Chelsea verkoopt ex-Vitessenaar voor miljoenen
Vrijdag, 19 mei 2017 om 09:00

Leicester City speelt alvast in op een dreigend vertrek van Wes Morgan. Harry Maguire moet de aanvoerder van the Foxes volgend seizoen vervangen, maar ook Tottenham Hotspur is geïnteresseerd. (Daily Mirror)

Zakaria Bakkali speelt volgend seizoen gewoon in de Spaanse competitie, maar dan niet in het shirt van Valencia. Promovendus Levante wil de ex-PSV'er graag inlijven. (AS)

Voor ruim zeven miljoen euro maakt Christian Atsu definitief de overstap van Chelsea naar Newcastle United. De voormalig speler van Vitesse speelde afgelopen seizoen al op huurbasis bij the Magpies. (Daily Mirror)

Internazionale wil Atalanta beroven van een basisspeler. De club uit Milaan is bijzonder gecharmeerd van Rafael Tolói, die dit seizoen dertig duels speelde in de Serie A. (Sky Italia)

Ryan Giggs staat niet langer op het verlanglijstje van Middlesbrough. De oud-voetballer werd eerder nog genoemd als mogelijke manager van Boro. (Daily Mail)

Pablo Zabaleta heeft over belangstelling niet te klagen. West Ham United en AC Milan willen de Argentijnse vleugelverdediger graag transfervrij inlijven. (Il Quotidiano Sportivo)

Meer nieuws
   
23:30
23:30
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
0
   
23:11
23:11
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
   
23:06
23:06
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
   
23:02
23:02
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
7
   
21:47
21:47
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
27
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (3)

 
mootje157
 
3
19 mei 2017 om 10:54
Vind het bij vittese altijd een prima speler met veel dreiging. Daarna had hij een tegenvallende periode bij een aantal clubs ben hen toen ook uit het oog verloren. Kan iemand mij vertellen hoe hij het bij Newcastle heeft gedaan? Voegt hij wat extra toe? Want dan is 7 miljoen niet veel voor engelse begrippen
 
Rochester
 
4
19 mei 2017 om 11:14
@ Mootje157, Bij Vitesse deed Atsu het inderdaad vrij goed. Nadat hij vertrok bij Vitesse, werd hij door Chelsea meteen weer verhuurd aan Everton, maar daar speelde hij in het hele seizoen 14-15 slechts 5 wedstrijden, daarna werd hij in het seizoen 15-16 een heel seizoen verhuurd aan Bournemouth, maar daar speelde hij geen enkele wedstrijd en omdat hij daar geen enkele wedstrijd speelde, haalde Chelsea hem in de winterstop al terug, om hem vervolgens de 2de seizoenshelft aan Malaga te verhuren, daar speelde hij wel een stuk meer, namelijk 12 wedstrijden in 'n half jaar en dit seizoen was hij dus verhuurd aan Newcastle United en daar deed hij het, sinds zijn periode bij Vitesse, weer prima, want hij was meestentijds basisspeler en kwam tot 32 wedstrijden, het afgelopen seizoen. Voor Chelsea zal Atsu denk ik tekortkomen, maar voor Newcastle kan hij denk ik wel een goede aanwinst zijn.
 
mootje157
 
0
19 mei 2017 om 11:56
Ah dankjewel. Had toch meer van hem verwacht.