Eerste klus als hoofdtrainer voor Paul Scholes
Zondag, 20 januari 2019 om 09:00

Werder Bremen zou Marco Friedl graag definitief willen overnemen van Bayern München. De linksback wordt inmiddels al een jaar gehuurd, in principe tot het eind van dit seizoen. (BILD)

David Kownacki gaat Sampdoria verlaten, bevestigt Marco Giampaolo. De spits gaat naar Fortuna Düseldorf, al laat de club uit Genoa Gregoire Defrel niet naar Newcastle United gaan. (Sky Italia)

Paul Scholes wordt de nieuwe manager van Oldham Athletic. De oud-middenvelder moet de club omhoog stuwen in de League Two, het vierde niveau van Engeland. (Diverse Engelse media)

Marko Arnautovic gaat in ieder geval niet naar Guangzhou Evergrande. De club uit Kanton heeft alsnog besloten om een streep te zetten door de naam van de spits van West Ham United. (Daily Mail)

Andrea Berta blijft in beeld bij Manchester United. De Italiaanse sportief directeur van Atlético Madrid kan zijn contract in Spanje echter ook verlengen. (Carrusel Deportivo)

Artem Dzyuba zou in beeld zijn bij Everton. Er is echter geen contact tussen de clubs geweest en de spits is ook niet van plan om Zenit Sint-Petersburg te verlaten. (RIA Novosti)

Meer nieuws
   
21:09
21:09
Perez loopt vooruit op PSV-transfer: '35 miljoen is toch wel heel veel geld?'
2
   
21:00
21:00
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
   
20:59
20:59
Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
4
   
20:31
20:31
Prolongatie titel definitief uitgesloten voor Royal Antwerp na nieuwe nederlaag
0
   
20:30
20:30
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
4
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (2)

 
Ijsmuts
 
2
20 januari 2019 om 09:19
Scholes was voor mij bij united wat wim jansen bij feyenoord was als speler. Kind vd club, weinig poespas, nauwelijks in de pers, als speler heel compleet en multi-inzetbaar. En nooit het grote gezicht of boegbeeld van het team. Contact met de pers heeft hij inmiddels wel ingehaald, ik vind het hem niet zo sieren. Ik zou zeggen; laat maar zien dat je het beter kan.
 
balou7
 
1
20 januari 2019 om 10:02
Bayern moet die friedl gewoon verkopen en een terugkoopclausule afdwingen. Met spelers als Pavard, Süle, hummels en mai heeft hij toch weinig kans op speeltijd