Bayern München gaat vol voor collega van Bas Dost
Zaterdag, 24 februari 2018 om 14:50

Het is vooralsnog onbekend waar de toekomst van Anthony Martial ligt. De aanvaller heeft zijn tot medio 2019 doorlopende contract bij Manchester United nog altijd niet verlengd. (RMC)

Saman Ghoddos heeft indruk gemaakt in het Europa League-tweeluik met Arsenal. De aanvaller van Östersunds FK staat op de radar bij diverse clubs uit de Premier League. (ESPN)

De kans wordt groter dat Bayern München zich zal gaan versterken met Gelson Martins. De buitenspeler is dit seizoen één van de blikvangers bij Sporting Portugal. (BILD+)

André-Frank Zambo Anguissa kan de stap naar de Premier League maken. De middenvelder van Olympique Marseille wordt gevolgd door onder andere Newcastle United en West Ham United. (The Sun)

David Ospina overweegt Arsenal aankomende zomer te verlaten. De doelman moet Petr Cech al geruime tijd voor zich dulden in de pikorde en dat zint hem allerminst. (Daily Mirror)

Sol Campbell kan als manager aan de slag op het vierde niveau in Engeland. Grimsby Town wil de oud-verdediger wel een kans geven. (Daily Mirror)

Meer nieuws
   
12:30
12:30
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
2
   
12:25
12:25
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
10
   
12:05
12:05
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
5
   
11:33
11:33
Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
6
   
11:02
11:02
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
33
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (2)

 
jonkero
 
7
24 februari 2018 om 14:59
Geweldige speler Martins! Zou niet misstaan bij Bayern als opvolger/aanvulling van Robben
 
Rugu
 
3
24 februari 2018 om 15:19
Buiten het feit dat ik dit een heerlijk talent vind vraag ik me af of hij bij Bayern past. Als je naar zijn kwaliteiten komt hij het beste tot zijn recht bij een ploeg die inzakt en die op de omschakeling spelen. Daar is hij bij uitstek geschikt voor. Liverpool, Atletico Madrid, Dortmund of misschien zelfs Real Madrid. Bij Bayern vind ik hem niet passen.