Manchester United meldt zich met 80 miljoen in Turijn
Zaterdag, 10 juni 2017 om 18:00

Virgil van Dijk zat na zijn gesprek met Jürgen Klopp met zijn hoofd al helemaal bij Liverpool. De Duitse trainer stuurde hem video’s hoe hij de Nederlander zou gaan gebruiken in de achterhoede van the Reds. (Yahoo)

Het lijkt er sterk op dat Peter Bosz volgend seizoen niet meer de beschikking heeft over Matthias Ginter. Ook Arsenal heeft zich gemeld in de strijd om de verdediger, die ook interesse geniet van Tottenham Hotspur en Liverpool. (Diverse Engelse media)

Andrea Belotti vertrekt mogelijk naar de Premier League. Manchester United heeft een bod van tachtig miljoen euro uitgebracht op de Italiaanse spits van Torino. (The Independent)

Rafael Benítez gaat de verdediging van Newcastle United versterken met verdediger Florian Lejeune. De Fransman komt voor 10 miljoen euro over van Eibar. (Marca)

Iker Casillas is onlangs aangeboden bij Napoli. Het contract van de doelman bij FC Porto loopt af en het is nog onduidelijk waar zijn toekomst ligt. (Radio Kiss Kiss)

De eerste zomerse versterking voor Juventus is binnen. De Oude Dame maakt zo’n 25 miljoen euro over naar Sampdoria om Patrik Schick los te weken. (La Gazzetta dello Sport)

Meer nieuws
   
17:55
17:55
Eerste goal Antony van dit seizoen is niets waard na oliedomme actie Onana
23
   
17:27
17:27
Simons en Openda excelleren en walsen met Leipzig over Dortmund heen
4
   
17:25
17:25
Sublieme Kane zet jacht op Lewandowski voort met twee goals voor Bayern
2
   
17:00
17:00
Live meepraten in de Süper Lig: Fenerbahçe - Besiktas
1
   
17:00
17:00
Live meepraten in de Serie A: Juventus - AC Milan
0
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (4)

 
Leicester
 
0
10 juni 2017 om 19:51
80 miljoen voor Andrea Belotti... waanzinig wat die Engelse clubs betalen. Goeie speler hoor, heeft idd iets weg van Batistuta. Als Man Utd. hem koopt getuigd dat van weinig visie als je Rashford and Martial al hebt en daarnaast Belotti haalt die een compleet andere speelstijl heeft. Het zou dus betekenen dat Rashford en/of Martial gewoon weer achteraan moeten sluiten. Als Belotti werkelijk waar zo goed is als iedereen in de media doet geloven, zouden Psg, Bayern, Barca en Real wel om hem vechten. Meer een speler zoals Lacazette (niet in speelstijl) erg goed, maar of hij nu wedstrijden in zijn door een magistrale individuele actie kan beslissen? Geen idee, daarnaast wordt zijn naam ook niet genoemd bij Chelsea en Conte heeft wel een beetje inzicht in het Italiaanse voetbal.
 
PSVchelseaboy
 
0
10 juni 2017 om 20:11
Martial is geen spits, maar een linksbuiten. Ibra vertrekt dus Man Utd heeft een spits nodig want Rashford is nog niet klaar voor de basis. Ik denk dat Morata gaat komen.
 
Shai88
 
0
10 juni 2017 om 20:21
Gewoon Cavani kopen van PSG
 
LaPaisa
 
0
10 juni 2017 om 22:18
Manu loopt wel leuk overal met geld te zwaaien maar Real staat open voor een vertrek van James, Morata en Bale dus zorg nou maar dat het papierwerk niet fout gaat net als vorige keer...