Engelsen zijn Nicolai Jörgensen niet vergeten
Zondag, 17 juni 2018 om 12:00

Real Madrid wil hooguit zestig miljoen euro voor Alisson betalen en zeker geen tachtig miljoen euro. De Spaanse topclub heeft al aangegeven dat de doelman in dat geval een transfer naar Liverpool mag maken. (AS)

Sevilla ving eerder bot bij Internazionale en Marcelo Brozovic, maar geeft de moed niet op. De Zuid-Spaanse club wil opnieuw concreet worden voor de middenvelder, die Milaan alleen tegen betaling van 23 miljoen euro mag verlaten. (Marca)

Newcastle United is Nicolai Jörgensen nog niet vergeten. De Premier League-club is nog steeds geïnteresseerd in de Feyenoord-spits, die momenteel met Denemarken op het WK actief is. (The People)

Real Madrid vraagt zich af of Sergej Milinkovic-Savic wel haalbaar is. Lazio verlaagt de vraagprijs van 150 miljoen euro niet en de middenvelder heeft recent een nieuw huis van een miljoen euro bij het trainingscomplex gekocht. (Il Messaggero)

Galatasaray heeft de beste papieren om Diego Laxalt van Genoa over te nemen. De Turkse topclub heeft nu liefst twaalf miljoen euro, exclusief bonussen, over voor de Uruguayaans international. (Diverse Turkse media)

Ganso gaat wellicht komend seizoen voor AC Milan spelen. De Noord-Italianen willen Nikola Kalinic naar Sevilla laten gaan, als de Braziliaan als onderdeel van de transfer op huurbasis mét optie tot koop naar het San Siro komt. (Sky Italia)

Meer nieuws
   
06:00
06:00
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
13
   
23:30
23:30
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
5
   
23:11
23:11
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
2
   
23:06
23:06
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
8
   
23:02
23:02
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
14
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (16)

 
False9
 
7
17 juni 2018 om 12:02
Ondanks de slechte pot van gisteren. Wat is er met hem gebeurd zeg, lijkt niet eens meer op de spits van een jaar geleden.
 
Noelson
 
1
17 juni 2018 om 12:14
Die onzichtbaarheid heeft Feyenoord ook moeten voelen. Waar Jorgensen vorig seizoen bijna al z'n kansen benutte was dit seizoen heel mager naar mijn mening. Je ziet ook dat spelers als Berghuis en Vilhena zijn verdwenen doelpunten hebben moeten dekken.
 
Japie_Krekel
 
3
17 juni 2018 om 12:28
@false9 ik denk echt dat Jorgensen in het eerste seizoen bij Feyenoord boven zichzelf uitsteeg als je zijn statistieken van toen vergeleek met zijn statistieken voorheen. dit jaar was het echt een pak minder, mede door zijn blessure waarschijnlijk maar hij speelde geen best seizoen
 
Wally_
 
1
17 juni 2018 om 15:17
Ik denk ook dat het aan de goede vorm van Toornstra lag, Elia en Kuyt heeft hij toch veel assitjes van gekregen.
 
Rochester
 
11
17 juni 2018 om 12:20
Zag gisteren tijdens en na de wedstrijd anders een hele lading met reacties voorbijkomen van Newcastle United-fans die aangaven dat ze blij waren dat hun club Jorgensen niet hebben aangetrokken. Waren trouwens niet alleen Newcastle-supporters, want ik las ook genoeg reacties waarin er werd gezegd dat Jorgensen echt dramatisch speelde en dat hij vrijwel geen schim meer is van de spits die hij in het kampioensjaar van Feyenoord was. Ook ik heb serieus mijn twijfels of Jorgensen het zal redden in de Premier League, mocht hij daadwerkelijk alsnog de overstap maken. Ik heb vaak reacties gelezen dat (met name) Feyenoorders schreven dat Dolberg in het seizoen 16-17 overhypt was en nooit tegen de 'grote' tegenstanders scoorde (volgens hun alleen tegen zwakke teams), maar tegen welke 'grote' tegenstanders heeft Jorgensen dan goals gemaakt? Het enigste doelpunt dat Jorgensen tegen een 'grote' tegenstander maakte, was afgelopen seizoen tegen Napoli in de Champions League en voor de rest heeft hij enkel tegen dat Zorya Luhansk in het seizoen 16-17 een goal gemaakt, maar ook hier in de Eredivisie heeft Jorgensen nooit een goal gemaakt tegen PSV of Ajax. Dolberg heeft nog goals gemaakt tegen teams als Celta de Vigo, Lyon, Feyenoord, etc. en met name de eerste 2 teams schat ik toch wel hoger in dan bijvoorbeeld Zorya Luhansk en een Dolberg uitvorm schoot er het afgelopen seizoen nog even 2 in tegen Feyenoord in de Kuip en vooral dat 2de doelpunt schoot Dolberg er even in alsof het niets was.
 
Viper303
 
30
17 juni 2018 om 13:04
Dit is een nieuwsbericht over Jorgensen die misschien een transfer kan maken. In dit nieuwsbericht valt de naam Dolberg niet. Wat voor waarde heeft het dan om een lijstje met clubs op te noemen waartegen Dolberg heeft gescoord? Als je zo graag over Ajax wil praten, wacht dan op een nieuwsbericht over Ajax of ga naar Showtime.
 
borajax
 
5
17 juni 2018 om 14:03
Beide spelers zijn spits bij een Nederlandse topclub en beide zitten bij de selectie van Denemarken. Toch niet zo gek om die twee met elkaar te vergelijken?
 
Raubaht
 
4
17 juni 2018 om 12:22
Jorgensen is een eendagsvlieg die zijn opmerkelijke prestatie vorig seizoen nooit meer zal evenaren. Dat wist je vorige zomer en van de winter wist je het ook, die had je voor 20 miljoen van de hand moeten doen. Gezien zijn niveau op het WK en zijn barslechte seizoen bij Feyenoord krijg je dat bedrag nooit meer en moet je al blij zijn er nog 10 miljoen voor te krijgen.
 
Raubaht
 
1
17 juni 2018 om 14:13
Als hij inderdaad de beste spits is, is hij zeker van toegevoegde waarde en is het te hopen dat die bij Feyenoord blijft. Echter zie ik hem zijn prestatie niet evenaren en zal die er niet meer dan 10 per seizoen maken, wat een slecht gemiddelde is voor een spits. Dat maakt hem dus slechte speler voor Feyenoord. Toen je 20 kon krijgen voor hem had je dat gelijk zonder aarzelen moeten doen... Ook in het belang van Jorgensen had je dat moeten doen. Zo'n kans op zo een transfer krijgt die nooit meer met zijn staat van dienst (op zijn bek gegaan in Duitsland en nooit meer dan 10 per seizoen gemaakt. Club staan niet te springen om hem.)als die dan zo'n kans krijgt moet je hem die niet ontnemen want dan zit je met een zwaar gefrustreerde speler opgescheept wat ook aan hem te zien was de 2e seizoenshelft
 
mv010
 
2
17 juni 2018 om 16:20
Wat een lul verhaal! Dan levert Dolberg geen miljoen op. Dan had Neres op basis van zijn eerste seizoen gratis mogen vertrekken. Had de Ligt na zijn eerste blunders bij JA gespeeld. Na 1 minder seizoen iemand gelijk afschrijven is volkomen kansloos. Jorgensen is begin van het seizoen geblesseerd. Zijn vrouw heeft daarna een miskraam gehad. Andere vleugelspeler op links, mindere vorm Toornstra allemaal dingen die meespelen bij het mindere seizoen. Laat hem lekker in Rotterdam blijven. Wij zijn blij met hem!
 
Raubaht
 
0
17 juni 2018 om 17:03
Op één seizoen bij Feyenoord na heeft die in er zijn gehele carriere niet meer dan 10 per seizoen gemaakt. Beetje naief om te denken dat hij die uitzonderlijke prestatie in het kampioensjaar van Feyenoord zal evenaren. Dat is geloven in een luchtkasteel.
 
JuventusPuglia
 
0
17 juni 2018 om 12:51
Laxalt is een goede speler, Zou van Galatasaray een mooie zet zijn mochten ze hem binnen halen. Las dat Lazio ook bezig was met hem
 
theEDGE
 
0
17 juni 2018 om 12:51
23 miljoen voor Brozovic is toch een koopje? Ik weet niet wat voor een seizoen hij gehad heeft, maar toch dat kunnen bijna alle clubs wel missen. En bij welk trianingscomplex heeft Milinkovic-Savic een huis gekocht?