PSV komt in zoektocht uit bij Internazionale
Dinsdag, 7 november 2017 om 21:00

Arda Turan behoort tot de doelwitten van Arsenal voor de winterse transferperiode. Barcelona plant een schoonmaak in januari, om geld en ruimte vrij te maken voor Philippe Coutinho. (Sport)

Massimiliano Allegri staat op het lijstje van trainers die Unai Emery bij Paris Saint-Germain kunnen opvolgen aan het eind van dit seizoen. Ook José Mourinho, Antonio Conte en Mauricio Pochettino worden genoemd. (Mundo Deportivo)

PSV heeft interesse in het huren van Gabriel Barbosa, beter bekend als Gabigol, vanaf januari. De aanvaller van Internazionale, die momenteel wordt verhuurd aan Benfica, is ontevreden in Portugal. (Record)

Andrea Pirlo is gestopt als profvoetballer, maar de Italiaan hoeft niet lang werkloos te zijn. Juventus wil de oud-international graag inzetten als ambassadeur. (Diverse Italiaanse media)

Laurent Koscielny stopt na het WK in Rusland met zijn interlandcarrière. De Franse verdediger geeft aan dat hij zijn plek graag wil afstaan aan de jonge generatie. (Diverse Franse media)

José Mourinho moet afscheid nemen van spelers voordat hij mag investeren. Het bestuur van Manchester United wijst daarbij op de hoge salariskosten en op het feit dat er nauwelijks winstgevende uitgaande transfers hebben plaatsgevonden. (BBC)

Meer nieuws
   
09:14
09:14
Davy Klaassen onthult waar hij komend seizoen hoopt te voetballen
7
   
09:00
09:00
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
   
08:56
08:56
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
6
   
08:03
08:03
V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
20
   
08:00
08:00
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (11)

 
Rochester
 
8
7 november 2017 om 21:17
Afgelopen zomer las ik ook al wat geruchten dat PSV blijkbaar probeerde om Gabriel Barbosa binnen te halen, maar toen koos hij voor Benfica en vandaag heb ik ook al op verschillende websites gelezen dat PSV het in de winterstop weer wilt proberen, omdat hij tegenvalt bij Benfica. PSV heeft hem in mijn eigenlijk niet echt broodnodig, aangezien PSV in mijn ogen met onder andere Pereiro, de Jong, Lozano, Bergwijn en Locadia genoeg opties heeft die in de aanval (kunnen) spelen, terwijl jongere spelers als Lammers, Guðmundsson en Mauro Júnior er ook nog zijn. Misschien dat hij een versterking voor Ajax kan zijn? En voordat er weer reacties komen dat Gabigol het niet goed heeft gedaan bij Inter en Benfica: bij Inter werd hij gekocht, maar blijkbaar wilde de Boer hem niet hebben en hij gebruikte hem daarom ook vrijwel nooit, terwijl hij onder de nieuwe trainer wel wat meer minuten maakte, maar er nog niet klaar voor was en bij Benfica valt hij eigenlijk een beetje tegen verwachting in, tegen. Hij is toch wel een van de grootste Braziliaanse talenten van dit moment en Ajax kan in mijn ogen wel een extra vleugelaanvaller gebruiken. Gisteren las ik in een aantal media's dat Younes schijnbaar een transferverzoek voor in januari heeft ingediend en of Younes nou wel of niet blijft: een nieuwe vleugelaanvaller moet er in mijn ogen sowieso komen, aangezien Cerny heel dit seizoen niet meer in actie zal komen (en denk ook dat Cerny het niet zal gaan maken bij Ajax), terwijl je in mijn ogen (nog) niet een heel seizoen kan rekenen op Neres en Kluivert en in Jong Ajax loopt Johnson rond, maar ook op hem kan je nog niet rekenen. Zie opstelling: Cufré is een 20-jarige Argentijnse linksback van Velez Sarsfield. Heb hem weleens zien spelen en vind hem een prima back. Al te duur zal hij in de winter waarschijnlijk niet zijn, aangezien zijn contract in de zomer van 2018 afloopt.
 
Delpay96
 
8
7 november 2017 om 21:18
Gabrigol is dit jaar niet meer nodig. Locadia , Lozano en Pereiro zijn in vorm en Luuk de jong en bergwijn spelen ook prima. Had er wel op gehoopt afgelopen zomer, maar psv moet met deze selectie ( en 8 punten voorsprong) gwn kampioen worden. Miss volgend jaar, als psv ook Europees speelt.
 
SpeedyAFC
 
1
7 november 2017 om 22:09
Barbosa werd jarenlang als een van de grootste talenten uit Brazilie gezien. Zou graag zien dat Ajax een kans bij hem waagt, we kunnen wel wat kwaliteit gebruiken. Hij is linksbenig en kan ook als links of rechtbuiten spelen. Vind PSV de laatste tijd goed bezig, Lozano en van Ginkel waren deze zomer echt top aankopen. Als ze nu ook eens in de verdediging zouden investeren, dan steken ze met kop en schouders boven iedeene uit in de eredivisie.
 
SpeedyAFC
 
3
7 november 2017 om 22:35
Ik dacht dat hij nu overgenomen was van Chelsea maar kennelijk vergis ik me. Maar ja, drie jaar op rij huren is langer dan vele aankopen tegenwoordig bij hun club blijven. Als hij heel blijft, dan zal dit inderdaad wel zijn laatste seizoen bij Psv.
 
Stormjager
 
0
7 november 2017 om 22:58
Kan me niet voorstellen dat PSV interesse heeft in die Barbosa. Is al eens door inter weggestuurd om disciplinaire redenen. Zo`n weinig scorende zelfoverschatte droeftoeter kan funest zijn voor het teamgevoel van PSV momenteel. Absoluut niet doen a.u.b!
 
Rhynocerys
 
2
8 november 2017 om 00:04
Het feit dat hij een van de grootste talenten van 'het voetballand' Brazilië is doet er dan niet toe? Als PSV die jongen zou halen en ze kunnen hem de juiste begeleiding bieden en zorgen dat hij opbloeit maakt hij je waarschijnlijk met 2 vingers in de neus kampioen. Sommige mensen vinden Nederlandse clubs nog o zo groot
 
Stormjager
 
0
8 november 2017 om 16:27
Naast zijn waardeloze karakter zijn zijn statistieken ook niet echt indrukwekkend. Bij ajax is ook elke jeugdspeler een wereldtalent dus dat zegt niet veel. Gewoon de gok niet nemen zou ik zeggen.
 
lenin
 
1
8 november 2017 om 07:37
PSV scoort op 1 na het meest in Europa en heeft in jaren niet zoveel tegengoals gehad. Is het dan niet logischer een goede verdediger te halen? Met deze voorsprong en een goede verdediger erbij, worden ze zeker kampioen.