Liverpool denkt aan Zweeds international in Duitsland
Dinsdag, 21 maart 2017 om 00:30

Na zijn abrupte vertrek bij Gaziantepspor toonden diverse clubs interesse in Bart van Hintum. Ook FC Oss belde, maar de transfervrije linkerverdediger vindt het te vroeg voor een terugkeer. (Brabants Dagblad)

Domenico Berardi staat in de belangstelling van Juventus en Internazionale, maar een transfer lijkt ver weg. Sassuolo taxeert de transferwaarde van de aanvaller op veertig miljoen euro. (Gr Parlamento)

Emil Forsberg is bezig aan een indrukwekkend seizoen in dienst van RB Leipzig en dat levert de Zweed mogelijk een fraaie transfer op. Liverpool houdt de verrichtingen van de middenvelder in de gaten. (Diverse Engelse media)

Technisch directeur Fabio Paratici erkent de interesse van Juventus in Corentin Tolisso. Of de middenvelder ook haalbaar is, is een tweede: Olympique Lyon hanteert een vraagprijs van veertig miljoen euro. (Sky Italia)

Portsmouth valt mogelijk in Amerikaanse handen. Michael Eisner, voormalig Disney-topman, wil de noodlijdende club graag uit het slop trekken. (Daily Mail)

Thomas Tuchel is niet uit op de job van Arsène Wenger. De oefenmeester van Borussia Dortmund geldt echter als de topfavoriet om de Fransman op te volgen als manager van Arsenal. (Daily Star)

Meer nieuws
   
21:10
21:10
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
1
   
20:28
20:28
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
39
   
20:25
20:25
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
23
   
20:09
20:09
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0
   
20:00
20:00
Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
1
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (3)

 
JuventusPuglia
 
0
21 maart 2017 om 01:25
Hoop dat Juventus Tolisso binnen haalt, fantastische dyamische middenvelder met de perfecte leeftijd en evaring om de stap te maken
 
juverodafan
 
0
21 maart 2017 om 05:49
Waar zou die jongen moeten spelen dan ??? Kijk het is een goeie speler alleen voor de cm heeft juventus al genoeg middenvelders.
 
Juventus07
 
0
21 maart 2017 om 07:09
Bij het middenveld van Juve zijn alleen Pjanic, Marchisio en Khedira toppers, Marchisio komt net terug van een blessure en moet zijn niveau nog halen. Khedira ging in het begin van het seizoen lekker maar gaat nou wat minder, Pjanic hetzelfde al blijft hij wel belangerijk met zijn passes en dode spel momenten, je ziet gewoon dat het middenveld overlopen wordt door de tegenstander. Lemina, Sturaro en Asamoah ( vaak gebruikt als LB ) zijn alleen ff wat minder dus Tolisso is wel degelijk welkom al hoop ik ook op een verrassing uit de toverhoedt van Paratici en Marotta, Sanchez en/of Verratti!