Napoli ontvangt bod van 60 miljoen euro uit Parijs
Zondag, 27 januari 2019 om 14:30

Southampton wil een dezer dagen een formeel bod op James Tavernier uitbrengen. Rangers FC wil de verdediger annex aanvoerder echter niet tussentijds voor minder dan negen miljoen euro laten gaan. (Daily Express)

Newcastle United wil de belangstelling voor Antonio Barreca, linksback van AS Monaco, deze week nieuw leven inblazen. De mislukte medische keuring van Jordan Lukaku van Lazio ligt hier ten grondslag aan. (Daily Mail)

Napoli heeft een bod van zestig miljoen euro van Paris Saint-Germain ontvangen. De Franse topclub aast op middenvelder Allan, maar de Italianen verlangen tachtig miljoen euro voor de Braziliaan. (Téléfoot)

David Luiz staat op het punt om zijn contract met Chelsea met een seizoen te verlengen. Ofschoon de verdediger elders voor meerdere jaren kan tekenen, gaat de voorkeur van de Braziliaan uit naar een langer verblijf bij Chelsea. (Goal)

Internazionale gaat mogelijk afscheid nemen van Ivan Perisic of Antonio Candreva. Aanvaller Yannick Ferreira Carrasco van Dalian Yifang is in beeld om het gat op te vullen, maar de Belg staat ook op de radar van AC Milan. (Diverse Italiaanse media)

De overstap van Marko Rog van Napoli naar Sevilla nadert rap. De Italiaanse club wil graag een verplichte optie tot koop afspreken omtrent de huurdeal van de middenvelder ter hoogte van 22 miljoen euro. (Il Mattino)

Meer nieuws
   
12:28
12:28
Memphis spreekt bij training Nederlands elftal over mogelijke terugkeer naar PSV
4
   
12:00
12:00
Hoe staat het met de Premier League-winnende selectie van Leicester City?
3
   
11:54
11:54
Treffers van Messi, Súarez en Alba allen uitgegumd in doelpuntrijke remise
1
   
11:45
11:45
NOS: Ronald Koeman hakt zondag belangrijke knoop door richting het EK
28
   
11:21
11:21
Maatsen hoort ondanks 'megafout' groot compliment na verloren CL-finale
12
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties gegeven.