Real Madrid hoopt op transfersom van vijftig miljoen
Zaterdag, 16 maart 2019 om 09:00

Iker Casillas staat op het punt om zijn verblijf bij FC Porto te verlengen. De Spaanse doelman gaat zijn aflopende contract met één seizoen verlengen. (Marca)

Real Madrid is niet de enige club die momenteel geïnteresseerd is in de diensten van Nabil Fekir. Ook het Everton van Marcel Brands ziet de komst van de aanvallende middenvelder van Olympique Lyon wel zitten. (The Sun)

Als Bayern München besluit om James Rodríguez niet definitief over te nemen, mag hij alsnog vertrekken bij Real Madrid. De Koninklijke hopen een bedrag van vijftig miljoen euro over te houden aan de Colombiaan. (El Confidencial)

James Rodriguez kan zijn loopbaan vervolgen in de Premier League. In navolging van Manchester United heeft nu ook Liverpool interesse in de Colombiaanse middenvelder. (talkSPORT)

Ondanks de vroege uitschakeling in de Champions League kan Thomas Tuchel zijn contract bij Paris Saint-Germain verlengen. Les Parisiens willen de oefenmeester, die nog vastligt tot medio 2020, een jaar langer binden. (L’Équipe)

Atlético Madrid wil komende zomer de Lucas Alario voor dertig miljoen euro overnemen van Bayer Leverkusen. In januari weigerde de club uit de Bundesliga nog een bod van Real Betis op de spits. (BILD)

Meer nieuws
   
00:00
00:00
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
   
23:57
23:57
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
   
23:55
23:55
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
   
23:30
23:30
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
   
23:22
23:22
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (24)

 
Realee
 
7
16 maart 2019 om 09:07
Als de keuze gemaakt moet worden tussen everton en real madrid is dat niet zo moeilijk voor fekir denk ik. James zou perfect passen bij liverpool om het middenveld van creativiteit te voorzien. 50mil is een koopje maarja dit blijven de wandelgangen...
 
UltimateFreak83
 
3
16 maart 2019 om 09:22
Geen idee of het een meerwaarde is voor Liverpool. Het middenveld werkt hard van Liverpool en hij zal redelijk war arbeid erin moeten leggen. Het zou wel fijn zijn als er wat creativiteit bij komt op het middenveld.
 
Alcantara91
 
1
16 maart 2019 om 11:56
Lucas komt naar Bayern zeer waarschijnlijk... Bayern wou de clausule id winter niet trekken vanwege de vriendschap met atleti & ze hem nodig hadden voor hun doelen te bereiken. Bayern heeft al een tijd akkoord met LH& onze sportief directeur bevestigde dat er goede gesprekken waren met Atleti en er nog volgen( atleti Wou bayern tegemoet komen deze zomer om die 80M eventueel in delen te betalen..) Atleti zei januari dat als Lh wegwil enkel met Bayern over een zomertransfer zal gesproken worden, is zo bevestigd door atleti.. Rummenige-Uli hoeness 2 weken geleden hebben over LH gesproken( doen ze nooit de 2 grote bazen spreken over een speler als hij zal komen) en dat ze bereid zijn om 80M te betalen voor hem zei ( jawel Uli hoeness) en ze zeiden dat ze met Franse altijd goeie connecties hebben gehad verzwezen naar sagnol, lizarazu & zeiden dat LH 2 posities afdekt, dit zeggen de 2 bazen nooit over een speler als het niet zeker is dat hij komt. Hem is een rol beloofd als patron achter naast Süle en een salaris van 8.5M per jaar. Vorige week kwam een melding dat LH zeker zal komen waarop de Atleti boss tegenover “spox” deze melding niet wou ontkennen of bevestigen. Marca melde dat dat LH niet wil gaan verlengen bij Atleti (waren de eerste die het gemeld hadden van bayern-Lh januari). & dat hij tot de zomer zou blijven endan vertrekken. Of het echt zo gaat zijn zullen we zien maar alles wijst erop... bild is in zake bayern heel goed geïnformeerd over transfers. Milenkovic van Fiorentina is een hele goeie verdediger, 21 jaar echt een beer in duel, echt iets voor Atleti als je het mij vraagt... was op het wk ook zeer sterk met Servië.
 
Alcantara91
 
0
16 maart 2019 om 12:33
Bedoel je Süle? die is voetballend niet zo goed maar verdedigend zeer sterk ( dit jaar is bayern als team verdedigend minder!) & super snel.. zit bij de snelste spelers van Bayern. Zou je niet zeggen omdat hij groot is en 94/96Kg weegt maar is echt onze beste CV. Süle speelt niet veel foute passen normaal gezien, speelt eerder op save..
 
-The Maestro-
 
0
16 maart 2019 om 13:20
Dat zou wel echt jammer zijn voor Atleti. Upamecano lijkt me ook wel een goede vervanger en anders toch diep in de buidel tasten voor De Ligt.
 
Reyhan
 
0
16 maart 2019 om 13:31
Flinke lap tekst, maar ik heb recent het interview met Hoeness gelezen en toen kwam ik ook tot de conclusie dat Hernandez richting Munchen is.
 
Alcantara91
 
0
16 maart 2019 om 13:45
Upamecano is echt ook een hele goeie.. heeft een clausule van 100M. Maar dir wordt een grote.. Maar wat ik zei over Lh is wat er in de media staat + officiële uitspraken vd bazen... als het niet doorgaat heeft Bayern hun belachelijk gemaakt door zo te praten, maar we zien wel. Zou tellas ook een prima back vinden voor Atleti & eigenlijk is Timo Werner een spits voor jullie!
 
Alcantara91
 
0
16 maart 2019 om 13:50
Haha ja! Paar dagen later na Uli Hoeness kwam Rummenige aan het woord en die vertelde ook dingen waar je kon van afleiden dat hij zou moeten komen. Maar goed je weet maar nooit.. 1 ding staat vast, Bayern zal deze zomer na Pavard zeker nog 4 nieuwe halen, er werd gezegd 200M maar dit hebben de bazen ontkent ze zeiden we geven uit wat nodig is, we hebben geen limiet.. Ik denk na pavard komt hernandez 80m Ze willen odoi of pepe halen volgens de media is pepe het alternatief. Werner zou ook willen komen & hij is polyvalent Een thiago back up zoeken ze ook+ de optie van james lichten... havertz willen ze ook maar die zal eerst in 2020 haalbaar zijn.. Kom je rap aan 250M
 
-The Maestro-
 
0
16 maart 2019 om 14:38
Leuk trouwens om een actieve Bayern-fan te hebben op VZ die weet waarover hij praat. Als ik jou was zou ik ook even een profielfotootje instellen; ziet er altijd nog even net wat beter uit?? Ontopic: die spelers zijn ook hard nodig! Hopelijk stellen ze ook een nieuwe coach aan. Wie zie jij als geschikte kandidaat? En wat doe je met Lewandowski als je Werner hebt? Ik zie als Bayern zijnde de optie van James sowieso lichten, want dat is echt een koopje voor een speler met zul je kwaliteiten. Mijn basis elf: 4-3-1-2 met Kimmich, Süle, Lucas en Alaba achterin. Op het middenveld Thiago, Ndombele en Tolisso. En in de aanval Werner en Lewandowski met daartussen James. Lijkt me wel echt dodelijk! Dan kun je spelers als Gnabry, Coman en Goretzka er altijd halverwege de wedstrijd erin brengen.
 
-The Maestro-
 
0
16 maart 2019 om 14:42
Waarom ik trouwens 'hopelijk' zeg is omdat ik ook een beetje Bayern fan ben. Ik vind Bayern een prachtige club met machtig mooie fans. Die Duitsers kunnen altijd zo'n lekkere sfeer creëren en de stadions zitten vrijwel altijd vol. Echter merkte ik dat ik steeds minder interesse kreeg in de Duitse competitie en dat ik de La Liga eigenlijk veel interessanter vond. Vandaar dat ik een beetje ben overgestapt op Atletico, aangezien dat echt mijn favoriete club was. En inmiddels kan ik me wel een echte Atletico fan noemen met veel sympathie voor Bayern.
 
Reyhan
 
0
16 maart 2019 om 17:37
Om heel eerlijk te zijn vraag ik me echt af of Pavard een spelers is die Bayern zichtbaar beter maakt.. Van Lucas Hernandez weet ik het niet, maar afgaand op de verhalen hier is het een veelbelovende talent. Odoi en Pepe lijken mij ook goeie spelers, die ten opzichte van Pavard Bayern wél gelijk beter zouden maken in mijn ogen. Werner ben ik geen voorstander van. Van James hoop ik dat ie definitief blijft. Ik heb het vaker gezegd, maar Gnabry voldoet niet! De bevestiging kreeg ik tijdens de wedstrijd tegen Liverpool. In de competitie is het allemaal leuk en aardig, maar op CL niveau heeft ie voor nu niets te zoeken.
 
Schop1989
 
1
16 maart 2019 om 12:28
Vond hem bij Bayern wel minder creatief ogen, maar daartegenover wel weer heel hard werken. Ik was dus positief verrast. Alleen met Keita, Milner, Gini, Henderson, Fabinho, the Ox, Shaqiri en Firmino als backup, zie ik niet zo een reden om hem erbij te halen. Er is ook nog goed talent in het ergste geval en dat weet Klopp ook. De nood voor een middenvelder is ontstaan door het vertrek van Coutinho dacht men, maar we zijn door het vertrek van Coutinho gewoon net iets anders gaan spelen en was een type Coutinho veel minder nodig.
 
-The Maestro-
 
14
16 maart 2019 om 09:51
Atletico moet gaan investeren in backspositie. Juanfran en Felipe Luis zullen Atleti verlaten en Lucas zal naar het centrum verhuizen ivm het waarschijnlijke vertrek van Godin. Ik zou er Sidibe en Tagliafico voor terug halen, die beide zo'n 25 zullen kosten. Er moet dan ook nog een back-up linksback komen, maar misschien zit er nog wat in d jeugd en anders er een goedkoop ophalen bij een Spaanse laagvlieger. Ik zie Vitolo en Kalanic graag plaats maken voor Fekir. Het namelijk duidelijk dat aanvallend alles van Griezmann moet komen en dat kan gewoon niet. Ook is de tijd van 4-4-2 over en zal Atleti in een aanvallendere stijl moeten gaan spelen door in een 4-3-1-2 te starten. Daarin komen de middenvelders als Saul en Koke en ook veel meer tot hun recht. In de defensie zie dan graag Sidibe, Gimenez, Lucas en Tagliafico. Op het middenveld Koke, Rodri en Saul. En in de aanval Fekir tussen de twee spitsen Griezmann en Costa. Op de bank heb je dan goede spelers als Arias, Savic, Partey, Lemar, Morata en Correa. Dan strijd je denk ik gewoon om elke prijs, in plaats van standaard achter Barcelona eindigen en een vroege uitschakeling uit de CL.
 
FrankLampard08
 
1
16 maart 2019 om 11:55
Mooie ideeën! Vraagje: ik heb al een paar keer gelezen dat Lucas voor een miljoenenbedrag naar Bayern zou gaan. Ik zie hem nu in jouw opstelling staan. Is die transfer dus nog niet beklonken? Daarnaast denk ik dat Tagliafico meer zou moeten kosten. Zeker als ajax meer sterkhouders verliest deze zomer. Ik denk trouwens wel dat Nico goed bij Atletico Madrid past!
 
Alcantara91
 
2
16 maart 2019 om 12:16
Zie mijn post erboven... is alle informatie. Zeer waarschijnlijk komt hij deze zomer
 
-The Maestro-
 
0
16 maart 2019 om 13:24
Tagliafico zal maximaal 35 miljoen kosten, en zou inderdaad enorm goed hij ons passen. Ik baal wel als Lucas echt gaat vertekken. Is toch een groot talent en komt uit eigen opleiding. Upamecano lijkt me een goede vervanger. Ook Frans, fysiek heel sterk en heeft een sterke tackle. Is daarnaast nog aardig snel en voetballend zeker niet slecht.
 
marieke90
 
0
16 maart 2019 om 12:56
Voor mijn gevoel staat de carrière van james sinds het wk 2014 stil,hij had nu toch een van de beste spelers moeten zijn en dat ook structureel...
 
-The Maestro-
 
0
16 maart 2019 om 13:26
Heeft ook wel een hoop pech gehad qua trainers. Eerst speelt hij heel goed onder Ancelotti, dan komt Zidane en moet hij banken. Dan gaat Ancelotti naar Bayern, komt James ook naar Bayern en word vervolgens Ancelotti ontslagen en word hij door kovac ook de bank op gegooid. Onder Heynkes zag je wel zijn klasse. Deze jongens heeft een coach wel Guardiola nodig, die hem lekker een vrije rol geeft en hem kan verbeteren.
 
Reyhan
 
0
16 maart 2019 om 13:40
Bij Bayern heeft James alleen onder Heynckes gepresteerd. Carlo haalde hem inderdaad naar Munchen, om hem vervolgens mondjesmaat op te stellen. Toen Heynckes kwam heeft hij James soort van onder z'n hoede genomen (heynckes spreekt ook Spaans), omdat hij zag dat James wat geïsoleerd leefde bij Bayern. Het is puur door Heynckes dat James opleefde. En nu zitten we met die idioot van een Kovac die niet weet wat hij met James aan moet, waardoor James niet meer zo beslissend is als onder Heynckes.
 
-The Maestro-
 
0
16 maart 2019 om 13:52
Kovac moet echt vertekken, want hij is een ontiegelijk slechte coach
 
Alcantara91
 
0
16 maart 2019 om 13:55
Kovac is een grote sukkel!! De spelers geven openbaar kritiek op hem & rummenige onze baas gaf gisteren een indirekte kritiek op kovac door te zeggen dat hij verwacht had dat we aanvallend zouden spelen & dominant tegen liverpool + heeft op korte tijd 2-3 openbaar gevraagd om james, was eerder een preek tegenover kovac! We spelen zonder idee... de laatste keer dat we zo speelden was onder Klinsmann
 
Barcca
 
1
16 maart 2019 om 13:53
James moet bij Bayern blijven. Bayerm is toe aan verjonging, daarom zou ik een slag slaan. Aan de andere kant kan Bayern beter de focus op de aanval leggen. Die is echt toe aan vervanging. Robben en Ribery zijn op, ook Lewa vind ik niet meer dodelijk.
 
Alcantara91
 
0
16 maart 2019 om 14:01
Rummenige gaf al aan dat james zou blijven maar goed je weet maar nooit.. Bayern is dol op Kai Havertz , 19 jaar Leverkusen, dit wordt een geniale 10 die ook op de 8 kan spelen en op de flanken maar leverkusen gaf aan hem deze zomer nie te willen verkopen. Tot nu toe voor de toekomst=> kimmich pavard süle alaba goretzka Tolisso ( hele goeie maar kruisband af van vorige zomer) thiago coman Gnabry , james als we hem kopen, ja sanches speelde dit seizoen wel goeie matchen maarja kovac die niet altijd op hem zet. Lewa vind ik heel veel kansen missen, zou hem verkopen en werner+jovic halen maar zal eerder werner worden..
 
Alcantara91
 
0
16 maart 2019 om 14:03
+ jonge talenten als Alphonso Davies, Jeong,shabani, batista meier, Zirkzee, Arp ( komt deze zomer of 2020 over van HSV)