Galatasaray gaat voor ex-aanvaller van Chelsea
Vrijdag, 12 januari 2018 om 18:00

Stade Rennes heeft een bod van Bournemouth afgeslagen. De Premier League-club had twaalf miljoen euro over voor aanvaller Firmin Mubele, maar Rennes wil vijftien miljoen hebben. (Goal)

José Manuel Reina heeft geen contact gehad met Juventus of AC Milan, zegt Manuel García Quillon. De zaakwaarnemer zegt echter ook nog niet met Napoli te hebben gesproken over een nieuw contract voor de doelman. (Calciomercato)

Galatasaray is met Las Palmas in gesprek over Loïc Rémy. De aanvaller uit Frankrijk heeft zelf wel interesse om over te stappen naar de topclub uit de Süper Lig. (RMC)

Manuel Fernandes zou in beeld zijn bij Internazionale. Zaakwaarnemer Paulo Barbosa claimt echter dat de middenvelder gelukkig is bij Lokomotiv Moskou en geen aanbieding heeft ontvangen van Inter. (Championat)

Spartak Moskou hoopt zich te versterken met Clinton N’Jie. De aanvaller maakte dit seizoen vijf doelpunten in achttien wedstrijden voor Olympique Marseille. (l’Équipe)

Yann M’Vila heeft een mondeling akkoord bereikt met Saint-Étienne. De middenvelder komt transfervrij over van Rubin Kazan en tekent voor anderhalf jaar. (l’Équipe)

Meer nieuws
   
14:51
14:51
Mikautadze scoort wederom, maar kan Metz niet aan cruciale punten helpen
4
   
14:35
14:35
Ajax-leiding wordt gespot in Eredivisie-stadion, maar lijkt voor niets gekomen
13
   
14:27
14:27
Inter viert kampioenschap met gemakkelijke zege en dubbelslag Çalhanoglu
5
   
14:18
14:18
PEC Zwolle verslaat Heracles Almelo en passeert 'magische grens' van 34 punten
3
   
14:11
14:11
AZ kan vierde plek bijna niet meer ontlopen na geflatteerde zege op NEC
15
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (2)

 
Anlista
 
10
12 januari 2018 om 18:33
Hmm, grappig! Ik wist niet Chelsea ook over het transferbeleid van Las Palmas ging, aangezien Loic Remy eigendom is van Las Palmas en afgelopen zomer transfervrij is overgenomen van Chelsea?
 
Leicester
 
2
12 januari 2018 om 18:36
Loic Remy heeft alles om een topspeler te zijn maar het komt er nooit echt uit. Blijft jammer voor hemzelf. Was ooit een gigantische belofte maar heeft de laatste jaren op uitleen basis ook niet echt kunnen overtuigen