Lionel Messi ontvangt nieuw aanbod
Vrijdag, 5 juni 2020 om 21:00

Zinédine Zidane ziet in Alban Lafont een geschikte back-up voor Thibaut Courtois bij Real Madrid. De doelman van Nantes lijkt middels een terugkoopclausule van vier miljoen euro echteop weg naar zijn oude club Fiorentina. (Diverse Franse media)

Jorge Mere lijkt herenigd te worden met Albert Celades. De verdediger van 1. FC Köln werkte bij Spanje Onder-21 samen met de trainer, die hem nu graag naar Valencia zou halen. (Marca)

Barcelona opent volgende week de onderhandelingen met Lionel Messi over een nieuw contract. De huidige verbintenis van de Argentijnse aanvaller loopt medio 2021 af, maar de Catalanen willen graag verder met de sterspeler. (COPE)

Manchester United is niet van plan om Paul Pogba te verkopen. The Red Devils hopen dat de komst van Bruno Fernandes, die in zijn eerste maanden een uitmuntende indruk maakte op Old Trafford, Pogba zal overtuigen om te blijven. (Daily Mail)

Tommaso Pobega heeft bij Serie B-club Pordenone, als huurling van AC Milan, indruk gemaakt op clubs uit de Serie A. Fiorentina, Sampdoria, Torino en Udinese hebben interesse, maar Milan overweegt hem een kans te geven in het eerste. (Diverse Italiaanse media)

Sevilla en Getafe hebben belangstelling voor Kenan Karaman, die ondanks blessureproblemen zes keer scoorde in twaalf duels voor Fortuna Düsseldorf. In Sevilla kan hij de concurrent van Luuk de Jong worden. (Estadio Deportivo)

Meer nieuws
   
10:00
10:00
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
   
09:10
09:10
Crysencio Summerville is een serieuze optie voor Slot bij Liverpool
1
   
08:39
08:39
Engeland heeft bar weinig vertrouwen in Slot: 'Hij is een Ten Hag in vermomming'
23
   
06:00
06:00
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
14
   
23:11
23:11
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
2
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (11)

 
AjaxCunian
 
5
5 juni 2020 om 21:14
Het is te hopen als United fan dat Pogba blijft en openstaat om zijn contract te verlengen. Pogba vervangen is onmogelijk, een werkend middenveld met Pogba/Bruno en een derde speler is een van de beste in Europa meen ik. Mocht hij naar Real gaat, ben ik niet verbaasd als hij binnen no time de beste middenvelder ter wereld wordt genoemd.
 
Kowalski
 
5
5 juni 2020 om 21:49
Volledig met je eens, maar wie is een goede derde? Ndidi? Saul? Camavinga?
 
AjaxCunian
 
4
5 juni 2020 om 21:54
Partey/Ndidi/Zakaria zou een geweldige derde zijn. Saul zou een vervanger voor Pogba zijn. Camavinga is Real-bound.
 
$eN$aTioN
 
3
5 juni 2020 om 22:05
Ik zou voor Ruben Neves gaan als centrale spil, Partey, Ndidi, Zakaria zouden alle 3 ook wel goeie versterkingen zijn. Pogba links, Bruno rechts. Verder hoop ik dat United Sancho gaat halen en anders Greenwood de kans geven. En een CV Koulibaly of Romagnoli zou ook geweldig zijn.
 
AjaxCunian
 
1
5 juni 2020 om 22:20
Vind hem niet echt een CVM, of een CVM om te spelen met Bruno/Pogba. Verder eens, maar denk niet dat United dat kan betalen, Romagnoli heb ik nooit echt zien spelen.
 
El_Guaje7
 
5
5 juni 2020 om 22:20
Ben benieuwd of zijn salaris omhoog gaat, 81 miljoen per jaar die Barcelona nu jaarlijks kwijt is aan Messi lijkt me wel meer dan genoeg...
 
bijcrack
 
1
5 juni 2020 om 23:14
Lijkt me wel idd, zou ook al zijn hoeveelste upgrade zijn? 8e ofzo, bizar. Ook rare timing, iedereen moet indimmen met salaris en uitgaven, maar wel een nieuw contract voor messi