Napoli tast mis met dertig miljoen euro plus Inglese
Zaterdag, 11 augustus 2018 om 21:00

Zenit Sint-Petersburg heeft Diego Laxalt nog lang niet binnen. Genoa heeft zijn vraagprijs voor de Uruguayaans international plotseling drastisch verhoogd tot minimaal achttien miljoen euro. (Diverse Italiaanse media)

Sporting Portugal heeft bij AC Milan geïnformeerd naar de beschikbaarheid van Carlos Bacca. De spits kwam vorig seizoen al op huurbasis uit voor Villarreal en hoeft opnieuw niet te rekenen op speeltijd bij Milan. (A Bola)

Napoli heeft onlangs nul op het rekest gekregen bij Torino. Een bod van dertig miljoen euro plus Roberto Inglese bleek ontoereikend om Andrea Belotti los te weken. (La Stampa)

Diego Perotti is bij AS Monaco in beeld als mogelijke opvolger van Keita Baldé. Laatstgenoemde gaat zijn loopbaan deze maand vrijwel zeker voortzetten bij Internazionale. (Tuttosport)

Jason Denayer werd de afgelopen vier seizoenen verhuurd door Manchester City en lijkt weer voor een vertrek te staan. Torino heeft een oogje op de verdediger annex verdedigende middenvelder. (Sky Italia)

Fernando Fonseca mag zich binnenkort speler van Juventus noemen. De rechtsback komt op huurbasis over van FC Porto, met een optie tot koop, en begint bij Juventus Onder-23 in de Serie C. (Sky Italia)

Meer nieuws
   
17:31
17:31
Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
2
   
17:30
17:30
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
2
   
17:30
17:30
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
1
   
17:25
17:25
Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort
0
   
16:46
16:46
Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
10
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (5)

 
MichTheRed
 
1
11 augustus 2018 om 21:05
Als ik Denayer was zou ik defenitief vertrekken , word je daar nu uberhaupt beter van elk jaar uitgeleend worden ? ik vind het eigenlijk best zielig.
 
TimCurry
 
0
11 augustus 2018 om 22:40
Persoonlijk zou ik het heerlijk vinden. Je hebt het talent niet om bij een topclub aan de slag te gaan, maar speelt wel in meerdere competities voor leuk salaris.