Everton krijgt aanbieding binnen voor Klaassen
Vrijdag, 17 november 2017 om 15:30

In de selectie van Manchester City waren een aantal verschillende ‘kliekjes’ ontstaan. Josep Guardiola heeft dit probleem aangepakt en de eenheid in de kleedkamer van the Citizens is hersteld. (Daily Mail)

Indien Jonny Evans weggekaapt wordt, neemt West Bromwich Albion contact op met Burnley. Ben Mee is in beeld om de opvolger van de Noord-Ier bij the Baggies te worden. (Daily Telegraph)

Fenerbahçe heeft Everton tweeënhalf miljoen euro geboden om Davy Klaassen te huren. The Toffees gaan volgende week een besluit nemen over het voorstel van de Turkse topclub. (Diverse Turkse media)

Pedro Caixinha gaat razendsnel na zijn ontslag bij Rangers FC weer aan de slag. De Portugees staat op het punt om trainer te worden bij het Mexicaanse Cruz Azul. (Daily Record)

Willian heeft er bij Chelsea intern op aangedrongen om Ruben Loftus-Cheek in de winter terug te halen. De middenvelder wordt momenteel door the Blues verhuurd aan Crystal Palace. (Daily Express)

Middlesbrough moet vrezen voor een vertrek van Marcus Tavernier. De jonge vleugelaanvaller heeft de aandacht getrokken van diverse Premier League-clubs, waaronder Everton en Arsenal. (Daily Mail)

Meer nieuws
   
21:47
21:47
The Times weet welke rol Slot precies gaat krijgen binnen organisatie Liverpool
6
   
21:37
21:37
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
1
   
21:05
21:05
Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
3
   
20:28
20:28
Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
28
   
20:15
20:15
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
11
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (10)

 
Sirius
 
7
17 november 2017 om 15:42
Het is voor Klaassen toch wel pijnlijk dat hij zelfs bij dit Everton te licht wordt bevonden. Ik denk niet dat er op dit moment veel interesse is voor hem, maar Fenerbahce doet het momenteel ook niet goed. Een verhuur naar de Bundesliga zou voor hem wellicht de beste mogelijkheid zijn.
 
Remcob
 
9
17 november 2017 om 15:54
Ik denk dat hij juist bij dit Everton niet slaagt. Er zijn deze zomer op zijn positie 3 nieuwe spelers aangetrokken en de speler waar het allemaal omheen draaide is weg. Klaassen functioneert prima als hij achter een spits kan spelen die dreiging heeft en loopacties maakt. Dat zorgt ervoor dat hij in positie kan komen en regelmatig scoort. Daarnaast moet hij het van zijn inzet hebben. Bij Everton moet nu het merendeel van de spelers het van inzet hebben en op zijn positie staan nu spelers die creatiever en balvaster zijn. Klaassen kan alleen het verschil maken met doelpunten, en juist daarvoor komt hij bij Everton nauwelijks in positie. Brighton of Stoke was een veel beter team voor hem geweest.
 
Sirius
 
1
17 november 2017 om 18:06
Ik vind dat altijd te gemakkelijk. Als Klaassen echt zo goed was, zou hij gewoon spelen bij Everton. Het probleem met Klaassen is dat hij een beperkte speler is voor Europese begrippen. Wij denken in Nederland nog steeds dat een speler goed is als de betreffende speler goed presteert in de Eredivisie. Klaassen is naar mijn mening een redelijke allrounder en daarvan lopen er meer dan genoeg, alleen al in Nederland. Hij zou ongetwijfeld meer minuten maken bij kleinere Engelse clubs, maar naar mijn mening maakt dat geen verschil. Hij is niet beter dan het alternatief en dat is vooral problematisch. Waar Wijnaldum zich direct ontwikkelde bij Newcastle, blijft het bij Klaassen tot nog toe achterwege.
 
Remcob
 
0
18 november 2017 om 14:18
Daar kan ik me grotendeels in vinden. Klaassen is geen topper, maar ook weer niet een gemiddelde voetballer waarvan er zelfs in Nederland velen van rondlopen. Volgens mij heeft hij het niveau om mee te draaien in een grote competitie bij een gemiddelde club. Echter zal hij nooit de speler worden die een club in een dergelijke competitie zal dragen.
 
tikkie-takkie
 
3
17 november 2017 om 16:06
Meteen koffers pakken en gaan. Fenerbahçe is een prima keuze voor Klaassen
 
Woezel
 
6
17 november 2017 om 17:28
Kom op zeg, je gaat alleen voor geld en niet voor je plezier in Turkije voetballen.
 
Sirius
 
0
17 november 2017 om 18:08
Zoveel clubs staan momenteel niet in de rij voor Klaassen. Zo heel raar zou Fenerbahce niet eens zijn. Ongeacht de politieke problemen blijft Turkije een mooi land. Het type Klaassen is altijd geliefd in Turkije. Een harde werker en hij heeft bovendien een neusje voor de goal.
 
Zytto34
 
0
17 november 2017 om 18:21
Klaassen moet niet naar Turkije gaan. Klaassen moet sowieso dit seizoen afmaken bij Everton en voor zijn kans gaan en lukt dat niet dan een transfer maken naar een club als Schalke 04. Duitse competitie is overall wat zwakker dan Engeland en de selecties zijn ook iets minder breed, waardoor hij minder snel op de bank beland en door de iets zwakkere tegenstanders misschien vaker een doelpunt maakt waardoor je al snel meer waardering krijgt en hij in een goede vorm kan komen. In Engeland word je al afgeschreven zodra je bij je 1ste 3 basisplekken nog niet overtuigd. Zoveel kansen heeft Klaassen niet gekregen.
 
Roytje78
 
4
17 november 2017 om 16:51
Ik lees elke dag dat Fener een Nederlandse speler wil halen. Geloof er geen snars van als ik eerlijk ben.