Mourinho wil zakendoen met Paris Saint-Germain
Zaterdag, 27 mei 2017 om 18:00

Alexy Bosetti neemt afscheid van OGC Nice. De spits, die transfervrij is, zegt overal voor open te staan, behalve voor een transfer naar Olympique Marseille of Bastia. (France Football)

Dória heeft zijn laatste wedstrijd voor Olympique Marseille gespeeld. Zaakwaarnemer Jolden Vergette zegt dat hij ‘een goede transfer’ voor de verdediger probeert te regelen. (l’Équipe)

José Mourinho wil de voorste linie van Manchester United voorzien van een flinke kwaliteitsinjectie. De naam van Lucas Moura prijkt hoog op het verlanglijstje van de Portugese manager. (Sport Witness)

Orestis Karnezis ligt nog tot 2019 vast bij Udinese, maar lijkt wel weg te gaan. Fenerbahçe, Crystal Palace en Newcastle United hebben interesse in de Griekse doelman. (Sporx)

Sporting Portugal heeft Bryan Ruiz op de transferlijst gezet en wil vijf miljoen euro voor hem hebben. Er is interesse uit onder meer Qatar, Turkije en Israël. (Diverse Israëlische media)

Lokomotiv Moskou is met Tambov serieus in gesprek over Marat Bystrov. De rechterverdediger maakte dit seizoen indruk op het tweede niveau van Rusland. (Sports)

Meer nieuws
   
16:48
16:48
Ajax deelt uitstekend nieuws over Brobbey, Henderson en Berghuis
0
   
16:12
16:12
De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
25
   
16:00
16:00
Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
9
   
15:46
15:46
Carlo Ancelotti heeft nieuws over positie onder de lat bij Real Madrid
6
   
15:30
15:30
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
2
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (2)

 
ChristiaanKoppers
 
2
27 mei 2017 om 22:42
Haalbaar? Ja zeker maar is het wat utd nodig heeft? Volgens mij is hij bij psg ook niet altijd basis speler dus zou niet weten wat utd met hem moet