Peter Bosz concurreert met AC Milan om Barça-stopper
Maandag, 9 december 2019 om 21:00

Chelsea gaat Reece James een nieuw en verbeterd contract aanbieden. De vleugelverdediger beleeft dit seizoen onder manager Frank Lampard zijn doorbraak bij the Blues. (Daily Star)

Marcos Alonso kan Chelsea in januari verlaten. Internazionale is nadrukkelijk geïnteresseerd in de Spaanse vleugelverdediger van the Blues. (Calciomercato)

AC Milan wil ver gaan om Jean-Clair Todibo in januari over te nemen van Barcelona. Er is al contact geweest tussen beide clubs over de verdediger, die ook wordt gevolgd door Bayer Leverkusen. (Sport)

Carlo Ancelotti zit dinsdagavond tegen Racing Genk voor de laatste keer op de bank bij Napoli. Voorzitter Aurelio De Laurentiis wil Gennaro Gattuso woensdag presenteren als nieuwe trainer. (CalcioNapoli24)

Atlético Madrid wil op korte termijn afscheid nemen van Thomas Lemar. De Madrilenen hebben Valencia-aanvaller Rodrigo geïdentificeerd als diens vervanger in het Wanda Metropolitano. (France Football)

Indien Manuel Pellegrini wordt ontslagen, heeft de clubleiding van West Ham United twee namen op het schaduwlijstje. David Moyes en Chris Hughton zijn momenteel in beeld bij the Hammers. (Daily Express)

Meer nieuws
   
21:47
21:47
The Times weet welke rol Slot precies gaat krijgen binnen organisatie Liverpool
7
   
21:37
21:37
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
1
   
21:05
21:05
Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
3
   
20:28
20:28
Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
28
   
20:15
20:15
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
11
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (4)

 
tomboy
 
4
9 december 2019 om 21:17
Gattuso als coach van Napoli? Interessante keuze maar weer niet waar het op genaseerd is. Bij Milan wel onterecht de laan uitgestuurd omdat zijn voorgangers en opvolgers ook niet presteerden met die selectie. Verder heeft hii als coach nog niet veel gepresteerd maar is wel iemand die een spelersgroep weer kan motiveren denk ik. Ben benieuwd hoeveel hier van waar is..
 
leroyACM
 
2
9 december 2019 om 21:31
Hij is zelf opgestapt.
 
gattuso3
 
3
10 december 2019 om 00:40
Nee hij is ontslagen. Wat wel heel gruwelijk aan deze man is dat ie niet zn “oprotpremie” voor zn resterende contract niet wilde hebben. Daarom is vrij om te gaan en staan waar die wil.
 
JoshuaK_
 
0
10 december 2019 om 09:00
Real Madrid logo bij een Atletico Madrid bericht.. Lemar helaas gegokt en verloren, geweldig bij Monaco maar compleet mislukt bij Atleti. Zou misschien een jongen voor Leicester kunnen zijn om daar weer op te bloeien. Verder lag het natuurlijk wel in de lijn der verwachtingen dat Conte Alonso weer wilde hebben, zit momenteel op een zijspoor bij Chelsea en beleefde verreweg zijn beste periode in het wingback systeem van Conte.