Mega-money deal op komst in Manchester
Woensdag, 20 november 2019 om 09:00

Santiago Arias verkast mogelijk naar Benfica. De rechtsback komt dit seizoen weinig aan spelen toe bij Atlético Madrid vanwege de aanwezigheid van Kieran Trippier. (Record)

Jonny Hayes is gewild. De ervaren buitenspeler van Celtic en de nationale ploeg van Ierland staat in de belangstelling van zowel Swansea City als Stoke City. (The Scottish Sun)

Manchester City zet in op een ‘mega-money’ deal. De club wil er alles aan doen om Raheem Sterling, die nog tot medio 2023 vastligt, langer te binden en is de contractonderhandelingen inmiddels begonnen. (Daily Mirror)

Bayern München klopt wellicht aan bij Tottenham Hotspur. De Duitse grootmacht houdt de verrichtingen van de jonge aanvaller Troy Parrott scherp in de gaten. (Daily Mail)

Een scout van Arsenal was aanwezig bij het duel tussen Wales en Hongarije. Middenvelder Dominik Szoboszlai van Red Bull Salzburg wordt beschouwd als een mogelijke vervanger van Granit Xhaka. (Diverse Engelse media)

Bruno Fernandes staat nadrukkelijk op de radar van Manchester United en Tottenham Hotspur. De middenvelder van Sporting Portugal gaat in januari echter geen transfer forceren. (Evening Standard)

Meer nieuws
   
21:47
21:47
The Times weet welke rol Slot precies gaat krijgen binnen organisatie Liverpool
3
   
21:37
21:37
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
1
   
21:05
21:05
Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
3
   
20:28
20:28
Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
28
   
20:15
20:15
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
11
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (5)

 
Leicester
 
1
20 november 2019 om 10:08
Bruno Fernandes verdient echt een mooie transfer. Klasbak ben benieuwd hoe hij zich ontwikkeld in Engeland alleen hoop ik niet dat die vreselijke Mendes hem naar Wolves brengt. Denk dat Spurs beter bij hem past dan Man Utd. Alleen nu Mourinho daar is binnen gestapt ben ik benieuwd of hij aanvallend gaat voetballen.
 
vanLeeuwen
 
0
20 november 2019 om 10:12
Ondertussen staat die Bruno Fernandes op het verlanglijstje van elke club, wordt eens tijd dat er echt wat concreets gaat komen voor die jongen.
 
#040
 
0
20 november 2019 om 10:26
Nou geloof helemaal niks van dat Bayern gerucht. Ze hebben afgelopen zomer als ik t goed heb Arp binnengehaald en ook nog Zirkzee in de gelederen. Mochten ze dan ook nog Parrot binnenhalen dan zou ik t wel weten als Zirkzee zijnde...