Liverpool hoopt op transfer van Griezmann naar Barcelona
Vrijdag, 12 juli 2019 om 11:00

De Mexicaanse club Quetetaro heeft Sven Braken in het vizier, maar heeft zich niet gemeld bij NEC. De belangstelling voor de aanvaller sluimert al sinds de winterstop. (Omroep Gelderland)

Het lijkt erop dat Rodrigo deze zomer toch bij Valencia blijft. Napoli heeft concrete interesse in de aanvaller, die in financieel opzicht er echter amper op vooruit gaat als hij naar Napels vertrekt. (Mundo Deportivo)

Liverpool hoopt dat de transfer van Antoine Griezmann naar Barcelona rondkomt. De Engelsen denken dat de Catalanen de vraagprijs voor Philippe Coutinho in dat geval drastisch zullen laten zakken. (Daily Mail)

Duván Zapata is uitgegroeid tot dé kandidaat om bij West Ham United de vertrokken Marko Arnautovic op te volgen. De Londenaren hebben geen moeite met de vraagprijs van Atalanta voor de spits: vijftig miljoen euro. (The Sun)

Indien de komst van Zapata niet haalbaar is, schakelt West Ham over naar Diego Costa. De aanvaller van Atlético Madrid geniet ook belangstelling van Wolverhampton Wanderers en Everton. (Diverse Engelse media)

Rodrigo De Paul wil Udinese verlaten, maar zijn contract tot medio 2023 vormt een groot obstakel. Internazionale, Napoli en Tottenham Hotspur houden de situatie rondom de buitenspeler annex Argentijns international in de gaten. (The Sun)

Meer nieuws
   
17:37
17:37
Zoon van Peter Bosz gaat in de Eredivisie aan de slag als hoofdscout
0
   
17:35
17:35
Dumfries reageert via Instagram op veelbesproken actie tijdens kampioensfeest
0
   
17:00
17:00
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
   
16:42
16:42
Boschker stopt als keeperstrainer Twente en wil door in opvallende nieuwe rol
15
   
16:00
16:00
Trainer AEK Athene is helemaal de weg kwijt en grijpt official bij de strot
6
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (14)

 
Benzema.
 
16
12 juli 2019 om 11:04
Waarom zou Liverpool Coutinho terug willen halen? Na zijn vertrek is Liverpool een topclub geworden.
 
La~Decima
 
6
12 juli 2019 om 11:09
Omdat Coutinho bij Liverpool een topspeler was. Vroeg of laat zou dit gerucht komen. Maar denk niet dat dit zal gebeuren. Hij mag wel naar Real komen, ruildeal met Bale
 
schuimkraagje
 
0
12 juli 2019 om 11:20
Ik denk dat dit inderdaad een (te verwachten) broodje-aap verhaal is. Ben wel benieuwd wat we met Bale gaat gebeuren. Hij wil niet op de bank zitten of salaris inleveren, en Real wil geen bankzitter die zo duur is en te veel van zijn afkoopsom inleveren. Ben benieuwd wie er zo gek is om een dergelijk bedrag aan salaris en afkoopsom op tafel te leggen voor de fragiele Bale.
 
La~Decima
 
0
12 juli 2019 om 11:25
Zal denk ik niet vertrekken, omdat hij nergens heen wil. Daarom zou ik zo n ruildeal voor deze keer wel willen toestaan . Uiteindelijk eigen schuld van Perez, hoop toch echt dat hij terug naar de PL gaat en weer die ster wordt als hij in zijn beste seizoen was.
 
JSH88
 
3
12 juli 2019 om 11:18
Net alsof het valt of staat dat het vertrek van Coutinho, Liverpool een topclub heeft gemaakt? Coutinho in vorm met vertrouwen zou geweldig zijn voor iedere club.
 
ErwinLont
 
0
12 juli 2019 om 11:30
Coutinho was daar de topspeler. Als je die nu op nr 10 zet heeft Liverpool de creativiteit terug op het middenveld, al ken hij ook links en rechts buiten spelen. Prima speler voor elke club
 
Lesterr
 
1
12 juli 2019 om 11:17
Hoe kan het dat West Ham steeds aan zulke topspitsen wordt gelinkt? Omsay ze twee uitschieters achter elkaar hadden? Normaal is West Ham een doorsnee middenmoter, soms bungelen ze zelfs onderaan... Laatst al Higuain, en nu Zapata en Diego Costa?
 
JSH88
 
2
12 juli 2019 om 11:18
Omdat ze geld te besteden hebben misschien?
 
La~Decima
 
6
12 juli 2019 om 11:27
Maar zijn dat nog echte topspitsen?of zijn ze een beetje af. Costa en Higuain mogen (moeten) vertrekken bij hun ploeg. Zapata heeft het nog niet laten zien bij een topploeg (wel een geweldig seizoen gehad). Als Pl ploeg heb je het geld toch te besteden, dus waarom voor de middelmaat gaan als je kwaliteit kan inkopen?
 
bustaramz
 
0
12 juli 2019 om 12:55
Ze hebben veel geld te besteden. West Ham is in Engeland een erg grote club wat je misschien niet zal denken aan hun plek op de ranglijst. Daarnaast zijn deze spitsen inderdaad wel een beetje over hun top en zal Zapata zich nog moeten bewijzen. In Fifa FUT is hij wel een topper
 
FifaNerd
 
0
12 juli 2019 om 12:40
De Mexicaanse club zal wel Querétaro zijn ipv Queretato (dat bestaat niet als club in Mexico). Maar leuk voor Sven Braken! leuke stad ook en 3 uur van Mexico city af. Als Sven een lekkere tijd wil hebben met eten en muziek, lekker doen!!
 
MikeAddiction
 
0
12 juli 2019 om 13:38
Ben een beetje klaar met die West Ham geruchten. Wordt tijd dat ze eens actie ondernemen. Maxi Gomez, Higuain, Zapata, Diego Costa, Haller, Wilson zijn allemaal voorbij gekomen afgelopen drie weken. Als ze het seizoen moeten beginnen met Chicharito als enige spits gaat het niet goed komen.
 
PepGuardiola14
 
0
12 juli 2019 om 14:53
Ik zou als liverpool zijnde coutinho nooit terug halen. Individueel is hij beter dan alle middenvelders daar. Maar als team draaien ze veel beter nu. Het gehele midden veld verricht enorm veel arbeid, iets coutinho niet zoveel deed
 
MichTheRed
 
0
12 juli 2019 om 18:18
Over mijn lijk Coutinho wil ik niet terug zien in een Liverpool-shirt!Coutinho werd op handen gedragen in Liverpool , hij was de man waar om het draaide maar ipv een legende te willen worden koos die voor een team waar die een meeloper ging zijn. Als ik het mag geloven heeft die zelf traantjes gelaten zo graag wou die weg bij Liverpool.Zo iemand wil ik niet terug als je niet geloofde in het verhaal van Klopp in eerste instantie dan vind ik het heel gemakkelijk om terug te komen nu we succesvol zijn.