PSG gaat zich weer melden bij Barcelona
Zaterdag, 11 november 2017 om 09:00

Pierre-Emerick Aubameyang is afgelopen zomer aangeboden bij Barcelona. De Catalanen hadden hem graag aangetrokken, maar zagen in hem dezelfde soort speler als Luis Suárez en namen hem derhalve niet over. (Mundo Deportivo)

Philippe Coutinho heeft zijn zinnen gezet op een winters vertrek naar Barcelona. De Braziliaan van Liverpool heeft zijn management opdracht gegeven om op huizenjacht te gaan. (Diario Gol)

Paris Saint-Germain gaat zich weer melden bij Barcelona. Dit keer heeft de Franse topclub een oogje op Javier Mascherano, wiens contract in 2019 afloopt in Camp Nou. (Diario Gol)

In de zoektocht naar een versterking op het middenveld is Tottenham Hotspur uitgekomen bij West Ham United. Manager Mauricio Pochettino is gecharmeerd van de Argentijn Manuel Lanzini. (Daily Mirror)

Héctor Bellerin staat in de belangstelling van Juventus. De Italiaanse grootmacht heeft al contact gezocht met de belangenbehartigers van de Spaanse rechtsback. (The Sun)

Het contract van Luke Shaw bij Manchester United loopt af in 2019 en verschillende Engelse topclubs houden zijn situatie nauwlettend in de gaten. Arsenal, Chelsea, Everton en Manchester City hebben een oogje op de linksback. (Daily Telegraph)

Meer nieuws
   
21:09
21:09
Perez loopt vooruit op PSV-transfer: '35 miljoen is toch wel heel veel geld?'
10
   
21:00
21:00
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
   
20:59
20:59
Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
11
   
20:31
20:31
Prolongatie titel definitief uitgesloten voor Royal Antwerp na nieuwe nederlaag
1
   
20:30
20:30
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
4
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (5)

 
balou7
 
0
11 november 2017 om 09:30
Geen speld tussen te krijgen, heb al een tijdje niet meer gezien dat er in de wandelgangen geen onzin verhalen staan. Maar de on topic ik gun het coutinho wel om naar Barça te gaan
 
HveenLFC
 
0
11 november 2017 om 10:56
Hij gaat naar Barca in de zomer. Geen kans op een vertrek in de winter.
 
SJSJ
 
0
11 november 2017 om 11:41
Ik denk dat als Coutinho niet komt komende winter, dat Barca toch Griezzman ophaald voor 100 in plaats van 200.
 
DavitDavtyan
 
0
11 november 2017 om 12:39
Sinds wanneer zijn Aubameyang en Suarez zelfde soort spelers????? PSG moet gewoon afblijven van Barcelona! Maar hier zit 0 kern van waarheid natuurlijk. Ten eerste zal Mascherana nooit naar een club gaan waar hij op de bank belandt. Weinig spelminuten is namelijk de reden waarom hij ooit weg zou willen en dat heeft hij zelf meerdere keren aangegeven. Bij PSG zijn er een paar zeer goede verdedigers waardoor hij niet alles zal spelen. Ten tweede acht ik Aubameyang belangrijker dan Dembele voor Bvb. Ik denk dat Dortmund hem niet makkelijker zou laten gaan. Dus Aubameyang aanbieden bij Barca is natuurlijk onzin. Hij is verder een Real fan, waardoor ik hem niet graag zie komen en hij zou dat wss ook nooit willen. Over Coutinho hoef ik niet eens te beginnen. Tegenwoordig is Barca een vast onderwerp in de wandelgangen, waaraan ik me echt erger!
 
Bonnoz
 
0
11 november 2017 om 13:55
Bellerin verlaat Arsenal alleen nog voor Barcelona. Zie hem ook niet spelen in het fysieke spel van Juve