Man United in 'vergevorderd contact' met Silva
Maandag, 22 mei 2017 om 09:15

Aleksey Miranchuk wil zijn zesde seizoen bij Lokomotiv Moskou ingaan. De Russisch international heeft geen plannen om te vertrekken en denkt vooral aan de Confederations Cup, die in de zomer in eigen land plaatsvindt. (Championat)

Sean Dyche laat Michael Keane niet zomaar gaan. De manager van Burnley geeft aan dat de club ‘sterk staat’ en dat de centrale verdediger gewoon blijft als het juiste bod niet binnenkomt. (Sky Sports)

Bernardo Silva is in ‘vergevorderd contact’ met Manchester United. De Portugese aanvallende middenvelder werd onlangs met AS Monaco kampioen van de Ligue 1. (Canal+)

Valère Germain gaat mogelijk eveneens vertrekken bij Monaco. Directeur Andoni Zubizararreta van Olympique Marseille heeft zich in het Stade Louis II gemeld. (l’Équipe)

Daniel Sturridge is niet bezig met een vertrek. De rappe aanvaller van Liverpool zegt dat hij nog een tweejarig contract heeft op Anfield en er ‘gelukkig’ is. (Sky Sports)

Haris Vukcic is nog altijd in beeld bij FC Twente. De middenvelder kan zijn contract bij Newcastle United niet verlengen en zou dus transfervrij opgepikt kunnen worden. (HITC)

Meer nieuws
   
15:24
15:24
Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool
35
   
15:00
15:00
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Burnley
0
   
15:00
15:00
Waar zijn de spelers van het bekerwinnende FC Groningen in 2015 gebleven?
5
   
15:00
15:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
   
14:30
14:30
Live meepraten in de Bundesliga: Bayern München - Eintracht Frankfurt
0
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (18)

 
Wichardk
 
4
22 mei 2017 om 09:35
Ik snap niet waarom topspelers nog naar ManUtd zouden vertrekken. Ze zijn een subtop geworden. Je gaat er financieel misschien iets op vooruit. Maar bijvoorbeeld in dit artikel gaat het over Silva. Bij AS Monaco is hij verzekerd van een basisplaats, dus kan hij zich goed door ontwikkelen. Hij speelt Champions League. En ze doen gewoon mee om de titel. Dit is overigens de wandelgangen en dus zou ik het artikel niet serieus moeten nemen. Maar toch! Bijvoorbeeld Griezmann ... Waarom?!
 
purplerain
 
7
22 mei 2017 om 09:48
Kijk van dergelijke reacties krijg ik kriebels ...je doet alsof of je haat United zo dat je hen afdoet als een ploegje van 2de garnituur ...man United is de grootste club van de wereld dus kom van onder je steen ! Als je kritisch bent doe dat dan voor iedereen zoals bv voor city wat hebben zij al gewonnen de laatste 2 jaar ondanks de honderden miljoenen aan transfers ?
 
Wichardk
 
1
22 mei 2017 om 10:11
Ja wat City betreft heb je gelijk. Maar het valt mij op dat spelers veel sneller en vaker worden gelinkt aan Utd. Dat Utd een van de grootste clubs ooit is, dat was mij wel duidelijk. Maar dat heeft niks te maken met het feit dat ze de afgelopen jaren gewoon slecht presteren en gewoon niet meer Top zijn. Zelfde geldt voor AC en Inter Milan.
 
SMK88
 
4
22 mei 2017 om 10:35
Maar niemand is vergeten waar United toe in staat is en iedereen weet welke mogelijkheden de club heeft. Het probleem is echter dat met het vertrek van Ferguson ook het beleid vertrokken lijkt te zijn. Met alle financiele mogelijkheden die de club heeft en de daarbij komende faciliteiten, hoort de club gewoon wereldtop te zijn. Daarnaast liep alles dit jaar goed voor Monaco; dat is volgend jaar nog maar afwachten, aangezien heel veel spelers zich in de kijker hebben gespeeld. Met Bernardo Silva op rechts, Mkhitaryan op links, Mata op '10' en Griezmann daarvoor, kan je heerlijk voetbal op de mat leggen en weer hoge ogen gaan gooien. Echter moet er dan wel iets gedaan gaan worden aan de speelstijl en moet er een breker a la Fabinho / Casemiro bij voor naast Pogba.
 
purplerain
 
1
22 mei 2017 om 11:44
Iedereen weet dat United aan het bouwen is aan een ploeg voor de komende jaren en daarom word zo goed als elke potentiële topper aan United gelinkt ...maar er is eigenlijk weinig nodig ! Spijtig voor zlatan maar mss een zegen voor Rashford ...martial , shaw , bailly , de gea , TFM , tuanzebe ...daar zit muziek in en zet daar nog een paar serieuze bewezen toppers naast en we doen terug mee ...maar het probleem is dat nu zowat iedereen kan kopen dus de kunst zal,erin moeten bestaan het geld goed uitgeven en hopen dat ze renderen want dat is soms ook een probleem...
 
DannieAlberts
 
3
22 mei 2017 om 09:51
Lijkt me als voetballer een mooit project, Manchester United weer groot te maken. Prestaties zijn misschien niet van het niveau wat we van hun verwachten, maar tis zo'n grote club. Ze zullen ook wel binnen geharkt worden met hele mooie verhalen dat ze binnenkort weer top zijn (en dus ook de hulp van die speler daarvoor nodig hebben). Leuke uitdaging toch (en leuk zakcentje)
 
siepie
 
0
22 mei 2017 om 11:10
Daarnaast zou ik in Manchester nog niet dood gevonden willen worden. Bedroevende stad zeg. Man U kan nog veel doen op basis van geld en historie, maar ondanks alle investeringen zit er de laatste vier jaar maar weinig vooruitgang in.
 
Sammerens
 
1
22 mei 2017 om 11:38
Daarom is het van groot belang dat Mourinho nu de Europa League wint en nogmaals een goede transferzomer neer weet te zetten. 3 trainerswisselingen met trainers die allen een eigen visie en werkwijze hebben is simpelweg niet goed. Daarbij zijn er de afgelopen seizoenen de nodige spelers aangetrokken die nu alweer uit zijn gezwaaid. Afgelopen zomer is eigenlijk de eerste transferzomer die echt geslaagd te noemen is. Alle spelers hebben een wezenlijke bijdrage geleverd dit seizoen en met Bailly en Pogba zijn er toch 2 spelers aangetrokken die jarenlang de kern van het team kunnen gaan vormen. Zlatan is uiteraard zeer belangrijk geweest en is helaas weggevallen. Mkhitaryan is helaas nog te wisselvallig. Wisselt uitstekende wedstrijden af met wedstrijden waarin hij onzichtbaar lijkt te zijn. Wel diverse belangrijke goals gescoord, maar hij moet komend seizoen wel beter presteren.
 
purplerain
 
1
22 mei 2017 om 11:49
Daarom dat ik vaak zei reken josé pas volgend seizoen af want dan zal er een ploeg staan die hij heeft aangekocht ! Er zitten er ook een paar talenten aan te komen dus volgend seizoen hoop ik op beter
 
siepie
 
0
22 mei 2017 om 12:27
Geslaagde transferwindow is ook nog relatief als je bekijkt dat hij 185 miljoen heeft gespendeerd en er niet beter voor staat als vorig seizoen.
 
purplerain
 
0
22 mei 2017 om 20:52
vreemde redenering want zoals jij het bekijkt oordeel je enkel die 4 aankopen op een heel elftal ...doe dit dan ook eens voor andere ploegen !
 
purplerain
 
1
22 mei 2017 om 09:50
Keane heeft nog een contract tot volgend seizoen dus was ik United dan haalde ik hem gratis op want zo hoognodig is hij nu ook weer niet
 
Sammerens
 
0
22 mei 2017 om 11:40
Maken ze tenminste nog eens winst op een speler, aangezien ze hem anderhalf jaar geleden voor 2,5 miljoen aan Burnley verkocht hebben.
 
Mancunian10_
 
1
22 mei 2017 om 17:26
Bernardo Silva, Griezmann en nog een verdedigende middenvelder, als we de EL winnen en deze spelers weten te halen, kunnen we volgend jaar hopelijk ver komen in de CL en een gooi doen naar de titel. Mourinho is aardig bezig om een team te bouwen. Vorig jaar al met Pogba, Bailly,zlatan en Mhiki en dan komend seizoen nog 3 topspelers en ons elftal is aardig in balans met ervaring en talent.
 
purplerain
 
0
22 mei 2017 om 20:54
Rojo en valencia eruit daar moet beter voor in de plaats James lijkt al rond te zijn ...nog een Top CVM
 
Dante
 
0
22 mei 2017 om 21:12
Rojo en Valencia spelen geweldig onder Mourinho. Alleen begint Valencia wel op leeftijd te raken, dus op zich zou een extra rb geen kwaad kunnen. Tenzij Mourinho Fosu daar in gedachte heeft na volgend seizoen dat zou helemaal mooi zijn.
 
Dante
 
0
22 mei 2017 om 21:13
En dat van James las ik vorige zomer ook al. Even afwachten wat daarvan waar is.
 
purplerain
 
0
22 mei 2017 om 21:24
Ik zie in TFM potentieel voor die positie en wat je zelf lopen hebt hoef je niet te kopen dus ik hoop dat hij daar zijn kans krijgt en er ook in kan groeien