Man United belooft topspits rugnummer zeven
Zondag, 22 januari 2017 om 15:00

Delvin N’Dinga staat in de belangstelling van Valencia. De verdedigende middenvelder uit Congo mag vertrekken bij Lokomotiv Moskou. (Fichajes)

Tom Boere is niet op de hoogte van de interesse van ADO Den Haag. Zeljko Petrovic heeft de aanvaller van FC Oss annex topscorer van Jupiler League wel bekeken, maar concreet is het allemaal nog niet. (FOX Sports)

Het vertrek van Memphis Depay bij Manchester United is goed nieuws voor Antoine Griezmann. De aanvaller van Atlético Madrid is rugnummer zeven beloofd als hij naar Old Trafford komt. (Diverse Britse tabloids)

Zowel Chelsea als Manchester United heeft concrete interesse in Yannick Ferreira Carrasco. Beide clubs willen aan de transferclausule van de aanvaller in zijn contract met Atlético Madrid voldoen. (Marca)

Liverpool mengt zich in de strijd om de handtekening van Ivan Perisic. Het eveneens doelwit van Chelsea, Manchester United en West Ham United moet volgens Internazionale veertig miljoen euro kosten. (The Sun)

Het lijkt erop dat Victor Lindelöf toch nog deze maand naar Manchester United verkast. De verdediger van Benfica heeft inmiddels ook superzaakwaarnemer Jorge Mendes ingeschakeld om de transfer rond te laten komen. (Daily Star)

Meer nieuws
   
06:00
06:00
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
12
   
23:30
23:30
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
   
23:11
23:11
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
   
23:06
23:06
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
   
23:02
23:02
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (17)

 
 
1
22 januari 2017 om 15:14
Vind dit echt een goeie ManU #7 als valse spits naast Martial/Rashford!
 
SCHICKERIA
 
1
22 januari 2017 om 15:17
Daarvoor had Memphis feitelijk niet weggemoeten. Club is groter dan een speler, dus had simpel het rugnummer aan Griezmann worden gegeven. Qua gerucht zie ik ManU wel hengelen naar Griezmann (tenslotte een speler die ManU naar hoger niveau kan tillen), maar als ik Griezmann was zou ik niet gaan. ManU moet achterin drastisch veranderen en een andere coach. Laatstgenoemde is puur omdat ik Mourinho niet hoog heb zitten. Bij o.a. Inter een fenomeen, maar perst in ca. 2/3 jaar alles uit spelers en dan is het klaar. Weinig visie op lange termijn.
 
SMK88
 
2
22 januari 2017 om 16:37
Achterin hoeft er niet drastisch veranderd te worden. Met Bailly en Smalling staat er in feite een prima centrum; het probleem is echter dat een van de twee geslachtofferd zal moeten worden voor een echte leider als bijv. Godin (lees: niet per se Godin, maar wel met de leiderschapskwaliteiten van Godin). Met Shaw heb je een potentiele wereldback als hij na die horrorblessure zijn potentieel nog waar kan maken, terwijl Valencia - weliswaar wat ouder inmiddels - een zeer, zeer degelijke rechtsback is geworden door de jaren heen. Waar het vooral misgaat is in mijn ogen het middenveld. Pogba en een '10' gaat gewoon niet wanneer er geen controleur naast staat die de balans daadwerkelijk kan bewaren en daarnaast nog eens het vuile werk op wil/kan knappen. Carrick kan dat eerste wel, maar is oud en niet iemand die verdedigend veel werk opknapt. Mocht Mourinho echter toch bepalen de achterhoede om te gooien, dan zie ik het team het liefst als volgt.
 
SCHICKERIA
 
0
22 januari 2017 om 17:38
Ja, drastisch is inderdaad niet juist. In basis goede opzet en kwaliteit. Kan me volledig vinden in wat jij aangeeft. Bezetting o.a. achterin (back-up) wel dun en met aantal wedstrijden (niet alleen competitie, maar ook aanhaken CL) een gevoeligheid. Toch zou ik Pogba nog weleens achterin zien. Zou qua fysiek, kwaliteiten en kalmte niet misstaan.
 
SMK88
 
0
23 januari 2017 om 14:12
Dat van Pogba klinkt toch een beetje als een heel erg gek idee, maar ik snap het aan de ene kant ook wel. Zoals je zegt: hij is fysiek, heeft enorm veel rust en kan naast ballen afpakken ook nog eens bizarre passes versturen. Echter lijkt dat me niet de oplossing.
 
mayarood
 
0
22 januari 2017 om 16:13
Ik zie Griezman niet naar Man United gaan. Die wil Champions League spelen, iets wat Man United niet gaat halen
 
YouMeAtleti!
 
0
22 januari 2017 om 16:20
Daar zou je het weleens mis kunnen hebben... Antoine is dikke vriendjes met Pogba en heeft vaker aangegeven dat hij graag met hem samen zou spelen. Het gekke is wel dat al die transfergeruchten er nu zijn... en niet afgelopen zomer, toen Atletico nog geen transferverbod had...ze kunnen nu niemand terug halen tot de winter van volgend jaar.
 
FilipMich
 
1
22 januari 2017 om 16:51
Dus Real heeft zn transferverbod verminderd gezien en Atletico niet dan? Was toch voor dezelfde inbreuken? Ik dacht dat ze beide deze zomer al mochten registreren..
 
YouMeAtleti!
 
1
22 januari 2017 om 17:17
Atletico is zwaarder gestraft omdat het om meerdere en jongere spelers ging... Dus het is helaas wel terecht dat Atletico langer gestraft wordt. Het meest domme vind ik nog dat ze Gimenez voor 40 tot 60 miljoen konden verkopen aan manchester united en dat niet deden... Dan had je Costa kunnen halen die ook terug wilde... en had je costa en Griezmann in de aanval gehad... nu hadden ze niet genoeg geld om Costa te halen en vandaar dat Gameiro kwam... Die nog steeds geen pepernoot kan raken
 
FilipMich
 
0
22 januari 2017 om 16:22
En hoeveel is deze transferclausule dan? Zou wel leuk om weten zijn. Kunnen we er iets meer een mening over vormen.. Als ik me goed herinner was deze 100m maar dat zou van Carrasco de duurste spits ooit maken. En die clausule is hoger dan die van Griezmann.. Carrasco is inderdaad Manu materiaal maar heb mn twijfels over Griezmann, Engelse competitie is iets anders als de Spaanse. Griezmann had 85m pond staan dacht ik. Weet iemand het precies? Ook graag een antwoord op de vraag van Hangover want beiden lijkt me iets te veel
 
SMK88
 
0
22 januari 2017 om 16:40
Naar mijn inziens zal het een van de twee worden. Echter is Carrasco geen spits, maar een flankspeler en op die plek speelt Martial. Het zou zonde zijn om een van hen op rechts neer te zetten, aangezien je daar Mkhitaryan hebt en daarnaast vind ik beide spelers niet zo sterk op rechts als op links. Griezmann daarentegen zou je wel kunnen halen en dan gedurende de wedstrijd lekker laten rouleren met Mkhitaryan, aangezien beide spelers op rechts en op '10' kunnen, ofwel als schaduwspits achter Zlatan.
 
YouMeAtleti!
 
0
22 januari 2017 om 17:19
De transferclause staat officieel op 99.8 miljoen voor Carrasco, maar spreek inderdaad maar van 100 miljoen...misschien dat ze probere beiden te halen voor 150 miljoen, al zou ik dat echt absurd vinden.. Griezmann heeft overigens ook een clausule van 100 miljoen...
 
VoetbalWeeter
 
0
23 januari 2017 om 17:40
Als Griezmann echt gaat komen omdat het nummer 7is vind ik hem belachelijk.Hij speelt fantastische bij Atletico Madrid en over een paar jaar naar Fc Barcelona/Man City goeie voetballende clubs geen Real Madrid/man untd dat zijn meer egoïstische clubs het spijt me voor mensen die deze clubs goed vinden