Liverpool én Arsenal azen op keeper van 45 miljoen euro
Zondag, 11 februari 2018 om 09:00

Kevin De Bruyne heeft zijn toekomst al uitgestippeld. De middenvelder van Manchester City wil in zijn laatste jaren als voetballer graag actief zijn in de Major League Soccer, zo verzekert zijn zaakwaarnemer. (The Sun)

Woensdag is er meer duidelijkheid over de toekomst van John Stegeman bij Heracles Almelo. De trainer, in het bezit van een aflopend contact, heeft zelf de knoop al doorgehakt. (Voetbal International)

Liverpool gaat de strijd aan met Arsenal. The Reds zien net als de club van Arsène Wenger in doelman Jack Butland van Stoke City, die wordt getaxeerd op 45 miljoen euro, een welkome versterking. (The Sun)

Thomas Lemar is niet meer in beeld bij Liverpool. Manager Jürgen Klopp aast nu op Leon Bailey, maar de aanvaller van Bayer Leverkusen staat ook op de radar van Chelsea, Arsenal, Manchester United en Tottenham Hotspur. (Daily Mirror)

Harry Maguire imponeert bij Leicester City dit seizoen. Manchester United en Manchester City denken eraan de centrale verdediger in de zomer over te nemen van the Foxes. (Daily Mirror)

Sam Allardyce heeft de boel niet op de rit bij Everton. De clubleiding van the Toffees overweegt Paulo Fonseca van Shakhtar Donetsk komende zomer voor de groep te zetten. (Daily Mail)

Meer nieuws
   
10:47
10:47
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
6
   
10:08
10:08
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
27
   
10:00
10:00
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
   
09:57
09:57
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
8
   
09:24
09:24
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
27
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (1)

 
VascoYNWA
 
3
11 februari 2018 om 09:41
Zie dan liever Alisson. Oblak is natuurlijk de droom, maar ik denk niet dat we daar 100 miljoen voor gaan betalen en ik vraag me af of Oblak wel naar ons wil komen.