Internazionale en Real wisselen mogelijk spelers uit
Dinsdag, 8 januari 2019 om 14:00

Gabriel Brazao staat op korte termijn voor een overstap naar Europa. Na Internazionale hebben ook AS Roma, Arsenal en Manchester United de jonge doelman van Cruzeiro, die 3,5 miljoen euro moet kosten, op de korrel. (TeamTalk)

Munir El Haddadi heeft van Barcelona te horen gekregen dat hij niet voor de club in actie zal komen. De aanvaller heeft naar verluidt een contractvoorstel van de Catalanen afgeslagen en zijn toekomst na dit seizoen al verbonden aan Sevilla. (Marca)

Internazionale heeft de hoop op Luka Modric nog niet opgegeven. De Kroatische middenvelder heeft een contractvoorstel van de Koninklijke afgewezen en zou komende zomer samen met Toni Kroos de overstap naar Milaan moeten maken. (La Gazetta dello Sport)

Mauro Icardi bewandelt dan mogelijk de omgekeerde weg. De Argentijnse goalgetter bevindt zich nog altijd op de radar bij Real Madrid, dat weet dat hij begin juli nog altijd een afkoopclausule van 110 miljoen euro in het contract heeft. (Corierre dello Sport)

De rol van Henrikh Mkhitaryan bij Arsenal is mogelijk al op korte termijn uitgespeeld. The Gunners hopen Denis Suárez over te nemen van Barcelona en als dat lukt, is de Armeniër niet langer nodig. (The Sun)

Marcel Brands kan deze maand een telefoontje verwachten van Southampton. The Saints hopen Ademola Lookman te kunnen overnemen van Everton. (Daily Mail)

Meer nieuws
   
23:30
23:30
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
   
23:11
23:11
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
   
23:06
23:06
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
   
23:02
23:02
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
   
21:47
21:47
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (14)

 
Drenniz
 
0
8 januari 2019 om 14:08
Ik vraag me echt af of Icardi wel bij Real uit de veren kan. Neemt niet weg dat Real wel echt toe is aan een nieuwe spits. Was Lewandowski niet ooit de bedoeling? Wat betreft Modric & kroos, allemaal heel leuk maar heeft inter hier wel iets aan? Die zijn nog goed voor 2 seizoenen en dan zijn ze ook weer aardig op leeftijd vooral modric.
 
APPELSAP12
 
10
8 januari 2019 om 14:10
Waarom zou Kroos naar Inter gaan? Zie hem eerder in de PL spelen bij een team als Chelsea of United ofso. Als ik Real was zou ik nu gewoon die 110 miljoen voor Icardi op tafel leggen en hem zo snel mogelijk binnen halen. Dringend een goeie nummer 9 nodig die meer dan 5 goals kan scoren aub.
 
Dejan
 
8
8 januari 2019 om 15:18
Nou, waarom niet? Nog altijd een enorm grote club, Serie A is ook groeiende, fijne cultuur, riant salaris en het sportief ook absoluut een uitdaging om de strijd met Juve aan te gaan. Laten we dus niet doen alsof dit een onlogische stap zou zijn, die man heeft alles gewonnen met Real en ik kan me best voorstellen dat je dan op een bepaald moment een nieuwe uitdaging zoekt. Als Modric ook die kant op zou komen heeft Inter in één klap misschien wel het beste middenveld van de Serie A.
 
ArsenalFanehv
 
3
8 januari 2019 om 14:13
Geweldig nieuws als het waar is. Dan kan Mkhitaryan mooi weg. Op te halen voor 15 miljoen en weg ermee. Begon goed maar daarna is er niks meer van gekomen. Dit seizoen de slechtste speler van Arsenal. Ik hoop echt dat Denis Suarez komt ipv hem. Het kan namelijk niet echt slechter op dit moment dan Mkhi.
 
Benzema20
 
10
8 januari 2019 om 14:14
Hoe graag ik Modric ook naar Milaan zie komen zou ik het nooit ten koste willen van onze tospits Icardi . Gewoon proberen modric te halen en Icardi te laten verlengen . En Modric en kroos zie ik sws niet allebei gebeuren al zou dat natuurlijk wel een heel ziek middenveld zijn samen met Brozo en Radja
 
r0naldinho10
 
4
8 januari 2019 om 14:17
De rol van Miki moet door D. Suarez uitgespeeld zijn... Het klopt dat Miki uit vorm is, maar die Suarez heeft mij van niks overtuigd qua voetbalkwaliteiten. Daarnaast betwijfel ik of Icardi het nu moet gaan doen voor Real. Prima spits, maar het is gewoon het hele team dat zonder ziel speelt. Een Cristiano kan alleen honger terug brengen bij zijn teamgenoten die in een dip zitten een Icardi is daar gewoonweg te weinig voor dan zou je echt met een Hazard of Neymar aan moeten komen. Dit real gaat dezelfde tijdperk tegemoet als in 2001-2006. Magere jaartjes na succes
 
Airbags
 
1
8 januari 2019 om 15:12
Denis Suarez is een speler die in mijn ogen wat achterloopt in zijn ontwikkeling doordat de Barcelona-trainers van de afgelopen tactisch andere keuzes maken en aankopen boven hem verkiezen. Denis werd lang gezien als een potentiële wereldtopper en was de gedoodverfde opvolger van Iniesta. Ik zal niet zeggen dat hij dat niveau gaat halen, maar wanneer hij bij Arsenal of elders een trainer tegenkomt die hem wel het vertrouwen geeft dat hij nodig heeft, kun je zomaar goud in handen hebben met deze jongen.
 
r0naldinho10
 
1
8 januari 2019 om 15:39
Heb 1 wedstrijd van hem gezien toen die nog aan Villareal verhuurd was uitgerekend tegen Barca en daar zag ik veel potentie in hem, maar wat ik van hem bij Barca heb gezien is echt bedroevend en hij kan het niveau op dit moment gewoon niet bijbenen. Wellicht dat het goed kan uitpakken voor hem om naar Arsenal te gaan maar betwijfel het.
 
Blaugrana_94
 
1
8 januari 2019 om 14:21
Als denis suarez daadwerkelijk vertrekt bestaat de kans groot dat rabiot echt naar barca gaat wat ik persoonlijk niet zit zitten. Dan zou ik eerder puig de kans geven op het middenveld of misschien frenkie erbij halen.
 
Benzema20
 
0
8 januari 2019 om 15:23
Rabiot was toch een paar dagen geleden al officieel ??
 
Blaugrana_94
 
0
8 januari 2019 om 16:46
Geen idee ik hoorde dat zijn moeder geen 10 maar 15 mil per jaar wilt dus ik weet niet hoe het er nu voor staat.
 
RealMadrid-96
 
4
8 januari 2019 om 14:37
Ik hoop dat Real Madrid Modric (+ geld) voor Icardi kan ruilen. Modric wordt ook al oud en Real heeft een spits nodig die er meer als 10 per seizoen inschiet. Kroos zie ik eerlijk gezegd niet zo snel naar Italie verkassen. Denk dat die nog wel ff bij Real Madrid blijft of anders in de PL gaat voetballen
 
RMCF12
 
1
8 januari 2019 om 15:25
Dit zou het moeten zijn. Ben fan van Modric, maar hij wordt al ouder. Dus als we hem en geld kunnen ruilen voor Icardi zou ik dat zeker doen. Zeker omdat we ook Kovacic nog hebben die normaal gesproken terug keert na dit seizoen. Dan hebben we eindelijk een aanvaller met echte scoringsdrang en moeten we qua aanval Bale nog proberen te slijten.
 
zeidzwolle
 
0
8 januari 2019 om 15:32
Modric mag je na dit seizoen overnemen. Kroos krijg je niet punt uit. Niet eens een been