Ibrahimovic krijgt er een Engelse optie bij
Woensdag, 11 december 2019 om 09:20

Ondanks concrete belangstelling is Barcelona niet van plan om mee te werken aan het vertrek van Arturo Vidal. Internazionale wil de Chileense middenvelder graag overnemen, maar dat gaat in januari niet gebeuren. (Catalunya Rádio)

Scott McTominay staat op het punt om zijn handtekening te zetten onder een nieuw contract bij Manchester United. De jonge Schotse middenvelder ziet zijn weeksalaris daarmee verdubbelen, naar een slordige 67.000 euro. (The Sun)

Zlatan Ibrahimovic kan terugkeren in de Premier League. Everton heeft een belletje gepleegd met zaakwaarnemer Mino Raiola, in de hoop de Zweedse spits te kunnen verleiden tot een deal in januari. (Area Napoli)

Celtic gaat alles in het werk stellen om Fraser Forster definitief binnen te halen. De sluitpost wordt momenteel gehuurd van Southampton, maar presteert uitstekend in dienst van de Schotse topclub. (Daily Record)

Newcastle United krijgt concurrentie in de strijd om Jarrod Bowen. De aanvaller van Hull City wordt tevens begeerd door Bournemouth. (90min)

Bologna hoopt zijn nieuwe spits te kunnen weghalen uit de Premier League. Patrick Cutrone van Wolverhampton Wanderers en Moise Kean van Everton kunnen rekenen op belangstelling vanuit hun thuisland. (La Repubblica)

Meer nieuws
   
00:00
00:00
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
   
23:57
23:57
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
   
23:55
23:55
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
   
23:30
23:30
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
   
23:22
23:22
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (3)

 
ArsenalFanehv
 
3
11 december 2019 om 09:39
Marcel, Everton heeft meer dan genoeg aanvallers. Haal nou maar wat verdedigers en middenvelders, je ziet dat daar het probleem zit..
 
vanLeeuwen
 
1
11 december 2019 om 09:42
Zou wat zijn zeg, Zlatan weer terug in de PL, zou voor Everton ook wel een goede aankoop zijn denk ik, hoewel ik nog wel wat twijfels heb of Zlatan het niveau nog wel aankan, de PL is natuurlijk wat anders dan de Mls.
 
MrKrillin
 
0
11 december 2019 om 11:48
Pff hoop dat Marcel eens wat gerichter gaat scouten. Everton heeft iets van 3 linksbuitens, 4 centrumspitsen en maar 1 rechtsbuiten.. Heeeeeeeeey op welke club lijkt dit soort beleid? Begint met een P en eindigt op Sv.. Hahah heeft JdJ het geleerd van Marcel? PSV heeft ook 3 linksbuitens (bergwijn, bruma en Gakpo), 3 centrumspitsen (malen, lammers en die griek) en maar 1 rechtsbuiten Doan. Hahah toevallig en toch bizar!