PSG meldt zich met bod van 35 miljoen in de PL
Maandag, 6 december 2021 om 11:15

Manchester United heeft zich gemengd in de strijd om de handtekening van Tariq Lamptey. De verdediger van Brighton and Hove Albion moet het vertrek van Diogo Dalot, die in de belangstelling staat van AS Roma en Borussia Dortmund, bespoedigen. (Fichajes)

De kans is groot dat de wegen van FC Twente en Luka Ilic deze winter scheiden. De huurling van Manchester City moet in Enschede genoegen nemen met een bijrol, maar kan zich daar niet in vinden. (TC Tubantia)

Paris Saint-Germain gaat een bod uitbrengen van 35 miljoen euro op Rayan Aït-Nouri. De vleugelverdediger van Wolverhampton Wanderers moet tijdens de komende transferwindow al de overstap maken naar de Franse hoofdstad. (The Sun)

Eden Hazard heeft de mogelijkheid om terug te keren in Engeland. De aanvaller van Real Madrid mag naar verluidt voor 24,5 miljoen euro vertrekken en geniet interesse van Everton en West Ham United. (diverse Engelse media)

Liverpool bekijkt de mogelijkheid om Fabián Ruiz naar de Premier League te halen. De middenvelder van Napoli maakt een ijzersterke indruk en kan eveneens rekenen op interesse van Barcelona en Real Madrid. (Fichajes)

Aaron Ramsey heeft over interesse niet te klagen. De middenvelder moet Juventus de nodige centen opleveren en staat in de belangstelling van Leeds United, Newcastle United en Everton. (Calciomercato)

Meer nieuws
   
23:30
23:30
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
0
   
23:11
23:11
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
   
23:06
23:06
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
   
23:02
23:02
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
6
   
21:47
21:47
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
25
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (33)

 
Douwe Dabbert
 
8
6 december 2021 om 11:42
160 miljoen (1-jarig contract, koekoek) zelfs hoewel ik niet weet of dat hele bedrag betaald moet worden aangezien dat bedrag o.a bepaald is door bonussen. Als één v/d bonussen is zoveel wedstrijden spelen dan ga ik er niet vanuit dat die bonus behaald is..??
 
real8madrid
 
4
6 december 2021 om 11:54
Dat lijkt me sterk. Heeft volgens mij in 3 jaar nog geen 40 wedstrijden gespeeld in la liga...
 
Douwe Dabbert
 
2
6 december 2021 om 12:08
Vandaar de ??. Ik ga er niet vanuit dat Madrid bonussen hoeft te betalen die zijn afgesproken zoals goals en het aantal wedstrijden want dan zou Madrid de lat wel heel laag gelegd hebben en dat kan ik mij niet voorstellen. Team bonussen zoals kampioenschap en halve finale CL, ok dat zal wel. Uiteindelijk is het een miskoop gebleken, jammer want ballen kan hij wel..
 
bijcrack
 
4
6 december 2021 om 11:43
en ik ga stuk om mensen die zwaar overdrijven om hun eigen verhaaltje omhoog te lullen, 140 mil??neemt overigens niet weg dat er nog steeds veel, maar dan ook echt veel te veel is betaald.
 
real8madrid
 
6
6 december 2021 om 11:47
140 miljoen? Vraag me af welke bonussen ie volgens jou al behaald heeft en Madrid heeft moeten betalen aan Chelsea. Tenzij 17 blessures een bonusclausule was zie ik niet in hoe er al bijster veel bovenop de initiele 115 miljoen euro is betaald.
 
Lierse1997
 
7
6 december 2021 om 11:49
De titel zal wel een stevige bonus geweest zijn en misschien was zelfs die halve finale in de CL een bonus.
 
real8madrid
 
2
6 december 2021 om 11:52
De titel inderdaad. Maar bonussen voor goals, wedstrijden gespeeld, wellicht een bonus voor gouden bal ranking etc zijn allemaal nog verre van gehaald lijkt me.
 
Lierse1997
 
2
6 december 2021 om 11:54
Dat zal zeker zo zijn inderdaad.
 
Zuurprum
 
18
6 december 2021 om 11:27
Hazard heeft gefaald bij Real Madrid, je ziet gewoon dat het een beperkte speler is. Spelers als Mané, Salah en Mahrez zijn veel betere spelers. Zeker wat betreft spelen als team. Niet met zo'n grote ego als Hazard. Hazard heeft nooit meer dan goals in een seizoen in de PL weten te maken. Zelfs Ings kan er gewoon in een seizoen maken. Die hoeft niet terug te keren naar de Premier League. Die slijt zijn laatste dagen bij Royal Antwerp.
 
THenry_228
 
41
6 december 2021 om 11:32
Nou, jij hebt er klare kijk op... not. Dat Hazard sportief over the top is, kan niemand ontkennen. Maar hij was wel meer dan een 'beperkte speler' hoor. Hoeveel 'beperkte' spelers worden een speler van het jaar in de PL? En dat je hem beticht van een groot ego te hebben, toont aan dat je niet weet waarover je spreekt. Hazard heeft namelijk helemaal geen groot ego.
 
melvin7
 
9
6 december 2021 om 11:56
Hazard beperkte speler? Ja op dit moment bij Real zeker. Maar denk even terug aan zijn tijd bij Chelsea toen was hij zeker 2 jaar op het niveau waar Salah nu op zit, gewoon niet te stoppen.
 
Der Bomberrr
 
17
6 december 2021 om 12:26
Hazard heeft nog nooit begin december al bijna 30 (!) assists/goals gehad zoals Salah. Nooit. Ook niet bij Chelsea, en als je dan toch niveaus wilt gaan vergeleken, Hazard heeft welgeteld 9 goals in de CL, oftewel, wederom volstrekt onvergelijkbaar met Salah. Ja Hazard bij Chelsea was wereldklasse, top van de PL, maar Salah schrijft letterlijk geschiedenis qua verbroken records etc. Dit niveau van Salah heeft Hazard nooit gehaald. Geen enkele PL winger ooit overigens
 
melvin7
 
3
6 december 2021 om 12:41
Qua goals en assist is hij inderdaad nooit op dat niveau geweest. Maar in zijn goede tijd bij Chelsea liep hij achteloos 3/4 man voorbij elke wedstrijd weer. Kort draaien en daarna mensen passeren, dat was echt wereldklasse inderdaad. Doelpunten en assist zijn ook wel toe te schrijven aan de plek op het veld waar je de bal ontvangt. Hazard kreeg hem ongeveer op de middenlijn en Salah vaak al rond de 16 meter. Dit systeem en de ploeg van Liverpool en Salah zijn gewoon een ideale match en Salah is op laatste paar maanden de beste speler die er is.
 
Der Bomberrr
 
14
6 december 2021 om 12:58
Huh? Goals en assists toe te schrijven aan de plek waar je de bal ontvangt? Nog nooit gehoord deze maar dit is wel echte onzin. Qua dribbelen was Hazard idd top of the league, maar persoonlijk zegt dat ook niet alles zie Traore die bij de absolute wereldtop hoort qua dribbels, terwijl hij een dramatisch rendement heeft. Maar goed, Hazard had natuurlijk geen dramatisch rendement. Maar om nu te beweren dat Salah meer scoort omdat jij denkt dat hij de bal ergens anders ontvangt, of omdat Salah en Liverpool een ideale match zijn terwijl Chelsea en Hazard óók een ideale match waren, heel team was afgesteld op alleen Hazard, terwijl Salah de ballen moet delen met Jota en Mane.
 
_Buffalo_
 
2
6 december 2021 om 14:37
Ik ben er wel mee eens dat Salah een niveau haalt Hazard nooit gehaald heeft, wat die doet is inderdaad echt wel straf, zowel qua statistieken als gewoon voetbalplezier. Al ben ik het ook eens met Melvin dat Hazard nooit echt in een systeem gespeeld heeft dat hem 100% paste bij Chelsea, nooit onder een coach waarvan je dacht dat het een ideale match was. Dat een team op jou is ingesteld, betekent niet noodzakelijk dat de beste versie van jezelf eruit komt. Dat is bij Salah onder Klopp wel helemaal het geval, je kunt je geen betere coach voorstellen voor hem dan waar hij nu zit. Hetzelfde geldt voor Bernardo Silva en De Bruyne onder Guardiola. Dat is geen excuus voor Hazard want dat komt mede door zijn eigen keuzes natuurlijk.
 
blaugrana11
 
1
6 december 2021 om 17:45
Der bomber jij kijkt echt alleen maar naar goals en assists merk ik. Ook bij de balon d’or topics. Gecreëerde kansen,keypasses en voltooide dribbels bijvoorbeeld tellen ook gewoon mee en zijn zeer belangrijke statistieken in het voetbal. Hazard was echt ongelofelijk goed bij chelsea en was imo toen de enige speler in de wereld die qua dribbelkwaliteiten in de buurt van Messi kwam.
 
melvin7
 
0
9 december 2021 om 09:10
Ja echt onzin dat het moeilijker is om te scoren als je de bal op het middenveld krijgt of ophaalt ipv de bal vaak rond de 16 krijgt.
 
THenry_228
 
6
6 december 2021 om 11:29
Hazard en Ramsey... en dan vragen ploegen als Newcastle en Everton zich oprecht af waarom ze het sportief moeilijk hebben. Ongelofelijk toch dat er nog bestuurders zijn die enkel naar de naam kijken? Rayan Ait Nouri is natuurlijk een talent maar heeft PSG met Nuno Mendes al geen toptalent op LA lopen? Ik snap dat posities dubbel bezet moeten zijn maar het zou jammer zijn dat een van deze 2 toptalenten niet wekelijks zou kunnen spelen.
 
bastian_vdw
 
3
6 december 2021 om 11:30
Ait Nouri? Is PSG nu al de hoop verloren in Nuno Mendes of word dit gewoon extra versterking
 
Montevideo7
 
4
6 december 2021 om 12:01
Ait nouri is in alles beter dan Nuno Mendes.
 
RM1335
 
1
6 december 2021 om 11:44
Er zijn ook mensen die niet weten waarover ze het hebben en dan gewoon dingen gaan roepen, in de wandelgangen heet dat beperkt verstandelijk vermogen. Als je maar van alles roept over Hazard en even voor het gemak weglaat dat zijn enkel kapot is getrapt door die hond Meunier dan speelt die beperking je wel parten. Lastig lijkt me dat.
 
DrentheTwente
 
0
6 december 2021 om 11:48
Met Ilic zijn we lang genoeg geduldig geweest, op momenten kon je echt zien dat hij heel veel talent bezit, helaas komt dit er veel te weinig uit de afgelopen 1,5 jaar. Gun hem het beste na de winter en hopelijk komt er een club waar die veel aan spelen toe gaat komen!
 
real8madrid
 
1
6 december 2021 om 11:50
Als je 25 miljoen voor Hazard kan krijgen zou ik dat meteen accepteren. Of het nu deze winter is of pas in de zomer. Zeker als je er in slaagt om Mbappe te halen komende zomer (en misschien zelfs Haaland) is er geen plek meer voor Hazard. Hij staat dit seizoen al achter Vini, Rodry, Asensio en zelfs Vazquez in de pikorde. Hazard voor 25 miljoen van de hand doen zou een fantastisch begin zijn. Als je dan nog een leuke bestemming voor Ceballos en Mariano vind zijn de Madrid-fans gelukkig denk ik.
 
AfshinZafaranieh042
 
6
6 december 2021 om 12:06
Degene die over de transfers gaat bij PSG moet toch echt ontslagen worden ouleh..
 
Schop1989
 
1
6 december 2021 om 14:48
Wat betekent Ouleh? Ik hoor dat steeds meer!
 
Japser
 
0
6 december 2021 om 12:29
Hazard valt toch echt wel onder het kopje miskoop. Het is een speler met geweldige kwaliteiten, maar ook enorm blessure gevoelig en staat ook bekend als een speler die het soms wat minder nauw neemt profsport, zeker tijdens zijn vakantie. Bewijst nogmaals maar weer wat een enorm beest CR7 is. Zoveel toewijding en al jaren aan de top. Zonde, want een Hazard in vorm is goud waard, maar dat is eerder een uitzondering dan regel.
 
THenry_228
 
5
6 december 2021 om 13:09
Hazard is enkel bij Real enorm blessuregevoelig hoor. In de 10 jaren voordat hij bij Real speelde, was hij echt niet vaak geblesseerd.
 
BaloteIIi45
 
0
6 december 2021 om 14:05
Hazard, jammer dat zijn droomtransfer is uitgelopen tot een ware nachtmerrie. Blessure op blessure. Ik vraag mij af waar het probleem daadwerkelijk zat, want dat is volgens mij nooit echt naar boven gekomen. Ik denk dat Hazard er goed aan doet om te vertrekken bij Real Madrid. Echter denk ik niet dat Everton en WHU geschikte teams voor hem zijn. Ik denk dat Bayern Munchen hem wel kan gebruiken, daar leven spelers soms wel weer is op. Coman doet ook al moeilijk over zijn contract, dus lijkt me een goede optie.
 
r@tteket01
 
0
6 december 2021 om 15:24
Sommige spelers waren bij hun oude club goed, ramsey, hazard, Messi. Heeft met verschillende factoren te maken, blessures ander systeem...
 
DROS
 
0
6 december 2021 om 20:28
In mijn ogen zou Lamptey een geweldige speler voor United zijn, zeker gezien de richting waar de club met de aanstelling van Rangnick hint heen te willen, waar veel meer zal worden gevraagd van de backs. Bij Brighton is hij vaak meer een rechtermiddenvelder, maar met zijn energie en snelheid zou hij naar mijn mening echt een revelatie kunnen worden in het nieuwe 4222-systeem. Als vervanger van Dalot zou hij echt een upgrade zijn, en ondanks dat ik denk dat Wan-Bissaka in bepaalde wedstrijden echt wel z’n waarde zal kunnen hebben voor United, had ik persoonlijk veel meer ontwikkeling bij hem verwacht. in de 1-op-1 blijft hij fantastisch, maar als verdediger bij een topclub moet je meer kunnen dan puur verdedigen. Zeker als back.