PSG wist weken terug al van vertrekwens van Ronaldo
Zaterdag, 17 juni 2017 om 09:00

Universitatea Craiova heeft een bod uitgebracht op Mihai Roman. Technisch directeur Remco Oversier zegt echter dat er nog meer interesse is in de Roemeense spits. (De Gelderlander)

De eerste club heeft zich met een bod gemeld bij Besiktas voor Oguzhan Özyakup. AS Roma heeft negen miljoen euro over voor de in Nederland geboren middenvelder, maar de kampioen van Turkije vraagt twaalf miljoen. (Diverse Turkse media)

Enkele uren voor de Champions League-finale heeft de entourage van Cristiano Ronaldo al met Paris Saint-Germain gesproken. Zaakwaarnemer Jorge Mendes bracht PSG toen al op de hoogte van de dreigende problemen in Spanje. (Daily Mail)

Ook Lamine Koné gaat het gedegradeerde Sunderland deze zomer verlaten. West Ham United nadert een akkoord met the Black Cats over een transfer ter waarde van twaalf miljoen euro. (Diverse Engelse media)

Fredy Guarín speelt nu anderhalf jaar in China en zal daar nog even blijven. Shanghai Shenhua heeft hem een nieuw contract aangeboden, met een jaarsalaris van tien miljoen euro. (TMW)

Indien Everton er niet in slaagt om Michael Keane over te nemen van Burnley, verlegt het de aandacht naar Calum Chambers. De verdediger van Arsenal moet zo’n achttien miljoen euro kosten. (Daily Mail)

Meer nieuws
   
19:52
19:52
AS Roma mag blijven hopen op Champions League-ticket na remise tegen Napoli
0
   
19:38
19:38
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
3
   
19:24
19:24
Manchester City sprankelt niet, maar houdt maximale druk op Arsenal
19
   
19:08
19:08
Marco Bizot gooit EK-kansen te grabbel met gruwelijke blunder
4
   
19:00
19:00
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
16
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (13)

 
LaPaisa
 
0
17 juni 2017 om 10:08
Voor alsnog heeft Cristiano niets hierover gezegd en is een vertrek van Cr7 volgens de media niks nieuws. Dus zolang Cr7 niks zegt is het kinderspel fake. De media moet wel met iets groots komen want paar maanden terug is zijn contract verlengt dus dat ie ongelukkig is in madrid (wat normaal de procedure is) zou niet geloofwaardig klinken. Zo te zien hebben ze veel mensen beet genomen
 
Notoracism710
 
6
17 juni 2017 om 10:00
Trap er niet in mensen.. Het is een groot spel van de media die zovaak dingen over Ronaldo hebben geschreven die simpelweg niet klopten. Vermoeiend.
 
picaaa
 
0
17 juni 2017 om 10:06
Hoe mooi zou het zijn als Ronaldo volgend de Champions Leage pakt met PSG !!!
 
Notoracism710
 
3
17 juni 2017 om 10:29
Dan eet ik mijn hoed op
 
Sanderr
 
7
17 juni 2017 om 10:32
Dit zou wel hele serieuze vormen aannnemen voor een nepbericht he. Wordt door alle Spaanse kranten inmiddels gemeld. Eerst dacht ik ook dit kan nooit waar zijn maar denk dat het toch gaat gebeuren.. Al zie ik CR eerder terugkeren in de PL dan dat hij naar de Ligue1 gaat.
 
Notoracism710
 
0
17 juni 2017 om 10:48
Dat klopt, al is het naar mijn idee of in mijn ervaring zo dat bijvoorbeeld in een maand of eerder flink wat kan veranderen in de berichtgeving van de media. Het zou mij totaal niet verbazen als we over een kleine tijd te horen krijgen dat Ronaldo nog steeds erg gelukkig is bij Real Madrid, dat hij graag op het hoogste niveau wil blijven spelen, bij de beste club van wereld etc. Mocht hij echt weggaan, dan zit ik er idd naast maar voor nu houd ik het erop dat het nepnieuws is vanwege eerdere publicaties die nep waren.
 
Floyd A.
 
0
17 juni 2017 om 11:19
Die hogere inkomstenbelasting is volgens mij weer afgeschaft.
 
Sirius
 
1
17 juni 2017 om 11:31
Voor 120 miljoen euro zou je wel een capabele vervanger aan kunnen trekken. Op scorend vermogen zouden ze dan waarschijnlijk inleveren, maar Ronaldo is (vooral vanwege zijn leeftijd) inmiddels toch in grote delen van de wedstrijd onzichtbaar. Voor 120 miljoen zouden ze best een speler kunnen halen die zich meer laat zien in een wedstrijd. Verder denk ik ook niet dat andere ploegen in dienst van Ronaldo zullen gaan spelen, op Manchester United na. Dat heeft Ronaldo wel nodig, wil hij blijven scoren. Hij zit dus bij Real Madrid in principe goed. Gezien zijn leeftijd, het prijskaartje, het salaris en zijn situatie in de ploeg bij Real Madrid lijkt het mij dus ook sterk dat hij vertrekt.
 
ownedbyrick
 
0
17 juni 2017 om 20:28
Toch heeft hij de finale tegen Juventus "beslist" net als andere wedstrijden.. Als je ouder wordt is het denk ik meer een kwestie van op het juiste moment op de juiste plek staan en dat doet hij erg goed.
 
Sirius
 
1
17 juni 2017 om 11:24
Deze verhalen lees je elk jaar en 3 maanden later tekent hij weer een verbeterd contract bij Real Madrid. Het is interessant leesvoer, maar ik acht de kans slechts 5% dat hij daadwerkelijk vertrekt. Voor Real Madrid zou het overigens niet eens zo slecht zijn. Hij maakt veel doelpunten, maar het spel draait wel erg om hem, waardoor andere spelers nog niet optimaal presteren. Dat terwijl hij de laatste tijd toch grote delen van een wedstrijd onzichtbaar is.