Galatasaray winkelt mogelijk in de Eredivisie
Maandag, 2 april 2018 om 15:00

Aleksei Korotaev krijgt volgende week te horen of hij definitief vrijgesproken wordt voor de ongedekte cheque waarvoor hij een tijd in de gevangenis zat. Wanneer het proces is afgerond, wil de Zwitserse Rus weer terugkeren bij Roda JC Kerkrade. (De Limburger)

Domingos Quina is niet alleen in beeld bij Borussia Dortmund. Manchester United, Liverpool en AC Milan hebben de naam van het talent van West Ham United eveneens omcirkeld. (The Sun)

Galatasaray haalt de vervanger van Garry Rodrigues mogelijk uit de Eredivisie. Brandley Kuwas zou in beeld zijn om de aanval van de Turkse grootmacht te komen versterken. (Diverse Turkse media)

Dani Alves heeft er bij Paris Saint-Germain op aangedrongen om Hatem Ben Arfa weer op te nemen in de selectie. Het verzoek van de Braziliaan werd echter niet gehonoreerd. (France Football)

Nikola Maksimovic sluit de deur voor een terugkeer bij Napoli niet. De aan Spartak Moskou verhuurde verdediger geeft aan dat Maurizio Sarri niets tegen hem heeft en noemt hem een ‘voetbalprofessor’. (Diverse Russische media)

De zaakwaarnemer van Öguzhan Ozyakup bevestigt dat zijn cliënt in de belangstelling staat van Lazio, Olympique Marseille, Everton en AC Milan. Valencia denkt eveneens aan de komst van de bijna transfervrije middenvelder van Besiktas. (Liverpool Echo)

Meer nieuws
   
15:00
15:00
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Burnley
0
   
15:00
15:00
Waar zijn de spelers van het bekerwinnende FC Groningen in 2015 gebleven?
5
   
15:00
15:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
   
14:30
14:30
Live meepraten in de Bundesliga: Bayern München - Eintracht Frankfurt
0
   
14:30
14:30
Live meepraten in de Bundesliga: RB Leipzig - Borussia Dortmund
2
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (6)

 
De Toekomst
 
8
2 april 2018 om 15:09
Gaat Garry dan een volgende stap maken of gaat het juist slecht met hem in Turkije? Kuwas had mij een mooie speler geleken voor AZ als die Iraniƫr zou vertrekken.. AZ lijkt mij voor Kuwas trouwens ook een betere keuze, al zullen ze in Turkije denk beter betalen.
 
HodriMeydan
 
9
2 april 2018 om 15:25
Hij doet het eigenlijk verassend goed en wordt in verband gebracht met een grote transfer. GS heeft een officiƫle bod van +/- 16miljoen geweigerd. In een goeie wedstrijd doet die het echt absurd goed en wanneer het niet meezit, struikelt hij nog net niet over zijn eigen benen. Maar als die zo doorgaat, krijgt die zeker een welverdiende transfer. Ik durf zelfs te zeggen dat het voor Nederland jammer is, dat hij al uitgekomen is voor Curacao
 
narsingh
 
8
2 april 2018 om 17:05
Hij is een Kaap Verdiaan..
 
narsingh
 
4
2 april 2018 om 16:57
Ongelooflijk wat een carriere die Garry Rodriques heeft gemaakt,hij was een paar jaar geleden nog gewoon postbezorger in Rotterdam en ging daarna naar FC Dordrecht.
 
jan1980
 
2
2 april 2018 om 18:14
Te oud voor AZ, weobog restwaarde en az mikt hoger. De vervanger van jahanbaksh is overigens stengs...
 
AFCA_Babel
 
2
3 april 2018 om 09:33
Kuwas naar Galatasaray? Nee doe maar nog even niet! Leuke speler voor de Eredivisie. Hij kan beter naar AZ gaan als vervanger voor Alireza. Want ik neem aan dat hij wel transfer gaat maken. En heeft al aangegeven dat hij naar de Bundesliga wil. Dus dan lijkt het mij logischer en verstandiger om van Almelo naar Alkmaar te verhuizen. Ipv Almelo naar Istanbul. Nee, laat deze jongen maar lekker groeien bij AZ en dan kun je altijd nog weer een stapje hoger.