Ibrahimovic legt bizarre salariseisen op tafel
Zaterdag, 16 november 2019 om 18:45

Voorzitter Florentino Pérez en trainer Zinédine Zidane van Real Madrid zijn gecharmeerd van Callum Hudson-Odoi. De aanvaller van Chelsea kan in het Santiago Bernabéu 47 miljoen euro verdienen in vijf jaar (El Desmarque)

Chelsea gaat aankomende zomer mogelijk toeslaan bij Napoli. Elseid Hysaj loopt aan het einde van dit seizoen uit zijn contract bij de Italiaanse club en moet bij the Blues de linksbackpositie gaan versterken. (Radio Punto Nuovo)

Clubs die Zlatan Ibrahimovic willen vastleggen, moeten voldoen aan stevige salariseisen. De spits, die wordt gelinkt aan AC Milan, AS Roma, Bologna, Napoli en Fiorentina, wil maandelijks een miljoen euro verdienen. (La Repubblica)

West Bromwich Albion vreest dat het zal moeten meewerken aan een winters vertrek van Nathan Ferguson, zodat hij in de zomer niet gratis verkast. Tottenham Hotspur en Crystal Palace hebben interesse in de jeugdige verdediger. (Daily Mail)

Burnley en Bournemouth willen Ivan Toney naar de Premier League halen, maar moeten daarvoor wel een aanzienlijke transfersom neerleggen. Derdedivisionist Peterborough United wil ruim vijftien miljoen euro zien. (Evening Gazette)

De persoonlijke voorkeur van Erling Braut Haaland ligt bij een transfer naar Real Madrid of Barcelona. De topclubs uit Manchester lonken echter ook nadrukkelijk naar de spits van Red Bull Salzburg. (Daily Mirror)

Meer nieuws
   
17:55
17:55
Eerste goal Antony van dit seizoen is niets waard na oliedomme actie Onana
44
   
17:27
17:27
Simons en Openda excelleren en walsen met Leipzig over Dortmund heen
8
   
17:25
17:25
Sublieme Kane zet jacht op Lewandowski voort met twee goals voor Bayern
2
   
17:00
17:00
Live meepraten in de Süper Lig: Fenerbahçe - Besiktas
4
   
17:00
17:00
Live meepraten in de Serie A: Juventus - AC Milan
0
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (28)

 
ajax1812
 
6
16 november 2019 om 18:49
Dit hebben we gisteren ook al gelezen VZ, met precies dezelfde titel..
 
FraXz
 
6
16 november 2019 om 18:56
Poeh. Wel heel veel geld voor een speler die in zijn carrière "bejaard" is. Ik ben overigens wel benieuwd wat hij nog kan aanrichten.
 
HaasHazepad
 
4
16 november 2019 om 19:03
Geloof mij dat Italiaanse voetbal stelt niks voor. Niks in de zin dat Ibra daar met 2 vingers in de neus (wederom) de man kan zijn. Ik kan er hooguit, en dan moet ik heel lang denken, 2 opnoemen die beter zijn op zijn positie.
 
Marc Juventus
 
4
16 november 2019 om 19:07
Hoe kun je uberhaupt weten op welk niveau Zlatan nog zit? Hij is al 2 jaar weg van de Europese velden en is 38 jaar oud.
 
ajax1812
 
2
16 november 2019 om 19:07
Ronaldo en Lautaro Martinez als hij in vorm is.
 
VoetballR
 
2
16 november 2019 om 19:15
Dan kunnen we daar 2 conclusies uit trekken: Je kan niet zo goed nadenken Of je hebt een verkeerd beeld van de realiteit. Ik vind op dit moment Lukaku, Ronaldo, Higuain, Martinez, Piatek en Dzeko beter. Buiten dat geloof ik ook niet dat hij 12 miljoen vraagt.
 
Sanderr
 
0
17 november 2019 om 10:18
Ronaldo speelt niet in de spits en Piatek vind ik zeker niet beter. De andere 4 namen zijn denk ik wel beter inderdaad, al zou het me oprecht niet verbazen als Ibra er gewoon 15-20 in legt in de Serie A hoor.
 
RinkSchippers
 
5
16 november 2019 om 19:17
Grappen maker , zlatan die 37 is speelt echt nix meer klaar in de serie A , echt niets. Hij zal heus een paar intikkers maken, maar hij speelt al 2 jaar niet meer op niveau. Serie A is weldegelijk een top competitie, een atalanta bergamo zou gewoon mee doen om de titel in de eredivisie
 
Shevchenko_7
 
7
16 november 2019 om 20:06
Serie A stelt helemaal niks voor, begroting van Atalanta is ook 30 x meer als de meeste clubs uit de Eredivisie slimme dan mogen ze inderdaad wel mee doen om te titel, Ajax stuurt ze wel van het kastje naar de muur dus hoger als plek 2 komen ze niet, serie A is een van de saaiste competitie ooit, dat Zlatan 37 is zegt ook niks hij is nog redelijk fit, of mogen me Ronaldo ook alvast afschrijven vanwegen zijn leeftijd? Wat een onzin zeg.
 
RinkSchippers
 
6
16 november 2019 om 20:42
Serie A is gewoon top 4 van europa man. Napoli inter en juve zijn top ploegen. Ac milan heeft een onsterfelijk imago , fiorentina etc supper mooie clubs. Je zet de serie a onterecht zwak neer
 
Shevchenko_7
 
3
16 november 2019 om 21:24
Napoli begint langzaam uit elkaar te vallen, Inter begint weer op te komen en Juve wint hun wedstrijden minimaal, beste ploeg van Italie dat niet eens mooi voetbal laat zien en met vecht voetbal hun minimale overwinningen binnen harkt, Milan is allang afgeschreven, gaat al jaren lang fout daar staan dit jaar ook op een keurige 14de plek, vroeger praatte iedereen over Milan tegenwoordig hoor je niemand meer over Milan, erg zonde.
 
RinkSchippers
 
3
16 november 2019 om 21:27
Tja zo zou je ook over engeland kunnen pratenMan utd. Valt uit elkaar , arsenal is "de ac milan" , spurs is een net niet verhaal enz enzDan heb je city en liverpoolOftewel waan van de dag.De scudetto.winnen is nog altijd een enorme prestige , ik vergat as roma.en lazio net nog even te benoemen.Daarnaast ac milan heeft wel vaker een dergelijk verval gehad , die komen er altijd weer
 
Shevchenko_7
 
1
16 november 2019 om 21:38
Zucht, City en Liverpool spelen leuk voetbal en toch durf je beide teams te benoemen, nutteloos om te discusseren met je.
 
RinkSchippers
 
0
16 november 2019 om 22:16
Misschien moet je even een bril opzetten, ik bedoel : dan heb je alleen city en liverpool die de premier league maken (dus een 2 clubs show)
 
Shevchenko_7
 
0
16 november 2019 om 22:48
Misschien moet jij je Italiaanse bril afzetten, Tottenham was afgelope seizoen nog CL finalist en hebben dit jaar een valse start gemaakt, United, Arsenal, Tottenham en Chelsea gaan ook gewoon door naar de volgende ronde in hun competities, allen laten ook leuker voetbal zien als de rest van Italie, best een domme vergelijking eigenlijk.
 
RinkSchippers
 
1
17 november 2019 om 00:39
Italiaanse bril? Ik heb 0% affiniteit of connectie met italie man, moet je trouwens niet je mond spoelen met jou avatar / profiel foto? Staat duidelijk een ac milan tenue op. Jij hebt geen verstand van voetbal.of je bent te jong als.je de serie A als amateur competitie wil.afschilderen
 
Shevchenko_7
 
0
17 november 2019 om 11:32
Neem een kijkje op me profiel dan weet je me leeftijd, ik ben fan van Shevchenko niet van Milan, of ben jij te jong dat je hem niet kent? Je hebt niks met Italie en toch reageer je alsof het jouw competitie is pietertje, zeg nergens dat de serie a amateuristisch is ik geef aan dat er geen voetbal in zit en een saaie competitie, begrijpend lezen is moeilijk he? Aan je punten te zien ben je ook niet echt een analyticus waar je u tegen zegt.
 
RinkSchippers
 
0
17 november 2019 om 12:17
Het feit dat je 12 uur nodig hebt om tot een reactie te komen zegt wel genoeg. Ik heb jou idool live in het stadion gezien tegen mijn club in 2003 , dus die vlieger gaat niet op voor je. Misschien dat je teveel fifa speelt, dat kan maar de serie A is gewoon een top4 competitie van europa. De meeste ploegen spelen modern en aantrekkelijk voetbal (tip: ga eens kijken voor je wat zegt) met Inter , Juve en Napoli als absolute dominantie , de rest voetbalt zeer leuk mee (allerminst saai) zoals as Roma en vorig seizoen Atalanta bergamo , en zo mis ik nog een aantal leuke ploegen. Het feit dat Balloteli bij een degradant speelt zegt ook wel veel, maar nee joh zlatan speelt die Serie A op 37 jarige leeftjjd wel even kapot (tegen de top 3 sws kansloos) En nee ik ben geen analyticus, is dat een vereiste als je aangeeft dat een competitie wel degelijk top is?
 
Shevchenko_7
 
0
17 november 2019 om 12:27
Het feit dat je denkt dat ik op mijn zaterdag avond niks beters te doen heb als reageren op jou reactie zegt al genoeg over jouw, sommige mensen doen leuke dingen op een zaterdag avond ipv te reageren op VZ, het is toch vrij duidelijk dat mijn plaatje en mijn nickname om Shevchenko gaat en niet om Milan? Ben wel jaloers dat je hem live heb mogen meemaken, ik blijf er bij dat ik Italiaanse voetbal saai vindt, heb laatst Juve-Milan gekeken deed werkelijk pijn aan mijn ogen, maar goed dat is mijn mening dan, Ibra zou zeker niet misstaan in de Italiaanse competitie, kent de competitie als zijn broekzak en is altijd een killer geweest.
 
RinkSchippers
 
0
17 november 2019 om 12:58
Met jou kan je niet discuseren want je trekt steeds een rookgordijn op (discussie een andere kant op gooien) zoals nu weer over jou zaterdagavond beginnen (terwijl die discussie gister op zaterdagavond begon) waar ik je al op de vingers tikte, jou idool in het echt gezien te hebben (en dus niet te jong ben) gooi jij de discussie steeds over een andere boeg, want je vind de serie A nu opeens persoonlijk saai (grappig dat is toch wat anders dan niets voorstellen, daar is geen italiaanse bril voor nodig) Conclusie is dus nu; je vind het niet amateuristisch , maar saai? Dan ben je snel bijgedraaid.Ps: als je slim en verstandig over wil komen, moet je niet in je vorige comments met "neerbuigende" bijnaampjes komen zoals pietertje, dan kom je gefrustreerd over, ik zie liever sterke argumenten met waarom de serie A een "competitie van niets" zou zijn. En waarom denk jij dat Napoli uit elkaar valt ?En mag ik vragen waarom Ronaldo het relatief zwaar heeft in Italie , maar een oudere Zlatan (die altijd choked in een CL of een ek/wk) het makkelijk zou kunnen?
 
Shevchenko_7
 
0
17 november 2019 om 13:10
Zucht. Laatste bericht naar jou toe, ik zeg al vanaf het begin dat de beste teams van de serie A geen mooi voetbal laten zien en overwinningen binnen harkt met vechtvoetbal, het irriteert me inderdaad omdat je moeite heb met begrijpend lezen, zaterdag avond als in na 11en de club binnen wandelen en leuke avond maken met vrienden iets wat jij blijkbaar niet kent aangezien je 12 uur lang op mijn bericht hebt gewacht, het heeft sowieso geen zin om met jouw te discusseren je leest wat je wilt lezen, als jij niet weet waarom Napoli uit elkaar valt volg jij het Italiaanse voetbal al helemaal niet en praat je maar wat, lees je even in hoe het binnen in de club gaat pietertje, jij bent de laatste die mij op de vingers hebt getikt je komt alleen maar met domme reacties en verdraait mijn reacties inderdaad, leer begrijpend lezen kom daarna weer discusseren.
 
RinkSchippers
 
0
17 november 2019 om 13:41
En dan weer een zucht en je kansloze berichten over "de club" wat wil je daar nu mee zeggen? Discusseren over de sterkte /zwakte van de serie A is iets wat jou blijkbaar heel gefrustreerd maakt , we hadden het over een 37 jarige zlatan daar begon het mee, maar ga lekker naar "de club" ik ga wel weer 12 uur op.je wachten (lachwekkende conclusie) ben je nu wel.of niet ouder ? Snap t even niet.
 
Dzeekoe
 
1
16 november 2019 om 19:16
Het zou toch schitterend zijn als Zlatan naar zijn oude club Ajax komt om daar nog even te schitteren in de CL, en de prijs te winnen die nog op zijn erelijst ontbreekt. Ik denk niet dat Ajax aan de salariseisen van Zlatan wil voldoen, maar als ze er wat sponsors bij betrekken moet vast het een en ander mogelijk zijn.
 
The Future
 
1
16 november 2019 om 19:26
Lol en jij denkt dat Zlantan met nota benen Ajax de CL gaat winnen?? On: zou het nog leuk vinden als hij naar Real komt als breekijzer
 
Dzeekoe
 
0
16 november 2019 om 19:29
ik denk dat zlatan veel zou kunnen toevoegen aan ajax. als ze daarnaast nog een goede middenvelder halen van de winter (ik denk dat het middenveld martinez-beek-ziyech net iets te aanvallend is tegen de absolute top, en alavarez vind ik absoluut niet geschikt als middenvelder) ben ik er van overtuigd dat ajax een competitief elftal op de been kan brengen dat een gooi kan doen naar de champions league winst.
 
FraXz
 
0
16 november 2019 om 19:32
Hij zegt nergens dat dat gaat gebeuren.hij geeft alleen aan dat dat prachtig zou zijn aangezien hij dat in de top nooit voor elkaar kreeg.gewoon wishfull thinking.
 
Toti_Bete_Ka
 
0
16 november 2019 om 19:58
Hysaj zou een goede optie zijn voor Chelsea. Geen transfersom en de speler is inzetbaar op de links- en rechtsback positie. Hij is een flinke upgrade t.o.v. Alonso, die op zijn beurt kan vertrekken. Hysaj kan vervolgens met Emerson strijden om de linksback positie. Zo blijft er ook nog veel geld over voor wat mij betreft 2 toptransfers. Koulibaly en Sancho zijn droomkandidaten! Koulibaly brengt ervaring en klasse van absolute wereldklasse achterin, en Laurentis heeft aangegeven dat hij Koulibaly vroeg of laat moet laten gaan. Sancho heeft een flink prijskaartje voor een speler die met Hudson Odoi en Pulisic moet strijden om een basisplaats, maar Chelsea heeft dit geld en zo zullen ze allemaal tot in extreme gepusht worden. Na een jaar zonder uitgaven en inkomsten van Hazard, Morata en binnenkort Alonso, Barkley en Giroud zal hier genoeg budget voor zijn!
 
Zermatt_Person
 
0
16 november 2019 om 20:27
Ik zou eerder voor Alaba gaan als linksback. Hij weigert z'n contract te verlengen bij Bayern Munchen en staat nog maar tot 2021 onder contract, aanstaande zomer 1 jaar dus. Bayern Munchen wilt doorselecteren en lijkt Alaba dus op de transferlijst te plaatsen als hij niet wilt verlengen. Dan kan Chelsea het beste toeslaan op Alaba, nu je die kans krijgt. Hij is nog maar 26 jaar en is toe aan nieuwe uitdaging. Ik denk dat Chelsea met goed salaris en CL voetbal, zeker aantrekkelijk is voor Alaba.