Italië krijgt nul op rekest van grote naam
Zaterdag, 18 november 2017 om 18:15

Phil Foden wordt vanaf de winterstop niet verhuurd. Josep Guardiola wil de verdediger niet kwijt omdat hij ‘het gevoel heeft’ dat hij hem ‘nodig heeft’. (Manchester Evening News)

Khephren Thuram staat in de belangstelling van Juventus. De zoon van oud-verdediger Lilian Thuram speelt in de jeugdopleiding van AS Moncao. (Mediaset)

Carlo Ancelotti heeft bedankt voor het bondscoachschap van Italië, claimt zaakwaarnemer Giovanni Branchini. Roberto Mancini lijkt nu de topkandidaat te zijn. (Radio Deejay)

Peter Crouch is nog lang niet van plan om te stoppen. De aanvaller van Stoke City zegt dat hij nog jaren door wil, al is het niet duidelijk of hij bij Stoke kan blijven. (Sky Sports)

Luca Antonelli kan AC Milan verruilen voor een Turks avontuur. De Italiaanse linkerverdediger is al benaderd door het Antalyaspor van trainer Leonardo. (Sky Italia)

Riyad Mahrez is gelukkig bij Leicester City. De aanvaller uit Algerije zegt dat hij een nieuwe uitdaging ambieerde, maar dat hij zich goed voelt bij Leicester. (Diverse Engelse media)

Meer nieuws
   
00:01
00:01
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
113
   
23:58
23:58
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
   
23:55
23:55
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
   
22:54
22:54
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
   
22:40
22:40
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (4)

 
tikkie-takkie
 
2
18 november 2017 om 18:43
Koeman is een uitstekende coach voor Italiƫ. Hij zal de Italiaan vertrouwen kunnen geven met zijn uitstraling en opnieuw opbouwen. Hij is nog steeds geen coach bij het Nederlands elftal dus waarom zou dat nog veranderen al hoop ik van wel
 
megale
 
0
18 november 2017 om 22:12
Denk je? Hmm ik zou niet zo snel Koeman aanstellen als bondscoach van Italiƫ. Niet alleen omdat hij de competitie niet kent, maar vooral omdat hij aanvallend voetbal ambieert. Met 1 of 1,5 spits dat past niet bij hem.