Mourinho wilde Real Madrid 112 miljoen euro bieden
Vrijdag, 10 augustus 2018 om 09:00

NEC heeft belangstelling voor Jonathan Okita van MVV Maastricht. De aanvaller, die nog een jaar vastligt bij de Limburgers, wordt in Nijmegen gezien als een waardevolle versterking. (de Gelderlander)

Leicester City heeft twee aanbiedingen van Manchester United aangaande Harry Maguire van tafel geveegd. Het laatste bod van de Engelse grootmacht op de verdediger was ongeveer 67 miljoen euro. (Sky Sports)

José Mourinho had naast onder anderen Maguire, Yerry Mina en Toby Alderweireld ook Raphaël Varane in het vizier. De manager van Manchester United was bereid 112 miljoen euro te bieden voor de verdediger van Real Madrid. (The Sun)

David Ospina heeft een akkoord bereikt met Besiktas. De doelman mag na de komst van Bernd Leno vertrekken bij Arsenal en de transfer naar de Turkse topclub is nabij. (Sky Sports)

Newcastle United had een akkoord met AS Monaco over een transfer van Jorge. De Braziliaanse linksback kreeg echter geen werkvergunning, waardoor de deal is afgeketst. (Globo Esporte)

Girondins Bordeaux gaat de strijd aan met onder andere OGC Nice, Sampdoria, Lokomotiv Moskou en Real Betis. Al deze clubs azen op aanvaller M'Baye Niang, die graag wil vertrekken bij Torino. (Diverse Italiaanse media)

Meer nieuws
   
16:00
16:00
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
24
   
15:55
15:55
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
6
   
15:18
15:18
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
   
14:55
14:55
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
20
   
14:24
14:24
Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
42
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (19)

 
Medalofhonor
 
6
10 augustus 2018 om 09:09
Varane is een droom van Mourinho sinds hij Real heeft verlaten. Varane is aan het groeien tot een legende in Bernabéu, die vertrekt nooit. Arme Mourinho krijgt van alles en iedereen een ‘njet’
 
Dejan
 
20
10 augustus 2018 om 09:53
Dat weet je nooit. Modric schijnt ook te willen vertrekken, je kan op een bepaald moment simpelweg toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Ik vind dat geen vreemde gedachte. Je kunt je natuurlijk afvragen of je die op dit moment bij United vind, maar nu al stellen dat Varane altijd bij Real blijft terwijl zelfs iconen zoals Raul en Guti zijn vertrokken vind ik erg voorbarig.
 
Nouma123
 
3
10 augustus 2018 om 11:57
Ik snap niet dat mensen nog steeds het woordje "nooit" durven aan te halen in de huidige voetbalwereld.
 
BadCeo
 
11
10 augustus 2018 om 09:10
Volgens mij willen steeds minder spelers spelen onder Mou. Mou word steeds minder interessant onder de spelers. En dan proberen Varane te halen terwijl je met Real meer kans maakt op de CL dan Man U. Geen wonder dat Boateng liever naar PGS gaat. Daar is de kans ook groter dan Man U.
 
Dejan
 
6
10 augustus 2018 om 09:52
Je kunt het altijd proberen. Als Liverpool het bij Varane had geprobeerd hadden we het allemaal toegejuicht denk ik. Zo'n speler polsen is geen schande, zelfs al weet je dat de kans klein is dat hij open staat voor een transfer.
 
DC00l
 
9
10 augustus 2018 om 10:36
Dat is echt onzin. Als er iemand is die bijna altijd wel goed ligt bij de spelers is het Mourinho wel. Hoor bijna nooit slechte dingen over hem van (oud) spelers. Hierbij is vooral verrassend dat spelers die nu bijvoorbeeld voor een andere club spelen nog steeds zo positief zijn terwijl ze ook een trap na kunnen geven. Verder is een enorm talentvolle speler die bij zo ongeveer het beste team ter wereld speelt lastig te overtuigen een stap naar beneden te doen.
 
theo uphus
 
2
10 augustus 2018 om 09:17
Zelden zoveel pogingen van een club zien mislukken om een positie ingevuld te krijgen. M.u. heeft van alles geprobeerd maar uiteindelijk is er geen verdediger gestrikt. Even goed heeft MU een selectie waarmee het om de titel mee zou moeten kunnen doen. Alleen valt te vrezen dat het weer met voetbal gaat gebeuren dat M.u. onwaardig is.
 
Nusto
 
0
10 augustus 2018 om 11:32
Chelsea in de winter afgelopen seizoen voor een spits. Om te huilen. Peter Crouch, Andy Carroll, Arnautovic. Iedereen kwam langs.
 
Swidge
 
3
10 augustus 2018 om 09:18
Pfff ik was altijd heel erg fan van Manchester United, maar sinds Mourinho daar de scepter zwaait vind ik het helemaal niks meer! Het is niet om aan te gluren, en gewoon totaal niet boeiend. En al die berichten over verdedigers. Waarom hadden ze in vredesnaam die Lindelöf gehaald vorig jaar? Matige boel hoor, bah bah! Liever met deze selectie gewoon meer voetbal gaan spelen. Dat moet makkelijk lukken met deze spelers!
 
Dejan
 
8
10 augustus 2018 om 09:51
Waarom is dat zo belangrijk? Elke trainer mag (helaas) voetbal spelen zoals hij dat wil. Daar kunnen wij niets aan veranderen. Geen enkele trainer is verplicht om aanvallend en attractief voetbal te spelen.
 
Swidge
 
0
10 augustus 2018 om 09:57
Je hebt ook helemaal gelijk. Maar ik vind het gewoon zonde. Vooral als je spelers tot je beschikking hebt waar je echt wel meer mee kan dan zo verdedigend te spelen.
 
Buitenspelgoal
 
0
10 augustus 2018 om 11:44
Heeft natuurlijk ook meer te maken met het imago dat United van oudsher heeft: attractief en aanvallend voetbal, hoog tempo en met echte killers voorin. Dat imago verliest aan geloofwaardigheid door deze ``nieuwe zakelijkheid`` stijl. Als je er nou ook nog echt prijzen mee ging winnen (grote prijzen, dus PL of CL, niet de EL die elke Engelse topclub wel kan winnen of een FA cupje) dan zou het gemor veel minder zijn, maar nu heb je matig en saai voetbal dat geen noemenswaardige prijzen oplevert die bij het statuur van United horen en in de CL geeft United ook al een aantal jaren niet meer thuis. City is United inmiddels ver voorbij en Liverpool schat ik momenteel ook zeker sterker in. Daarnaast schat ik United amper hoger in dan Chelsea en Tottenham.
 
Dante
 
3
10 augustus 2018 om 11:30
Een echte fan hoor ik! Ik denk dat ze Lindelof gehaald hebben omdat ze denken dat het een goede speler is of zal worden. Misschien gebeurt dat ook nog. Misschien niet. Je kunt het niet altijd goed hebben he.
 
tubes
 
2
10 augustus 2018 om 09:34
De 100+ bedragen zijn de nieuwe norm geworden. Nog niet zo gelden was dat een magische grens.
 
Buitenspelgoal
 
0
10 augustus 2018 om 11:41
Dit heb je met alle bedragen in het voetbal. Als een topspeler voor een bepaald bedrag gaat willen andere clubs voor hun topspelers ook meteen bedragen richting die topbedragen hebben. Je ziet het nu ook met keepers. Allisson voor zoveel geld en nu ook meteen die keeper van Chelsea. Door Virgil van Dijk zijn verdedigers ook een stuk duurder geworden. Het is helaas een trend die voetballers alleen maar duurder gaat maken.
 
theo uphus
 
0
10 augustus 2018 om 14:57
Mourinho wilde 112 miljoen voor Varane bieden ? Mourinho heeft helemaal niks te bieden, want Woodward maakt bij M.u, uit wat er geboden wordt. Daar is Mourinho de laatste weken achter gekomen ook. En aangezien Woodward ook niet eens de helft van bovenstaand bedrag over had voor andere verdedigers moet dit toch zeker een fabeltje zijn.