Real Madrid heeft opvolger Casemiro op de korrel
Dinsdag, 31 maart 2020 om 12:15

Dani Ceballos staat open voor een vertrek bij Real Madrid, maar niet voor een langer verblijf bij Arsenal. De aan de Londenaren verhuurde middenvelder vervolgt zijn loopbaan liever bij zijn ex-werkgever Real Betis. (AS)

Willian geeft de voorkeur aan een langer verblijf in Engeland, maar dat betekent niet zozeer goed nieuws voor Chelsea. De aanvaller, die een aflopend contract heeft, geniet interesse van diverse Premier League-clubs. (The Sun)

Eduardo Camavinga wil Stade Rennes alleen inruilen voor Real Madrid. De interesse is wederzijds, daar men in de defensieve middenvelder de opvolger van Casemiro op lange termijn ziet. (Marca)

Manchester United haakt wellicht af in de strijd om Jack Grealish. Dat de middenvelder van Aston Villa feestvierde en een auto-ongeluk veroorzaakte tijdens de coronacrisis, is op Old Trafford niet goed bevallen. (The People)

Manchester United is bereid de transferclausule van Saúl Ñíguez van 150 miljoen euro te betalen. Dat kan de club echter alleen als men Paul Pogba voor een zo hoog mogelijk bedrag van de hand doet. (The Sun)

De kans is groot dat Vedat Muriqi na dit seizoen bij Fenerbahçe vertrekt. De aanvaller, die een prijskaartje van twintig miljoen euro heeft, geniet interesse van Lazio, Juventus, Leicester City, Napoli en Eintracht Frankfurt. (Fanatik)

Meer nieuws
   
06:00
06:00
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
12
   
23:30
23:30
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
2
   
23:11
23:11
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
   
23:06
23:06
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
   
23:02
23:02
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (20)

 
AdjeSergio4
 
10
31 maart 2020 om 12:40
Zou de perfecte aankoop zijn voor Real Madrid. Kan heel goed groeien bij Real aangezien hij veel Fransen om zich heen heeft. Ook heeft Real geen vervanger op dit moment voor Casemiro, dus kan hij genoeg minuten maken en wennen. Casemiro kan niet het hele jaar alle minuten maken en zonder hem hadden wij geen andere oplossing. Meeste puntverlies was volgensmij ook als Case niet speelde. Dus ik zeg heel snel doen!
 
V-Watcher
 
0
31 maart 2020 om 14:20
Valverde kan prima op de positie van Casemiro uit de voeten dus de vervanger heb je wel.het middenveld is de komende jaren ook goed gevuld met het terughalen van Odegaard en je krijgt ook Ceballos terug en je hebt Reinier ook.heb nog steeds wel vertrouwen in Ceballos als spelverdeler en als die het niet kan heb je Odegaard en Valverde kan het vuile werk opknappen.denk namelijk dat Ceballos in een beter team veel meer tot zijn recht komt als bij een moeizaam Arsenal.maar als je Camavinga kan halen moet je dat wel doen en hem dan misschien gewoon nog een jaar of 2 verhuren aan Rennes. Maar je mag een flinke zak geld meenemen want Rennes is een van de rijkste clubs ter wereld.
 
real8madrid
 
2
31 maart 2020 om 21:58
De keren dat Valverde op de plek van Casemiro stond dit seizoen wet het middenveld overlopen en waren tevens slechte wedstrijden van Valverde. Iets wat Zidane ook meermaals aangaf in interviews na die wedstrijden. Ik ben het dus niet eens met je dat Valverde prima in de rol van case kan spelen. Op papier lijkt het logisch maar tot op heden is het in de praktijk een dramatische bedoening. Camavinga acht ik persoonlijk goed genoeg om meteen minuten te maken bij Madrid.
 
Holland8
 
2
31 maart 2020 om 17:05
Ik zou Donny van de Beek halen. Die maakt Real Madrid pas beter. Hij heeft namelijk hele goeie looplijnen en een goede balaanname. Onbegrijpelijk dat Real niet aan hem denkt. Zal wel door de Corona crisis komen.
 
Lierse1997
 
11
31 maart 2020 om 12:50
Zeker bij dit soort spelers is de factor Zidane als hoofdcoach misschien wel doorslaggevend. Een van de beste voetballers die Frankrijk ooit heeft voortgebracht en dat heeft natuurlijk invloed op jongens als Camavinga en Mbappé.
 
mcgregor
 
13
31 maart 2020 om 13:34
Niet 1 van de beste. Maar de allerbeste. Heeft meer laten zien en bereikt dan Platini die nr 2 is. Zidane is in Frankrijk heilig. En niet gek. Wat was die man goed. Staat ook op elk lijstje in de top 5 van beste voetballers ooit.
 
AjaxCunian
 
3
31 maart 2020 om 14:13
Absoluut niet waar, daar staan Messi, Ronaldo, Pele, Maradonna, Cruyff, Di Stefano boven hem. Bovendien weet ik eigenlijk niet of Zidane beter was dan Iniesta, vind het een goede. Gruwelijk onderschat die man.
 
V-Watcher
 
3
31 maart 2020 om 14:20
Ik zal zijn commentaar nog eens lezen, het gaat om Franse spelers.
 
AjaxCunian
 
1
31 maart 2020 om 14:46
Na jou, dat hij top 5 Franse voetballers is is duidelijk. Daarna zegt hij top 5 beste voetballers ooit lijkt me als bekrachtiging waarom hij de allerbeste Franse voetballer is.
 
jajaja007
 
5
31 maart 2020 om 16:30
Vul ik nog even aan met Beckenbauer, Maldini, Gerd Muller en nog een ronaldo
 
mcgregor
 
1
31 maart 2020 om 16:34
Hij staat in de top 5 beste spelers ooit. Ik weet niet hoe jij aan dat lijstje komt maar dat is waarschijnlijk jou lijstje.. Dat je twijfelt tussen iniesta en Zidane zegt al heel veel. Iniesta was geweldig maar komt niet in de buurt van Zidane. Mensen vergeten snel zo te zien. Zidane was een meester. Er is 2x een officiële fifa verkiezing geweest. Bij de eerste verkiezing stond Maradona op 1 en bij de 2de hebben ze Maradona en Pelé beide op 1 gezet. Zidane stond 2x op plek 5. Vergeten dat hij 1 zijn uppie 2x Brazilië kapot speelde en Ronaldinho en kaka in 2006 dronken draaide ? De Braziliaanse Ronaldo gaf meerdere keren aan dat Zidane de allerbeste was. En die heeft met zoveel sterren gevoetbald. Goed dat je een mening hebt maar dit zijn de feiten. P.s. Speciaal nog een keer gegoogeld voor jou. Check alle lijsten. Iniesta komt niet eens voor in de 20. Op alle lijstjes staat Zidane op 5 of 6. En op alle lijstjes staat Maradona of Pelé op 1. Denk dat jij Zidane nooit heb zien spelen of anders een heel slecht geheugen hebt maat
 
jajaja007
 
4
31 maart 2020 om 16:37
Dat zijn ook meningen he. De beste spelers kun je niet met feiten meten en er zal natuurlijk een eeuwige discussie plaats vinden. Ik met nog een heleboel vinden Zidane niet top 5, maar er zijn ook een heleboel mensen die hem wel top 5 vinden
 
mcgregor
 
2
31 maart 2020 om 17:03
Ik heb het niet over de meningen van de liefhebbers en fans. Dat is hetzelfde als de Ronaldo en Messi discussie. De 1 vind de kleine Argentijn de ander de Portugees. Feit blijft dat Messi 6x de prijs won en Ronaldo 5x. Ik heb het over de officiële fifa verkiezingen waarbij Zidane 2x op plek 5 stond . Daarnaast gebaseerd op wat voetballers uit zijn tijd zeggen zoals Figo Henry en de Braziliaanse Ronaldo. Zidane won 3x de ballon d or en was in die tijd de duurste speler . En gelukkig hebben we de beelden nog haha. Ach lekker belangrijk allemaal haha.
 
AjaxCunian
 
1
31 maart 2020 om 17:26
En zo had Iniesta Ballon d'Ors gewonnen zonder Messi en Ronaldo. Dan nog is Zidane niet aantoonbaar beter dan Messi, Ronaldo, Cruyff, Maradonna, Pele die ook wel een aantal dingen en prijzen hebben bereikt.
 
AjaxCunian
 
0
31 maart 2020 om 17:27
Daarnaast zijn 3x ballon d'Or gewoon een leugen.
 
mcgregor
 
1
31 maart 2020 om 17:41
1999 , 2000 en 2003 werd Zidane uitgeroepen door de fifa als wereld voetballer van het jaar. Pfff zoek het even op met je leugen man man man ... en idd niet beter dan de personen die jij opnoemt want die staan op 1 , 2 , 3 en 4. Had je hoger inschat man maar dit zegt veel ????????????????
 
V-Watcher
 
1
31 maart 2020 om 14:27
Met het oog op de toekomst zal dit natuurlijk een fantastische aankoop zijn, dan heb je de komende jaren ook niks meer te klagen over je middenveld. Wel bewonderenswaardig hoe Real in een zeer korte tijd een oude selectie heeft verjongt met enorm veel potentiële toppers, geluk speelt natuurlijk ook wel een rol want niemand had 2 jaar geleden verwacht dat Odegaard zich nog zo zou gaan ontwikkelen. Met de terugkeer van Hakimi en Odegaard heb je er weer 2 toppers bij, benieuwd of Modric deze zomer vertrekt of er nog een overbruggingsjaar aan vast geplakt gaat worden. Het is natuurlijk een risico om gelijk alle druk op Odegaard te leggen en ik denk niet dat Zidane nu wel vertrouwen heeft in Ceballos. Zou ook graag Asensio op het middenveld zien spelen want op de flank gaat die weinig kans maken de komende jaren. Enige dat nog ontbreekt is een talentvolle spits en een keeper met wereldpotentie, ik denk alleen niet dat PSG deze zomer Mbappe en Neymar gaat laten vertrekken. Een jaar nog met Benzema kan nog prima en dan in 2021 Mbappe aantrekken.
 
Schams1
 
1
31 maart 2020 om 16:57
Zou een fantastische aankoop zijn. Een van de beste talenten in de wereld en ook nog eens heel erg jong dus hij zal genoegen nemen met een lange termijn plan. Heb liever hem dan Pogba eerlijk gezegd, ik denk dat we in de aanvallende posities al goed zitten. Camavinga halen en een aanvaller, Odegaard, Hakimi, Ceballos en Valejo terug laten komen en dan heel veel spelers verkopen zoals Bale, Mariano,james etc. Dan hebben we een gruwelijk team.
 
real8madrid
 
0
31 maart 2020 om 22:03
Ik zou Reguilon terughalen. Een van de smaakmakers in de PD. Vallejo kan het wel schudden vrees ik. Heeft de voorbije 3 jaar geen moment overtuigd helaas. Jammer want hij had zoveel potentie, in Duitsland flakkerde het weer even op. Verrekte jammer dat hij zo blessuregevoelig is. Kan mee in het lijstje illara, canalles, jese etc
 
Schams1
 
0
1 april 2020 om 00:37
Ik zou hem toch een kans geven als 4de centrale verdediger, is toch een jongen van de club en ik gun het hem wel. Als hij het slecht doet heeft hij nog een jaar bij Real gespeeld en kan je hem verkopen aan een goede club.