ex-Ajacied krijgt torenhoge afkoopclausule in Spanje
Woensdag, 7 februari 2018 om 21:00

Antonio Conte moet binnenkort het veld ruimen bij Chelsea. De Engelse topclub is al rond met diens opvolger Luis Enrique, die tot medio 2020 gaat tekenen op Stamford Bridge. (Sport)

David Beckham denkt aan een oude bekende als trainer van zijn nieuwe MLS-club. Gary Neville moet in de toekomst de lijnen gaan uitzetten bij de club uit Miami. (AS)

Stanislav Lobotka is dicht bij contractverlenging bij Celta de Vigo. De ex-Ajacied, die op de radar staat van Internazionale, krijgt een veel beter salaris en diens afkoopsom zal veel hoger liggen dan de huidige 35 miljoen euro. (Diverse Spaanse media)

Leon Bailey blijft voorlopig voetballen in de Bundesliga als het aan Bayer Leverkusen ligt. De Duitse club wil de jonge aanvaller, die wordt gelinkt aan onder meer Manchester United en Arsenal, in ieder geval tot de zomer van 2019 behouden. (BILD)

Pontus Wernbloom gaat mogelijk vertrekken bij CSKA Moskou. De middenvelder ligt nog tot komende zomer vast en de Zweed zegt dat onderhandelingen over een nieuw contract nog niet zijn begonnen. (Championat)

Everton wilde verdediger Mario Hermoso naar de Premier League halen afgelopen transferwindow, maar dat lukte niet. De Engelse club bood acht miljoen euro aan Espanyol, maar de Spaanse club wilde meer vangen. (Diario Sport)

Meer nieuws
   
00:00
00:00
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
0
   
00:00
00:00
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
1
   
23:58
23:58
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
3
   
23:55
23:55
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
   
23:51
23:51
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
1
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties gegeven.