De Vrij doorbreekt trend met opvallende overstap
Woensdag, 1 april 2020 om 09:00

Er bestaat de nodige belangstelling voor Marcelo Brozovic. De Kroatische middenvelder, die bij Internazionale op jaarbasis 3,5 miljoen euro verdient, heeft een afkoopclausule van zestig miljoen in zijn contract staan. (Calciomercato)

Bayern München moet vrezen voor het vertrek van Chris Richards. De Amerikaanse verdediger kan bij het uitblijven van kansen bij de hoofdmacht van der Rekordmeister kiezen voor Chelsea of Arsenal. (BILD)

Stefan de Vrij verlaat het makelaarskantoor SEG voor Mino Raiola. De overstap is opvallend, daar de zaakwaarnemer een slechte band heeft Internazionale en sinds 2010 geen speler van de club uit Milaan vertegenwoordigd is door Raiola. (Diverse Italiaanse media)

Arsenal is van plan om een dubbelslag te slaan in Italië. The Gunners hebben de pijlen gericht op Hamed Traoré van Sassuolo en diens jongere broertje Amad, die voor Atalanta speelt. (90min)

Lucas Pusineri hoopt dat Sergio Agüero op termijn wil terugkeren bij Independiente. De spits, die nog tot medio 2021 vastligt bij Manchester City, begon zijn loopbaan ooit bij de Argentijnse club. (Goal)

Indien Leeds United promotie naar de Premier League veiligstelt, wordt IIlan Meslier definitief overgenomen van Lorient. De Franse club kan dan een bedrag van zes miljoen euro tegemoet zien vanuit Engeland. (Daily Mirror)

Meer nieuws
   
16:00
16:00
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
24
   
15:55
15:55
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
4
   
15:18
15:18
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
5
   
14:55
14:55
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
20
   
14:24
14:24
Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
42
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (8)

 
ShadyNG
 
2
1 april 2020 om 09:33
Beetje vreemde poll. Er staat geen enkel bericht over Sanchez op deze pagina? Tenzij hij meer dan de helft van zijn salaris wil inleveren, gaat hij deze overstap nooit maken natuurlijk. Daarnaast vind ik het persoonlijk jammer om te zien dat de Vrij overstapt naar Raiola als zaakwaarnemer. Wellicht dat hij een beter contract voor Stefan eruit kan slepen, maar die zal financieel toch al niets te klagen hebben. Of zal hij op een transfer azen?
 
DNeres
 
0
1 april 2020 om 09:35
De Vrij wilt basis staat tijdens het EK dus hij zal een betere club willen hebben die hoger aangeschreven staat dan Juventus of gelijkwaardig om zeker te zijn dat als hij speelt dat hij basis wordt. Ik verwacht niet dat de Ligt onomstreden zal worden met Chilinie en Bonucci. Die hebben nu de tijd om te herstellen en Demiral ook.
 
ShadyNG
 
5
1 april 2020 om 09:47
Denk je serieus dat het daarmee te maken heeft? De Ligt stond ook basis in oranje toen hij bij Ajax speelde, terwijl de Vrij op dat moment basis bij Inter speelt wat toch echt hoger aangeschreven stond/staat. Ik denk dat Koeman gewoon te eigenwijs en koppig is om de publieke opinie te volgen en daarom vast blijft houden aan de Ligt. Tenzij die geruime tijd op de bank zit bij Juve, dan zie ik hem wel eens overgaan naar de Vrij. Tevens vind ik zijn argument om zoveel mogelijk vastigheid te hebben klinkklare onzin in dit geval, maar dat is een discussie voor later.
 
Scepticus38
 
8
1 april 2020 om 10:22
" Ik denk dat Koeman gewoon te eigenwijs en koppig is om de publieke opinie te volgen en daarom vast blijft houden aan de Ligt ". Het laatste dat je als coach moet doen, is je iets aantrekken van de publieke opinie en dat heeft bovendien ook geen enkele zin omdat iedereen iets anders wil en een coach er maar 11 tegelijk mag opstellen.
 
Vakkie D
 
3
1 april 2020 om 11:42
Als je als beste verdediger van het EK 2014 en beste verdediger van Italiƫ al niet in de basis komt dan maakt de club ook niet zo veel meer uit. Stefan is absolute wereldtop, ander type maar op zijn manier gelijkwaardig aan Van Dijk. Het feit dat hij uberhaubt nog op kwam dagen nadat hij mocht banken voor een 17 jarig talentje dat fouten aan het stapelen was geeft wel aan hoeveel liefde deze man voor het spel en oranje heeft. Misschien moet Koeman een keer proberen om die paar echte topspelers die hij heeft gewoon op het veld te zetten en de middenmaat als vulling te gebruiken ipv andersom, maar er lijkt iets tussen die twee te zijn gebeurt waardoor De Vrij in Oranje voorlopig wel 2e viool zal blijven spelen.
 
Pallieter
 
4
1 april 2020 om 09:37
Er bestaan al enige tijd geruchten rondom Brozovic, maar ik denk gewoon dat hij blijft. Ook onder Conte krijgt hij genoeg speeltijd, ondanks de concurrentie voor de 2 plekken op het middenveld met Barella, Sensi, Gagliardini en Vecino. En dan is er ook nog Eriksen voor de positie achter de 2 spitsen. Van Valero zal wel afscheid genomen gaan worden vermoed ik, in ruil voor een nieuwe (eerder defensieve) middenvelder, aangezien Conte echt op zo'n profiel aast (type Matic). We zullen het gaan zien, benieuwd naar de zomermercato, zeker gezien de omstandigheden!
 
Richardpraha
 
2
1 april 2020 om 10:09
Kan maar 1 ding betekenen: Dat de Vrij weg wil bij Inter naar een Top5 club in Europa en niet denkt dat SEG dit kan bewerkstelligen.het is des te meer opvallend gezien het feit dat De Vrij zeer goede vrienden is jarenlang met zijn zaakwaarnemer Donophan EN met de Eigenaar van Seg. Komen ook bij elkaar op de bruiloft en gaan samen op vakantie.
 
mcgregor
 
0
2 april 2020 om 01:11
De vrij zit goed bij inter. Verwacht dat inter de komende jaren weer lekker mee gaat doen om de prijzen. Dit seizoen zag je al een heel ander inter dan de afgelopen jaren. Ze hebben een aantal leuke spelers en als daar o.a vidal bij komt