Juventus winkelt na CL-finale bij Liverpool
Zondag, 27 mei 2018 om 21:15

De lijst met geïnteresseerde clubs voor Kenedy blijft toenemen. Na Paris Saint-Germain, Bayern München, Newcastle United en RB Leipzig hebben ook Liverpool en Arsenal de vleugelverdediger, die bij Chelsea onder contract staat, op de korrel. (Goal)

Marek Hamsik staat open voor een transfer naar China. De aanvoerder van Napoli sluit echter niet uit dat hij nog een seizoen in Italië zal blijven. (Sport24)

Emre Can wordt komende week bij Juventus verwacht. De Duitse middenvelder vliegt op zeer korte termijn naar Turijn voor de medische keuring en als hij die doorstaat, ondertekent hij een vijfjarig contract. (La Gazzetta dello Sport)

Na een halfjaar denkt Ross Barkley alweer aan een vertrek bij Chelsea. Het feit dat de middenvelder in zijn eerste zes maanden amper in actie kwam namens the Blues frustreert hem. (The Sun)

Renato Sanches wordt de eerste speler in de geschiedenis die op huurbasis terugkeert bij Benfica. De middenvelder komt niet in aanmerking voor minuten bij Bayern München. (Record)

De entourage van Emil Forsberg heeft hem aangeboden bij Juventus. Ook Atlético Madrid, AC Milan en Arsenal zitten achter de middenvelder van RB Leipzig aan. (Calciomercato)

Meer nieuws
   
21:47
21:47
Liverpool gebruikt komst Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstruc
13
   
21:37
21:37
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
1
   
21:05
21:05
Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
4
   
20:28
20:28
Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
29
   
20:15
20:15
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
11
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (14)

 
StefanHofstra
 
4
27 mei 2018 om 21:40
Hopen dat sanches weer zijn oude vorm terug krijgt, Ik zag veel potentie in hem
 
juverodafan
 
18
27 mei 2018 om 21:43
dit is toch wel oud nieuws was toch al lang bekend dat Can transfer vrij naar Juventus zou komen.
 
Juventus07
 
9
27 mei 2018 om 21:45
Uitstekende speler Emre Can, met hem erbij is Juve fysiek sterk met Matuidi, Khedira en Emre Can en spelerverdelers Marchisio en Pjanic. Asamoah trekt transfervrij naar Internazionale en Lichtsteiner transfervrij naar Arsenal? Als dat al rond is.. Buffon natuurlijk zijn contract niet verlengt. Darmian verwacht ik ook nog en denk ik dat Alex Sandro vertrekt aangezien Man U erg aan de Braziliaan zit te vertrekken al hoop ik dat hij zijn contract verlengt, Pjaca zal denk ook wel weer terug komen van zijn verhuur aan Schalke 04 , ik hoop nog een echte 10 ala Eriksen of Isco haha maar die zullen wel onhaalbaar zijn, Douglas Costa is een heerlijke verterking, Caldara en Spinnazolla komen terug van Atalanta al is de laatste meteen 6 maanden uitgeschakeld helaas vanwege een blessure, Perin hopelijk snel rond maken en zullen er spelers bij komen vertrekken, Marotta en Paratici krijgen het druk deze transfer periode. Juve Per Sempre!
 
KEIZER!
 
5
27 mei 2018 om 21:58
Blij dat je er zo blij mee bent. Ik ben blij dat ie weg gaat iig. En dan heb ik het natuurlijk niet over zijn voetbal kwaliteiten.
 
Cholo10
 
8
27 mei 2018 om 22:20
Wat was er mis met Can? Voor zover ik weet heeft hij zich toch altijd keurig gedragen. Heeft tot het einde van zijn contract gewoon alles gegeven voor Liverpool. Best wel opmerkelijke transfer, Can is een goede speler maar toch geen wereldtop imo. Juve heeft nu wel genoeg middenvelders denk ik.
 
KEIZER!
 
1
27 mei 2018 om 22:51
Liverpool is al 2 jaar bezig om hem langer vast te binden. Had hem gesierd dat ie gewoon in januari oid al had gezegd ik verleng niet en ga naar Juventus net zoals Goretzka dat deed bijvoorbeeld. Can en zijn zaakwaarnemer willen perse een afkoopsom. Echter is dit tegen het beleid van Liverpool in dus logisch dat Liverpool niet mee wil werken.
 
juvedeef
 
3
27 mei 2018 om 23:01
Ik zou ook blij wezen. Een speler die niet wilt blijven die moet je altijd laten vertrekken. Het nadeel voor juve is, dat hij dit ook bij juve kan flikken. Best wel jammer.
 
juverodafan
 
1
27 mei 2018 om 22:39
ik hopp dat Pjacca Mandragora Mois kean Caldara Spinnazolla de kans krijgen om bij het eerste te komen daarbij Can transfer vrij natuurlijk een leuke speler. Darmian en Arias en Perin erbij een goeie linksback erbij als Sandro daad werkelijk vertrekt. want Juventus kan 100 miljoen uitgeven zonder dat er iemand verkocht word. Daarbij lijkt Fekir mij de perfecte 10 waar ik zelf ook aan het denken was. Marital ruilen met Alex Sandro ruilen met martial lijkt me ook een goeie deal te minste een topspits erbij. wat denk Jij of meerdere anders Juventus fans van dit voorstel.
 
juvedeef
 
2
27 mei 2018 om 23:03
Fekir lijkt me alleen nodig als dybala vertrekt. Anders is het niet nodig om nog een nr. 10 te halen.
 
Dineshh9
 
3
27 mei 2018 om 22:08
Zou bijzonder jammer zijn. Als Can blijft, + een aantal aankopen die er zeker zullen komen deze zomer, kan Liverpool een zekere concurrent worden voor Manchester City.
 
Cholo10
 
1
27 mei 2018 om 22:23
Denk dat United, Chelsea en City nog altijd de voornaamste titelkandidaten zijn voor volgend seizoen. Zij hebben gewoon een betere en bredere selectie dan Liverpool imo.
 
juverodafan
 
0
27 mei 2018 om 22:36
Persoonlijk denk ik zelf dat Khedira weg gaat net als Cuadrado en Mandzukic word aangetrokken door clubs uit china persoonlijk zelf zou ik Higiuan ook niet meer willen zien.
 
Juventus07
 
4
27 mei 2018 om 22:42
Je vergist je toch lelijk denk in Gonzalo, Gonzalo is een echte 9 hij kan er 30 inschoppen in een seizoen maar ook de hele wedstrijd onzichtbaar zijn en in de 89e minuut evengoed nog dodelijk zijn, en voetballend doet hij toch goed mee en houdt de bal goed bij zich vast voor aansluiting. Wel ben ik met je eens dat er een spits bij mag komen zodat Gonzalo scherp blijft, Mandzukic en Cuadrado wil ik allebei dat ze blijven.
 
juvedeef
 
0
27 mei 2018 om 23:05
Ik vind de waarde van hidguain ook niet heel hoog. Juve is geen ploeg die om een speler heen bouwt. Als je dat doet dan kan Gonzalo er wel 30 in schoppen. Gonzalo bij juve is niet heel bijzonder. Hij werkt zeker heel hard. Maar hij is nooit heel belangrijk voor zijn ploeg. Ik zie liever een andere spits.