Oranje-international verlaat Engeland voor Lazio
Zaterdag, 10 juni 2017 om 15:00

Manchester City heeft de pijlen gericht op Chris Willock, een groot talent uit de jeugdopleiding van Arsenal. Het contract van de aanvaller loopt eind juni af en een akkoord over een nieuwe verbintenis is er niet. (London Evening Standard)

Manchester United gaat de komst van Victor Lindelöf na de interland van Zweden tegen Noorwegen afronden. De verdediger van Benfica gaat voor vijf jaar tekenen op Old Trafford. (The Sun)

Marten de Roon wordt de opvolger van Lucas Biglia bij Lazio. I Aquile geloven dat tien miljoen euro genoeg is voor de komst van de middenvelder, hoewel Middlesbrough naar verluidt een som van dertien miljoen in gedachten heeft. (La Gazzetta dello Sport)

Stefano Denswil staat welwillend tegenover een langer verblijf bij Club Brugge. Er is genoeg interesse vanuit andere landen, maar de ex-Ajacied zegt niet geïnteresseerd te zijn in geld en wil een vertrek dan ook niet forceren. (Het Laatste Nieuws)

Ellery Cairo keert terug bij FC Twente. De voormalig buitenspeler van de club gaat in Enschede aan de slag als fysiektrainer in de jeugdopleiding. (Facebookpagina Cairo)

Tottenham Hotspur heeft het lijstje met opvolgers klaar wanneer Kyle Walker naar Manchester City vertrekt. Paris Saint-Germain-verdediger Serge Aurier staat bovenaan het lijstje van de Engelse topclub. (Daily Mirror)

Meer nieuws
   
06:30
06:30
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
   
06:00
06:00
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
   
00:04
00:04
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
14
   
00:00
00:00
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
   
23:25
23:25
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (2)

 
Ryjuu
 
0
10 juni 2017 om 15:40
Lazio wordt de kweekvijver voor verdedigend talent voor Oranje
 
Buitenspelgoal
 
0
10 juni 2017 om 16:00
Mooi voor hem en mooi voor Oranje, via Middlesbrough toch een stapje vooruit gemaakt.