Lens krijgt kans in de top van de Serie A
Vrijdag, 21 april 2017 om 15:00

'De nieuwe Carlos Tévez' speelt vanaf komend seizoen wellicht in Italië. Juventus, Internazionale Udinese, Sassuolo, Atalanta en Palermo zitten achter de achttienjarige Marcelo Torres van Boca Juniors aan. (Clarín)

Barcelona krijgt Thomas Vermaelen komende zomer weer terug. AS Roma is niet van plan om de optie tot koop in het huurcontract van de blessuregevoelige verdediger te gaan lichten. (Diverse Spaanse media)

Napoli overweegt om Jeremain Lens komend seizoen aan de selectie van Maurizio Sarri toe te voegen. Het contract van de aanvaller met Sunderland loopt nog twee seizoenen door. (La Gazzetta dello Sport)

Adriano Galliani gaat niet bij Real Madrid aan de slag. De sinds de overname van AC Milan werkloze Italiaan genoot interesse van zijn goede vriend Florentino Pérez, maar hij bedankte voor de functie van technisch directeur. (AS)

Leonardo Jardim is de belangrijkste, en meest reële, kandidaat om hoofdtrainer van Internazionale te worden. De Portugese coach presteert dit seizoen uitstekend met de selectie van AS Monaco. (Le10Sport)

Newcastle United gaat voor Carl Jenkinson zodra promotie naar de Premier League een feit is. Arsenal staat open voor de verkoop van de rechtsback, daar zijn verbintenis over dik een jaar ten einde loopt. (The Independent)

Meer nieuws
   
13:13
13:13
Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
2
   
12:42
12:42
Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
30
   
12:32
12:32
Feyenoord zwaait al voor Slot en Van Persie nog een belangrijke trainer uit
5
   
12:03
12:03
Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
53
   
11:26
11:26
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (3)

 
PSV_036
 
1
21 april 2017 om 17:06
Dan zou ik liever naar Fiorentina of Lazio gaan want kijk wie Napoli allemaal heeft
 
Leicester
 
0
21 april 2017 om 17:48
Als Napoli Lens koopt dan zal hij meer een breedte versterking zijn denk ik, dat gezegd als ik Lens was zou ik bij Napoli tekenen. Prachtige stad en echte volkclub