Everton brengt bod uit op voormalig Ajacied
Vrijdag, 9 juni 2017 om 21:15

Roda JC Kerkrade gaat opnieuw een speler losweken bij Standard Luik. Na huurlingen Martin Milec en Beni Badibanga gaat men nu Tanguy Beaupain definitief overnemen van les Rouches. (La Capitale)

Fabio Capello is op weg naar China. Jiangsu Suning, de zusterclub van Internazionale, heeft een akkoord bereikt met de ex-trainer van onder meer AC Milan, Real Madrid en Juventus. (La Gazzetta dello Sport)

Everton heeft een 'concreet aanbod' neergelegd bij Chelsea om Bertrand Traoré over te nemen. Naar verluidt vraagt Chelsea twintig miljoen euro voor de aanvaller en wil de club van Ronald Koeman daaraan voldoen. (The Sun)

Als Mohamed Salah vertrekt bij AS Roma, moet Florian Thauvin van Newcastle United zijn opvolger worden. Eerder werden Suso van AC Milan en Club Brugge-aanvaller José Izquierdo al met Roma in verband gebracht. (Il Messaggero)

Liefst zes clubs strijden om de handtekening van Real Madrid-middenvelder James Rodríguez. Manchester United, Arsenal, Bayern München, Internazionale, Juventus en Paris Saint-Germain hebben belangstelling. (Marca)

Als Robin van Persie bij Fenerbahçe blijft, krijgt hij mogelijk Ahmed Musa als concurrent. Leicester City en de Turkse club zijn al akkoord over een transfersom van 19,8 miljoen euro. (The Sun)

Mário Rui gaat om de tafel met directeur Monchi van AS Roma en wordt mogelijk verkocht. De verdediger heeft een verplichte koopoptie in zijn huurcontract, maar kwam vanwege aanhoudend blessureleed amper in actie. (Corriere dello Sport)

Juventus wil werk maken van de komst van Mattia De Sciglio. De contractverlenging van Massimiliano Allegri brengt die transfer in een stroomversnelling, want de trainer is overtuigd van de AC Milan-back. (Tuttosport)

Meer nieuws
   
07:44
07:44
Driessen: 'Hij is de eerste speler die Slot er bij Liverpool direct uitknikkert'
3
   
23:45
23:45
'Wij moesten, voordat we lekker konden zuipen, eerst nog even voetballen'
10
   
23:19
23:19
Leicester City kan promotie naar Premier League niet ontgaan na verlies Leeds
10
   
23:00
23:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
   
22:58
22:58
Arda Güler is de held van Real Madrid op moeizame avond in San Sebastián
16
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (6)

 
Guaporta
 
10
9 juni 2017 om 21:18
Volgens mij is Florian Thauvin vanmiddag nog definitef overgenomen door Marseille. Lijkt me dus sterk dat hij in beeld is bij Roma. Als hij daar naartoe had willen gaan had hij dat meteen kunnen doen.
 
LucasAndersen
 
4
9 juni 2017 om 21:58
Prima stukje journalistiek weer
 
Since 1913
 
4
9 juni 2017 om 21:48
Prima Club voor Traore, kent de Engelse competitie speelde toen Guus trainer was van Chelsea vaak wel goed,vraag me alleen af waar Everton hem gaat gebruiken, spits of aan de rechter kant, want denk dat hij niet gehaald word als vervanger van Lukaku.
 
PeterVermeuIen
 
2
10 juni 2017 om 01:13
Denk rechtsbuiten, typisch Koeman. Traore kan scoren, balvast en meeverdedigen. Dat vindt Koeman meestal belangrijk.
 
Dumbell
 
0
9 juni 2017 om 22:53
Doet Chelsea toch slim. Ze hebben eerst 2 miljoen van Ajax gehad en nu kunnen ze cashen door zijn succes. Maar ik zie ze er ook wel voor aan om hem over 2 jaar voor 60 miljoen weer terug te kopen.
 
corleonevito
 
0
9 juni 2017 om 23:32
Echt typisch chelsea zou dat zijn. Matic plus 25 miljoen geven aan benfica om david luiz te halen en dan 2 jaar later luiz voor 50 miljoen verkopen aan psg en matic voor 25 miljoen terughalen. Dan weer luiz voor 35 miljoen weer terughalen en dan lukaku verkopen voor 35 miljoen en nu weer voor 100 miljoen weer terughalen.