Mertens' toekomst ligt mogelijk in Madrid
Zaterdag, 11 november 2017 om 18:00

In Italië gaan steeds meer stemmen op om Carlo Ancelotti aan te stellen als bondscoach. De oefenmeester staat echter op het punt om aan de slag te gaan bij Kroatië. (Diverse Italiaanse media)

Bruno Cheyrou wordt de nieuwe sportief directeur van de vrouwenafdeling van Paris Saint-Germain. De oud-speler van onder meer Liverpool, Olympique Marseille en Girondins de Bordeaux was analist voor beIN Sports. (Le Parisien)

De toekomst van Dries Mertens zou in LaLiga kunnen liggen. Atlético Madrid heeft de pijlen gericht op de aanvaller van Napoli, die in Italië een relatief lage afkoopclausule in zijn contract staan. (AS)

Gabriel Paletta gaat AC Milan in januari verlaten. De verdediger komt niet in de plannen van Vincenzo Montella voor en geniet belangstelling uit Argentinië en Turkije. (Mediaset)

Sampdoria wilde Maurizio Sarri aanstellen voordat hij naar Napoli vertrok. Voorzitter Massimo Ferrero zegt dat de deal afketste vanwege bepaalde tussenpersonen. (Sky Italia)

Benfica overweegt om Rafa Silva te verhuren. De aanvaller kwam voor zestien miljoen euro over van Sporting Braga, maar heeft nauwelijks indruk kunnen maken. (Record)

Meer nieuws
   
07:02
07:02
De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
12
   
07:00
07:00
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
17
   
06:00
06:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
   
23:58
23:58
Feyenoord kan in elk geval één potentiële vervanger van Slot doorstrepen
9
   
23:38
23:38
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
7
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (5)

 
real8madrid
 
0
11 november 2017 om 19:15
Dries heeft meerdere keren gezegd dat ie Napoli enkel wil verlaten voor zijn droomclub Real Madrid. Dat zei hij overigens meer gekscherend omdat ie zelf ook wel altijd wist dat Madrid te hoog gegrepen is, ik hoef 'm ook niet bij ons te zien maar ben nu wel benieuwd wat ie doet met al deze belangstelling (united had ook interesse deze zomer als we de media mogen geloven). Blijft ie inderdaad gewoon lekker in Napels zoals hij altijd gezegd heeft of laat ie zich toch verleiden?
 
SMK88
 
1
11 november 2017 om 19:20
Zou je hem niet willen zien bij Real? Ik denk dat iemand als Mertens juist geschikt is voor Real; althans, het systeem dat ze spelen met Ronaldo en - als meneer eens een keer fit is en vooral blijft - Bale. Hij wordt dan weliswaar niet voor de basis gehaald, maar als back-up en vooral concurrent voor Benzema - dat heeft hij nodig, want hij speelt niet al te best nog - lijkt hij mij een prima versterking.
 
gomes1psv
 
0
11 november 2017 om 20:29
Dus? Wat is dat waard dan, dat hij dat heeft gezegd? Als ergens principes te koop zijn, is het wel in de voetballerij. Bovendien, wat vandaag gezegd wordt is morgen niets meer waard. Ruud van Nistelrooij beweerde bij hoog en bij laag altijd dat hij bij PSV zijn carrière af zou sluiten. Dat plan verviel toen er in Malaga uiteindelijk een zak geld voor het grijpen lag. Dus we hoeven ook niet uit te sluiten dat Mertens nog eens in een ander shirt dan Real of Napoli te bewonderen zal zijn.
 
gomes1psv
 
0
11 november 2017 om 20:26
Prachtige club voor Dries Mertens. En zeker eentje die mooie promotie is ten opzichte van Napoli.