PSG scout Braziliaan van dertig miljoen euro
Zaterdag, 2 december 2017 om 00:30

Garry Mendes Rodrigues kan Galatasaray in de winterstop verlaten. De Nederlands-Kaapverdiaanse aanvaller staat in de belangstelling van Newcastle United. (Fotomac)

Alex Sandro heeft geen transferverzoek ingediend bij Juventus. Algemeen directeur Giuseppe Marotta zegt dat de linkerverdediger niet weg hoeft. (Mediaset)

Paris Saint-Germain wil zich versterken met Paulinho van Vasco da Gama. De club is echter niet bereid om de afkoopsom van dertig miljoen euro op tafel te leggen. (Lance!)

Tom Beugelsdijk staat ‘heel positief’ tegenover een nieuw contract bij ADO Den Haag. De verdediger is er ook blij mee dat de directie met hem verder wil. (Omroep West)

Sam Allardyce weet niet waar de toekomst van Ross Barkley ligt. De manager zegt wel dat het ‘geweldig’ zou zijn als de middenvelder bij Everton blijft. (Sky Sports)

Santos hoopt Gabriel Barbosa in januari terug te halen. De onderhandelingen over de aanvaller van Internazionale, die op huurbasis voor Benfica speelt, zijn in volle gang. (UOL Esporte)

Meer nieuws
   
10:17
10:17
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
6
   
09:49
09:49
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
6
   
09:30
09:30
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
15
   
09:27
09:27
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
11
   
09:16
09:16
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties gegeven.