Barcelona zegt 'nee' tegen aanbieding uit Londen
Vrijdag, 11 januari 2019 om 18:00

Borussia Dortmund gaat zich versterken met Leonardo Balerdi. Die Borussen betalen Boca Juniors zestien miljoen euro voor de negentienjarige verdediger. (BILD)

Voormalig Ajax-spits Yaya Sanogo zet zijn loopbaan mogelijk voort in de Major League Soccer. De aanvaller kan Toulouse namelijk inruilen voor Montreal Impact. (Goal)

Zaakwaarnemer Juanma López heeft Álvaro Morata aangeboden bij Barcelona. De Catalanen zien echter niets in de komst van de spits van Chelsea, die nog wel in beeld is bij Atlético Madrid. (Mundo Deportivo)

David Luiz mikt op een zomers vertrek bij Chelsea. De verdediger wil zijn loopbaan graag afsluiten bij Benfica, de club waar hij zijn grote doorbraak op de Europese velden beleefde. (Diverse Portugese media)

Napoli staat op het punt om de komst van Sofian Kiyine af te ronden. De middenvelder zal overigens meteen weer voor de rest van het seizoen worden uitgeleend aan Chievo, waar hij nu nog onder contract staat. (CalcioNapoli24)

Tottenham Hotspur haalt de opvolger van Mousa Dembélé mogelijk weg bij Borussia Mönchengladbach. Denis Zakaria wordt gezien als een geschikte kandidaat voor het Londense middenveld. (Sky Sports)

Meer nieuws
   
23:30
23:30
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
   
23:11
23:11
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
   
23:06
23:06
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
   
23:02
23:02
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
10
   
21:47
21:47
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
27
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (2)

 
Shevchenko_7
 
1
11 januari 2019 om 19:50
40 berichten over Morata die waarschijnlijk naar Barca gaat omdat ze zo erg geintresseerd zijn, eindstand krijg je een bericht in de wandelgangen dat Barca Morata afwijst, snap er helemaal niks meer van.