uitverkoop bij Torino? Ik dacht juist dat ze ambitie hadden met deze selectie.
 
 
2
21 augustus 2018 om 22:24
Zijn we dan af van dat gezeik over Frenkie
 
FilipMich
 
1
21 augustus 2018 om 23:20
50m voor Rabiot is onzin. Tenzij PSG 125m voor Rakitic wil dokken en hun bod dan 75m + Rabiot is. Ook onzin maar met een gekke sjeik weet je nooit