Bod van vijftig miljoen euro op Falcao afgeslagen
Maandag, 16 januari 2017 om 15:00

Beijing Enterprises FC heeft bij HNK Rijeka aangeklopt voor Franko Andrijaševic, die in China twee miljoen per jaar kan gaan verdienen. Dan moet de Chinese club wel met het juiste bedrag komen, want Rijeka verlangt tien miljoen euro voor de middenvelder. (Sport)

Miroslav Kacer maakt dit seizoen indruk bij MSK Zilina. De twintigjarige Slowaakse middenvelder zou daarmee de aandacht hebben getrokken van Napoli, waar landgenoot Marek Hamsik speelt. (Tuttosport)

Ook Radamel Falcao had een megacontract in China kunnen tekenen. Tianjin Quanjian had vijftig miljoen euro over voor de Colombiaanse spits, maar AS Monaco wees het bod resoluut af. (L’Equipe)

Fedor Smolov maakt het seizoen af bij FK Krasnodar. De felbegeerde aanvaller heeft een Turkse club afgewezen en heeft besloten om voorlopig in Rusland te blijven. (Izvestia)

Serge Gnabry vertrok afgelopen zomer van Arsenal naar Werder Bremen en maakt indruk in Duitsland. De middenvelder staat open voor een eventuele terugkeer naar Engeland. (BILD)

Na zijn vertrek afgelopen zomer bij Manchester United zit Ryan Giggs zonder werk. Nottingham Forest, dat zondag trainer Phillipe Montanier op straat zette, zou de Welshman aan willen stellen als manager. (Daily Mail)

Meer nieuws
   
23:30
23:30
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
0
   
23:11
23:11
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
   
23:06
23:06
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
   
23:02
23:02
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
6
   
21:47
21:47
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
25
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (11)

 
De Toekomst
 
0
16 januari 2017 om 15:25
Falcao had dus geen mogelijkheid om een mega contract in China te ondertekenen, want Monaco sloeg het bod af.... Falcao heeft geen moment de keuze gehad in dit geval... Verder zou ik het van hem wel begrijpen als hij vertrok, in Europa is hij wel redelijk klaar.
 
ChelseaDrogba
 
3
16 januari 2017 om 15:33
Hij heeft dit seizoen al aardig wat gescoort volgens mij vergeleken met de vorige 2-3 seizoenen.
 
De Toekomst
 
0
16 januari 2017 om 15:39
Ja weet ik, maar dan nog... Hij heeft zijn top gehad en hij zal dat niveau zeer waarschijnlijk niet meer halen. Een transfer omhoog zie ik ook niet snel meer gebeuren. Kortom, wat wil hij hier nog bereiken? Als ik hem was, zou ik het zeker doen. Hij heeft zijn naam hier al gemaakt in het verleden, dus kan hij met opgeheven hoofd vertrekken.
 
TitoVilanova
 
1
16 januari 2017 om 16:21
Hij staat op dit moment eerste met Monaco en hij heeft al elf keer gescoord in dertien wedstrijden. Ik begrijp dus wel waarom Monaco hem niet laat gaan.
 
ReddFun
 
1
16 januari 2017 om 19:01
Radamel Falcao is dit zo belangrijk voor Monaco, volg Monaco vrij goed. Het voebal is gewoon goed, alles sluit perfect op elkaar verdediging, middenveld aanval. Met Falcao als aanvoerder, dus dat Monaco hem niet weg doet is zeer verstandig, hij heeft met Lemer en Silva ongeveer 60% van het scoringsvermogen waarbij hij meestal het laatste station is. Ze hebben onderhand al 60x keer gescoord in de Ligue 1, staan eerste en spelen goed.
 
AnfieldRed
 
1
16 januari 2017 om 16:33
Probeer in deze tijd maar eens minder dan 50 Miljoen uit te geven aan iemand die van dezelfde kwaliteit is als Falcao. Monaco heeft goed gehandeld.
 
Les Gones
 
4
16 januari 2017 om 16:37
Falcao loopt op dit moment zowat 1- op 1. Heeft 12x gescoord in 13 wedstrijden in de Ligue 1. Verdient behoorlijk qua salaris en staan op doelsaldo eerste in de competitie. Logisch dat Monaco hem niet laat gaan, voor het geld hoeven ze het in ieder geval niet te doen. Daar naast denk ik ook dat Falcao zelf in ieder geval dit seizoen wil afmaken in Monaco en ze te helpen om kampioen te worden.
 
PapaBear
 
0
16 januari 2017 om 17:13
Wordt zo langzamerhand wel tijd voor Giggsy dat hij een club gaat leiden. Als het nog langer duurt gaan ze hem vergeten als trainer, zou wel zonde zijn lijkt mij wel een trainer die zijn ervaringen goed zou kunnen delen met een groep.
 
PapaBear
 
0
16 januari 2017 om 17:14
Is een kwestie van tijd dat Falcao richting China gaat, ze komen vast terug met een beter bedrag en dan gaat Monaco overstag. Falcao zal daar zelf ook wel niet verkeerd gaan verdienen aangezien hij hier al een aardig loontje verdiend.
 
ReddFun
 
1
16 januari 2017 om 19:07
Tevens leuk om te zien dat iedereen denkt dat Monaco een geldstation is. Gelukkig is dit alweer voorbij, alleen na de Promotie richting de Ligue 1, seizoen 2013/14 uit mijn hoofd. Is er een ander weg in gegaan in het seizoen 2014/15 wordt het geld in de club/talent gestopt, en de miljoenen aankopen Falcao en Moutinho sturen dit erg jonge team aan. Spelers die bij Monaco spelen die ze in toekomst wss, gaan verkopen Fabinho, Sidibe, Mendy, Lemar, Bakayoko, Silva, Mabpie. Of deze blijven behouden en Monaco stoomt op richting de top van het voetbal. Met talent, en jonge spelers.