Drogba inzet van presidentsverkiezingen
Donderdag, 16 november 2017 om 09:00

Rafinha kan Bayern München verruilen voor een Turks avontuur. De Braziliaanse rechtsback staat in de nadrukkelijke belangstelling van regerend kampioen Besiktas. (Sabah)

Club Brugge en Anderlecht zitten achter Ryota Morioka aan. De Japanse spelmaker van Waasland-Beveren was dit seizoen al goed voor zeven doelpunten en acht assists. (Het Nieuwsblad)

Dursun Özbek wil Didier Drogba volgend jaar als sportief directeur naar Galatasaray halen. De voorzitter gebruikt de Ivoriaan als troef om de voorzittersverkiezingen te winnen. (Fotomaç)

Een Chinese club heeft een bod van 25 miljoen euro uitgebracht op Maximiliano Gómez. Volgens de sportief directeur van Defensor, de oude club van Gómez, wil de spits echter in Europa blijven. (Nación)

De koopwoede van AC Milan is nog altijd niet gestild. De club uit de Serie A hoopt aanvallende middenvelder Willian in januari weg te halen bij Chelsea. (Calciomercato)

Tim Cahill dreigt met een vertrek. Als de middenvelder niet regelmatig kan spelen bij Melbourne City in de A-League, dan gaat hij een transfer serieus overwegen. (The Age)

Meer nieuws
   
22:13
22:13
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
4
   
21:53
21:53
NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
17
   
21:44
21:44
Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
44
   
21:00
21:00
Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
45
   
20:29
20:29
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
105
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (2)

 
kartal1
 
2
16 november 2017 om 09:12
Hmm Rafinha is wel op leeftijd maar zal een meerwaarde zijn. Ik heb liever spelers onder de 25 want besiktas heeft al een vrij ervaren ploeg, een mix met enkele spelers onder de 25 zou de ploeg niet misstaan. Ik kan mij niet inbeelden dan in Brazilie of Argentinie (zuid amerikaanse landen) geen spelers rondlopen die jong en goed zijn voor onze rechtsback positie.
 
LessQueUnClub
 
1
16 november 2017 om 12:39
Willian zie ik graag komen bij Milan. Denk dat er een prima team staat wat beter kan worden door spelers die het verschil kunnen maken. Willian zou een stap in de goede richting zijn. Liefst een type Hazard maar ja die komen helaas niet meer