Man United krijgt heldere boodschap uit Duitsland
Vrijdag, 29 mei 2020 om 20:45

Paris Saint-Germain ziet in Adam Marusic een geschikte opvolger van Thomas Meunier en heeft inmiddels een bod van vijftien miljoen euro, exclusief bonussen, uitgebracht. Lazio is echter niet van plan om afscheid te nemen van de rechtsback. (La Repubblica)

Tottenham Hotspur is van plan om concreet te worden voor Pierluigi Gollini. Atalanta is er echter nog niet over uit of het de doelman, die eerder voor Manchester United en Aston Villa speelde, terug wil laten keren naar Engeland. (Tuttosport)

Borussia Dortmund is absoluut niet van plan om de vraagprijs voor Jadon Sancho te verlagen. De aanvaller, die nadrukkelijk gevolgd wordt door Manchester United, moet 110 miljoen euro opbrengen. (Goal)

Manager Carlo Ancelotti van Everton kan niet wachten om Christian Luyindama aan zijn selectie toe te voegen. The Toffees bereiden een bod van vijftien miljoen euro voor op de centrumverdediger van Galatasaray. (Diverse Engelse media)

AC Milan wil verrassen met de komst van Jeff Hendrick. De middenvelder van Burnley beschikt over een contract dat op 30 juni afloopt en is daarom een goedkope optie voor de club uit de Serie A. (Sky Sports)

Jan Vertonghen wordt nu ook gevolgd voor Fiorentina. De verdediger van Tottenham Hotspur, wiens contract in Londen afloopt, stond al in de belangstelling van AC Milan, AS Roma en Napoli. (Diverse Italiaanse media)

Meer nieuws
   
17:27
17:27
Simons en Openda excelleren en walsen met Leipzig over Dortmund heen
1
   
17:25
17:25
Sublieme Kane zet jacht op Lewandowski voort met twee goals voor Bayern
2
   
17:00
17:00
Live meepraten in de Süper Lig: Fenerbahçe - Besiktas
1
   
17:00
17:00
Live meepraten in de Serie A: Juventus - AC Milan
0
   
17:00
17:00
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
50
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (16)

 
GJ7300
 
5
29 mei 2020 om 21:02
En de 135e voetballer die met Milan in verband gebracht wordt. Totaal afgegleden rampverhaal die club. Alle aasgieren eh zaakwaarnemers hangen er boven en brengen middelmatige spelers id hoop flink te kunnen graaien... totaal ongeloofwaardig.
 
theo uphus
 
6
29 mei 2020 om 21:08
Ik vind het wel grappig dat de allergrooste clubs niet in staat zijn om bijvoorbeeld Lautaro Martinez en Sancho los te weken voor de bedragen die de clubs vragen en dat die dan hun poot gewoon stijf houden. Heerlijk !
 
FR_JC
 
4
29 mei 2020 om 21:37
Omdat er weinig clubs momenteel bedragen van 100 miljoen willen (of kunnen) betalen. De poot stijf houden is makkelijk te verklaren, ze willen hun topspeler (nog) niet kwijt.
 
Formus
 
2
29 mei 2020 om 22:23
Maar er zullen dan wel wat andere oplossingen komen. Ik verwacht meer spelersruilen. Dat wad vroeger ook veel vaker het geval. Tegenwoordig zie je het voornamelijk alleen nog maar in Italië.
 
FR_JC
 
1
29 mei 2020 om 23:03
Eens, maar deze clubs willen harde valuta middels de clausule. ze willen ze graag behouden en daardoor hebben ze geen interesse in ruilen / deals. Althans, zo heb ik uit eerdere artikels begrepen.
 
martijnovic
 
1
29 mei 2020 om 21:28
Wat moet man utd met sancho als ze al 3 rechtsbenige linksbuiten hebben vanntop niveau? Ik zou voor een linkbenige rechtsbuiten zoals dembele van barca gaan
 
AlvinvReeuwijk
 
7
29 mei 2020 om 21:39
Dembele in de premier League.. lijkt mij een daverend succes te worden met zijn mentaliteit en fysieke gesteldheid! Zonder dollen, jij weet dat Sancho ook gewoon op rechts uit de voeten kan, hè? En wie doel jij op? Ik denk alleen aan Rashford? De rest is zeker niet te vergelijken met Sancho..
 
ChristiaanLinks
 
1
29 mei 2020 om 22:45
Rashford ook zeker niet Sancho is een Toptalent, vind Rashford meer een talentvolle speler
 
BryanGoos
 
0
30 mei 2020 om 15:02
Rashford talent? Hij bewijst al jaren op rij zijn 'talent' door dubbele cijfers weg te zetten maar wordt vaak enigszins teruggehouden door blessures en draait daarnaast niet mee bij een van de top-3 teams van de laatste jaren. Wat Sancho het laatste jaar laat zien is natuutlijk exceptioneel, maar ik wil hem dit wel in Engeland zien doen. Zeg niet dat hij het niet kan, maar in Duitsland is het toch buiten BvB, Bayern en Leipzig momenteel een stuk lager niveau waar je de nummer 5 tm 12 allemaal weg kunt zetten.
 
AFC-BusbyBabe
 
3
29 mei 2020 om 23:55
Omdat Sancho een echte rechtsbuiten is Die het niveau van wereld klasse kan aantikken. En de PL aankan. Op die poort hebben al heel lang niemand meer. Dembélé is maar dd vraag of die de PL aankan. En zijn mentalitiet is niet heel goed. Is wel gebleken. Daarbij is het.maar de vraag of die goedkoper is dan Sancho. Zullen we na de crisis wel zien wat de waarde is van de spelers
 
theo uphus
 
0
29 mei 2020 om 23:20
Ik heb nog niet één speler van United op "absoluut topniveau" zien spelen in dit (afgebroken) seizoen. Dus denk ik dat Sancho in wezen een topaankoop zou zijn, maar kennelijk nu ook te duur voor United. En laat dat maar lekker zo blijven. Ik zou het wel leuk vinden als Dortmund weer eens kampioen zou worden. Net zoals ik het mooi vind dat Liverpool dat in Engeland wordt. De uitdagers zijn altijd leuker dan de favorieten.
 
AFC-BusbyBabe
 
1
29 mei 2020 om 23:58
Hey probleem is... is dat Sancho nog maar een contract heeft voor 2 jaar. United gaat niet meer bieden dan wat ze voor Pogba hebben betaald. Als United rond e 80 a 90 wilt betalen. Is het voor Dortmund lastig om zo veel geld te laten schieten. Dat jaar erop heeft hij nog maar 1 jaar. Dan is hij rond de 40 waard. Een lastige keuze voor Dortmund hoor. En een speler die graag weg wilt? Moet je die wel willen houden??
 
BryanGoos
 
0
30 mei 2020 om 15:04
Heb je United dan wel eens gekeken? Wan Bissaka, Bruno, Martial, Rashford, maar ook James en Williams hebben fantastische wedstrijden gespeeld waar ze fantastische cijfers hebben gedraaid en statistieken behaald. Tuurlijk is het niet wekelijks topniveau, maar United laat soms zeker wel mooie dingen zien. Nu zou Sancho natuurlijk wel een van de toppers zijn mocht hij overkomen.
 
mcgregor
 
1
30 mei 2020 om 02:22
Sancho martial en rashford. Dat is een geweldige aanval met heel veel snelheid. Pogba daar nog achter. De vraagprijs is enorm maar toch zie ik het gebeuren. United zit al het hele seizoen achter hem aan.